Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Austrumu tanks

Enkuzens paliek Somijā

Enkuzens paliek Somijā
Nauris Enkuzens
Foto: Matthew Murnaghan

23 gadus vecais Nauris Enkuzens uz 1 gadu pagarinājis līgumu ar Kokolas "Hermes", kas spēlē Somijas 3. spēcīgākajā hokeja līgā.

2010. gadā Enkuzens kopā ar Rīgas ''Dinamo'' aizsargu Kristapu Sotnieku tika uzaicināti uz NHL kluba Vašingtonas ''Capitals'' treniņnometni, bet abi spēlētāji nespēja aizķerties ''Capitals'' sistēmā un tika atbrīvoti.

2011. gada vasarā Enkuzenam neizdevās nostiprināties Rīgas ''Dinamo'' sistēmā un pārcēlās uz Somijas 3. līgas klubu Kokolas "Hermes".

Izmantotie resursi:
Hermes


, 2012-08-07 17:46, pirms 12 gadiem
Komentāru vēl nav. Esi pirmais!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-07 18:11, pirms 12 gadiem
Janyks rakstīja: Kā arī Širokovs guva vārtus pret Avangard, pārbaudes spēlē!Bet par Pujacu saka, ka viņam esot veselības problēmas!
Martins Mezulis arii speeleeja !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-07 22:53, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: kas tas tāds?
A.Širokova komandas biedrs... Bolderājas puika
Foto: LHF
10

Nosaukts Latvijas U18 izlases sastāvs pasaules čempionātam

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins nosaucis valstsvienības sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam elitē, kas no 25. aprīļa līdz 5. maijam norisināsies Somijas pilsētās Espo un Vantā.
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
6

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Džordans Martinūks. Foto: AFP/Scanpix
4

"Hurricanes" atspēlējas no 0:3, Makdeividam piecas piespēles uzvarā pār "Kings"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītās vairākas Stenlija kausa izcīņas spēles. Karolīnas "Hurricanes" veica lielisku atspēlēšanos pret Ņujorkas "Islanders", tiekot pie otrās uzvaras sērijā, savukārt čempione Lasvegasas "Golden Knights" sēriju pret Dalasas "Stars" iesāka ar minimālu uzvaru septiņu vārtu spēlē (4:3).Citā spēlē Edmontonas "Oilers" ar 7:4 uzveica Losandželosas "Kings". Zakam Haimenam hat-trick, bet Konors Makdeivids tika pie piecām rezultatīvām piespēlēm.