Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

VHL treneris par masu kautiņu: ''Tas bija šovs, tā ir daļa no spēles'' (+video)

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

VHL treneris par masu kautiņu: ''Tas bija šovs, tā ir daļa no spēles'' (+video)
Spēles epizode
Foto: sports.ru

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) ceturtdaļfinālā iekļuvusi ''Tyumen'' komanda, kas sērijā līdz trīs uzvarām ar 3:0 pārspēja ''Ryazan'' komandu. Šī spēle paliks atmiņā ar to, ka spēles beigās izcēlās divi masu kautiņi.

Astotdaļfināla trešā spēle ieies VHL vēsturē kā viena no rupjākajām. Kad līdz spēles beigām bija atlikušas 14 sekundes, ''Tyumen'' iemeta tukšos vārtos un panāca 2:0, kas nozīmēja to, ka rezultāts sērijā būs 3:0, kas ''Tyumen'' ļaus soļot tālāk. Ar to nebija mierā laukuma saimnieki, kuri uzreiz pēc iemetiena ar pretinieku hokejistiem uzsāka masu kautiņu. Kad kautiņš beidzās un tiesneši sarēķināja soda minūtes, spēle atsākās, taču tad sekoja vēl viens kautiņš, tādējādi abas komandas kopā nopelnīja gandrīz 200 soda minūtes.

''Viss sākās pēc tam, kad mums iemeta tukšos vārtos un rezultāts kļuva 0:2. Tobrīd aizsvilās mūsu jaunais vārtsargs,'' saka ''Ryazan'' komandas galvenais treneris Pavels Desjatkovs. ''Negribu attaisnoties par šiem diviem masu kautiņiem, taču to pat nevar nosaukt par kautiņu. Tas, kas notika beigās, bija šovs, tā ir daļa no spēles. Mēs nevienu netraumējām, arī asinis nebija.''

''Saprotiet, tā nebija tieša agresija ar mērķi risināt kaut kādus jautājumus. Tā bija daļa no šova, nekas vairāk. Mēs spēlējam skatītājiem. Tagad presē ir par ko runāt. Varbūt mums pievērsīs uzmanību. Varbūt drīz te vairs nebūs hokeja, un kam no tā paliks vieglāk? Mēs turamies kā varam, bet mums ir mazākais budžets līgā. Mums netic. Cik mūsu komandā ir vidējā alga? Nav pat 100 000 rubļu (apmēram 1 300 eiro). Ja izvilktu komandas vidējo, tad sanāktu apmēram 70 000 rubļu (900 eiro),'' tā Desjatkovs.

Pirmais kautiņš (no 2:43:55)



Otrais kautiņš (no 2:51:10)

Izmantotie resursi:
Спорт: футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

     [+] [-]

, 2019-03-07 13:26, pirms 5 gadiem
900 eur mēnesī VHL komandas spēlētāju alga?!