Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Nutivāra: "Labs spēles sākums atbrīvoja visu komandu"

Nutivāra: "Labs spēles sākums atbrīvoja visu komandu"
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc graujošās uzvaras pār Latvijas izlasi (8:1) pasaules čempionātā Somijas valstsvienības hokejisti izcēla iegūto pārliecību, ko dod šādas uzvaras, tomēr piebilda, ka pret spēcīgākiem pretiniekiem ar to var būt par maz.

"Labs spēles sākums kā šovakar ļoti palīdz, jo tas atbrīvo visu komandu," norādīja Markuss Nutivāra. "Šīs spēles palīdz mums iegūt pārliecību. Gūstam vārtus un spēlējam kā komanda. Mums ir jātic sev un jāturpina darīt to, kas mums sanāk. Mūsu uzbrukums darbojās lieliski. Visas četras maiņas strādāja labi. Bet mūsu vadošās maiņas spietoja ap pretinieku vārtiem."

"Kad iegūsti pārliecību, ir arī rezultāts. Man patika, kā mēs spēlējām šajos divos mačos," izteicās Sebastiāns Aho, kurš pret Latviju guva divus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles, bet divās spēlēs kopā viņa kontā ir jau četri vārti un sešas rezultatīvas piespēles. "Ar tādu spēli nepietiks, lai varētu mierīgi uzvarēt, kad pretim nāks spēcīgāki pretinieki.
Visi pieļauj kļūdas, bet galvenais, ka tās tiek izlabotas. Tāpat jāspēlē aktīvi."

"Esmu jauns spēlētājs un varu ātri atjaunot spēkus," sacīja Aho. "Emu gatavs, kad vien ir vajadzīgs. Esmu gatavs spēlēt dažādās situācijās."

"Tas bija lieliski. Bet šis ir garš turnīrs, un ceram, ka mums izdosies saglabāt ritmu. Taču ne katrā spēlē vari gūt vismaz četrus piecus vārtus," atgādina Mikaels Granlunds, kuram Aho rezultatīvais sniegums nav pārsteigums. "Viņš spēlē tik labi, un to ir darījis arī sezonas laikā. Ir patīkami vērot viņa sniegumu. Man gribētos, lai arī es pats labāk pabeigtu vārtu gūšanas izdevības. Šovakar nebija tik labi, kā vakar. Joprojām ir iespējas uzlabot sniegumu."

Izmantotie resursi:
new-iihf.com
hs.fi

     [+] [-]

, 2018-05-07 13:18, pirms 6 gadiem
100%,Somi nespēleja,taupīja spēkus uz nākamo spēli,tikmēr LV izlase strādāja!