Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Petrs Čehs - janvāra labākais spēlētājs hokeja līgā

Petrs Čehs - janvāra labākais spēlētājs hokeja līgā
Petrs Čehs. Foto: chelseafc.com

Bijušais futbola vārtsargs Petrs Čehs (37) pirmoreiz atzīts par mēneša labāko spēlētāju NIHL "South 2", kas ir ceturtā spēcīgākā līga Lielbritānijas hokejā. Spēka rangā uz tā paša pakāpiena ir arī NIHL "North 2".

Atgādinām, ka Petrs Čehs profesionālajā futbolā pavadīja divas desmitgades un ir viens no 21. gadsimta titulētākajiem vārtsargiem. Čehijas izlasē piedalījies 124 spēlēs, ieguvis četrus Premjerlīgas titulus, piecreiz uzvarējis Anglijas kausā, kā arī triumfējis Čempionu līgā un Eiropas līgā.

Oficiālā hokeja mačā viņš debitēja pērnā gada oktobrī. Sākotnēji tika plānots, ka Čehs būs "Guildford Phoenix" komandas trešais vārtsargs un treniņos piedalīsies tikai tad, kad grafiks nepārklāsies ar viņa darbu futbola kluba Londonas "Chelsea" tehniskajā kolektīvā.

Šajā sezonā tagadējais hokeja vārtsargs Petrs Čehs aizvadījis piecas spēles un atvairījis 93.0% no pretinieku metieniem. "Guildford Phoenix" divi citi vārtsargi spēlējuši vairāk (deviņi un astoņi mači), taču atvairījumu procents viņiem ir sliktāks - 91.1 un 90.5.

Aizvadītajā mēnesī čehu vārtsargs demonstrēja pietiekami augstvērtīgu sniegumu un izpelnījās NIHL "South 2" janvāra labākā spēlētāja titulu. Iepriekšējos mēnešos Čehs netika pat starp trīs kandidātiem uz šo balvu, bet tagad pirmoreiz tika nominēts.

"Guildford Phoenix" šosezon ir tikai uzvaras.

Izmantotie resursi:
eliteprospects.com
eiha.co.uk


, 2020-02-08 15:48, pirms 4 gadiem
līga izmanto PR
, 2020-02-08 15:52, pirms 4 gadiem
uz Dinamo!
, 2020-02-08 16:29, pirms 4 gadiem
Apmēram vienā līmenī ar Gudlevski un Makarovu
Salāks klasi augstāks
, 2020-02-09 10:04, pirms 4 gadiem
kur tad nu čehs bez hokeja, Čehija jau vairāk tomēr ir hokeja valsts... nē nu malacis tiešām
, 2020-02-10 14:59, pirms 4 gadiem
Petrs Čehs - janvāra labākais spēlētājs hokeja līgā
tas ir virskarksts... un miljons reižu tā izliek... nesaprotu... grūti ir pielikt vārdu, kādā hokeja līgā????? lai zin ka ir figņa un var nelīst nelasīt????? kad beidzot paliks kvalitatīvāki raksti?? nu kā 5 klases skolnieki bieži vien uzraksta.. kauns....
šis vēl kā šis virsraksts, bet gadās pat nepieraksta kādā sporta veidā vai vēl kko.... .nu ja ir virsraksts, tam jābūt īsam, kodolīgam un saprotamam...
Dmitrijs Diļevka pie Polijas vārtiem. Foto: LHF
1

Latvijas U18 izlase pret mājinieci Somiju sāks pasaules čempionātu

Somijas pilsētās Espo un Vantā sāksies pasaules U18 čempionāts hokejā. Pirmajā spēlē plkst. 14.00 tiksies amerikāņi un slovāki, bet Oļega Sorokina vadītā Latvijas U18 izlase plkst. 18.00 izaicinās mājinieci Somiju.
Eduards Tralmaks. Foto: LHF
2

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.