Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Lauris Bērziņš

Astašenko piespēlē, "Ritten Sport" uzvar

Itālijas "Serie A" hokeja līgā pie panākuma ticis Kaspara Astašenko pārstāvētais klubs Renonas "Ritten Sport", savā laukumā ar 3:0 atstājot sausā "HC Val Pusteria" hokejistus.

Visus trīs vārtus mājinieki guva spēles otrajā trešdaļā. Ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Džošs Olsons.

Kaspars Astašenko asistēja komandas trešo vārtu guvumā, un tas mūsu aizsargam deva pirmo rezultativitātes punktu Renonas kluba sastāvā. Tāpat spēles protokolā Astašenko atzīmējās arī ar noraidījumu uz divām minūtēm.

Nākamo maču "Ritten Sport" aizvadīs 9. oktobrī izbraukumā pret "HC Alleghe".

Izmantotie resursi:
www.rittensport.it


, 2007-10-07 22:26, pirms 17 gadiem
Abrag, paslavē Itālijas līgu.
, 2007-10-07 22:35, pirms 17 gadiem
Straka, Tu domā, ka Itālijā ir baigi zemais līmenis? OK, bija mums viens tāds Romanovskis, kurš aizbrauca uz Itāliju un ar to arī viss viņam beidzās, bet viens spēlētājs nav rādītājs. Visādā ziņā šķiet, ka ieraksts spēlētāja CV, ka viņš ir spēlējis Itālijas A Sērijā kotējas augstāk par to pašu Krievijas Augstāko līgu vai Baltkrievijas čempi.
, 2007-10-07 22:42, pirms 17 gadiem
Straka, redz "...es neesmu savā domā viens... "

a vispār Itālijas A1 sērija ir diezgan populāra nākamā darba vieta AHL večiem (tiem, pēc 25 gadiem - kas tā arī NHL nav sasnieguši). Salīdzinājumam - vari daudzus ar AHL pieredzi belaru līgā nosaukt?
, 2007-10-07 22:53, pirms 17 gadiem
ha ha....njā...tagad esmu mazākumā.
labs arguments Abrag, sastāvus nepārbaudīšu - ticēšu.

bet kasagrandes apgalvojumiem neredzu pamatu. Es domāju, ka Paņķeļejevam, Naumovam, Astašenko, Ciprusam tāds ieraksts CV tiešām noderēs ( es gan šiem spēlētājiem redzu kādu kopīgu iezīmi - karjeras noriets)...ā laikam jau vēl Romonovskis un Goluzo arī jāpiemin....katrā ziņā perspektīvi spēlētāji tur spēlē. he he
, 2007-10-08 00:05, pirms 17 gadiem
Interesanti, ka parasti visi aizmirst pieminēt, ka arī Aleksejs Širokovs 2003/04 gada sezonā spēlēja Itālijā. Katrā ziņā tas viņa karjeru nav sabojājis. Pievienojos Abragam un kasagrande un arī uzskatu, ka Itālijas līgas līmenis ir pietiekami augsts. Der ieklausīties arī Ciprusā, kurš intervijā SA saka, ka Dānijā klubu organizatoriskais līmenis un cik var noprast arī spēles līmenis tomēr ir augstāks nekā Itālijā.
, 2007-10-08 00:12, pirms 17 gadiem
agraaakkais NHL VECIS,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek
1

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix
6

Bļugeram otrā spēle pret Nešvilu, "Canucks" pamatvārtsargs izkrīt no ierindas

Nacionālas hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā šonakt otrās spēles aizvadīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Piecos no rīta savu pārsvaru pār Nešvilas "Predators" lūkos palielināt Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks". Savukārt divas ar pusi stundas agrāk sāksies Floridas komandu derbija otrā cīņa.
Foto: LHF
11

Nosaukts Latvijas U18 izlases sastāvs pasaules čempionātam

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins nosaucis valstsvienības sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam elitē, kas no 25. aprīļa līdz 5. maijam norisināsies Somijas pilsētās Espo un Vantā.