Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ingmārs Jurisons

Skrastiņš pieļauj aizmainīšanu

Skrastiņš pieļauj aizmainīšanu
Kārlis Skrastiņš

Pēc vakardienas spēles, kurā Kolorado "Avalanche" bez Kārļa Skrastiņa sastāvā pārspēja Sanhosē "Sharks", pieredzējušais latviešu aizsargs eSports.lv izteicās, ka iespējams klubs gatavojas kādam maiņas darījumam, kurā nav izslēgta arī paša Skrastiņa iesaistīšana.

"Kopš [pirmās maiņas aizsarga Kurta] Sauera atgriešanās sastāvā esam septiņi aizsargi, un kādam ir jāpaliek malā. Pēdējās divās spēlēs tas esmu es," par palikšanu "Avalanche" rezervē spēlē Sanhosē vīlies, taču ne pārsteigts Skrastiņš. "Domāju, iemesls tam nav mana sliktā spēle, bet gan situācija, kādā ir komanda. Tuvojas maiņas darījumu pēdējais termiņš, un izskatās, ka pārmaiņas būs. Iespējams, šobrīd iespēlē kādu no aizsargiem, kuru plānots aizmainīt, tikpat labi - tajā vietā varu būt arī es pats. Godīgi sakot, šobrīd negribas par to domāt."

Par spīti izcilajai piespēlei uzbrucējam Patrikam Marlē "Sharks" vienīgo vārtu guvumā, pelēks vakar bija arī otra latviešu aizsarga Sanda Ozoliņa vaigs. "[Koeficients] mīnus divi... Nekāda gandarījuma," vairāk ar grimasēm, nekā vārdiem atzina Ozo, kaut gan abos gadījumos vārtu zaudējumā viņa vaina bija nosacīta - īpaši jau pēdējā sekundē tukšos vārtos ielaistajai ripai, mirkli pirms kuras latvieša bīstams metiens beigu uzbrukuma ofensīvas laikā gandrīz izlīdzināja rezultātu. Tiesa, labāk šādi, nekā Skrastiņa situācijā. "Skarbi. Taču tāds nu ir šis bizness," arī šajā sakarā Ozoliņš bija kodolīgs.


, 2008-02-07 11:07, pirms 16 gadiem
Nav mūsējie slikti tāpēc nekas slikts īstsi nevar notiek...nav par ko uztraukties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-02-07 11:17, pirms 16 gadiem
Lavīnas nesaprot ko dara
, 2008-02-07 11:17, pirms 16 gadiem
uz sharks nedos jo arī viņi spēlē rietumu konferencē , ja dos tad tikai uz komandu, kas nav savas divīzijas komanda! Tas būtu neprāts no komandas puses vienu no saviem labākajiem spēlētājiem pirms play-offiem piespēlēt konkurentiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Martins11
, 2008-02-07 11:21, pirms 16 gadiem
Nu kāds spečuks varētu pakomentēt kurai komandai algu griesti atļauj šādu 2. maiņas aizsargu? Cik noprotu sezonas beigās parasti ja maina tad maina ne uz savas konferences klubu tātad Skrastiņš varētu nonākt austrumos kādā komandā kas visticamāk šobrīd ir uz robežas izslēgšanas spēlēm. Ja paskatamies kam tur varētu būt problēmas ar aizsardzību tad viens kandidāts ir Atlanta, bet tur jau priekšā vairāki veterāni, Karolīnai principā tas pats it kā aizsardzība šosezon nepārāk iepriecina bet aizsargi it kā pat neslikti šiem ir pa pilnam, vēl variants varētu būt Bostona kurai it kā vajag vēl vienu aizsargu, bet šiem tomēr prioritāte būs kāds 2.-3. maiņas uzbrucējs kurš var netikai slidināties, bet arī iemest vārtos.
, 2008-02-07 11:24, pirms 16 gadiem
Nu ja vēl kāds domā par Karolinu varu iemest kas šiem šobrīd ir ... it kā jau pēc uzvārdiem izskatās iespaidīgi bet problēmas šiem ir.

Wade Brookbank
22 Mike Commodore
42 Tim Gleason
6 Bret Hedican
5 Frantisek Kaberle
4 Dennis Seidenberg
45 David Tanabe
7 Niclas Wallin
2 Glen Wesley "A"
, 2008-02-07 11:24, pirms 16 gadiem
Šarki jau met aci uz Robu Bleiku, tā baumo, līdz 26.februārim darījumi var notikt, laika vairs nav daudz. Ceru, ka Skrastiņu neaizmainīs.
Slēpts komentārs: kursis
, 2008-02-07 11:29, pirms 16 gadiem
Sharks noteikti iegūtu, ja dabūtu tāda līmeņa spēlētāju kā Skrastiņš. Pārī ar Ozoliņu tiktu garantēts 4.uzbrucējs maiņā. Tikai maz ticams, ka AVS būs gatavi mainīt viņu uz komandu, ar kuru varētu spēlēt Stenlija kausā vēl līdz finālam...Vismaz jācer, ka, ja mainīs tad mainīs uz komandu, kura var vēl pacīnīties play-off.
, 2008-02-07 11:31, pirms 16 gadiem
Nu Kings toč nebūs priekškam viņiem sezonas beigās ņemt. Veterāns ar pieredzīti uz sezonas beigām ir vajadzīgs komandām, kas grib sisties izslēgšanas spēlēs. Es savukārt ceru ka Skrastiņu aizmainīs( lai gan ja gribētu aizmainīt tad jau tieši ļautu spēlēt) jo šitā turēšana uz soliņa ir galīgi stulba.
Slēpts komentārs: rainmaker
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-02-07 11:40, pirms 16 gadiem
dlja sbprnoj kone4no bilo bi lud6e esli bi skrastinsh igral bi v klube kotorij ne popadaet v play off,tak kak on smog bi lud6e podgotovitsja k 4empionatu mira,nadejusj 4to i Ozo vernjotsja v sbornuju.......
, 2008-02-07 11:40, pirms 16 gadiem
Edgars,

Redz, viens variantsir ka viņu tur rezervē tāpēc, lai citu iespēlētu un aizmainītu. Kad liekais tiks aizmainīts, tad Skrastiņam spēles laiks būs kā agrāk. Protams var būt arī ka viņu aizmaina, vai tas ir labi vai slikti to zin tikai viņš pats. Mums labāk, lai viņš izlasē uzspēlē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-02-07 11:46, pirms 16 gadiem
Rainmaker

Ar Eiropu nekādi darījumi netiek slēgti Forsbergs ir brīvais aģents, iespējams ka Kolorādo tiešām grib atbrīvot sev brīvu telpu Forsberga algai un tad no aizsargiem Kārlis varētu būt Nr.1 jo no nedrošā gala manuprāt viņam bija vislielākais līgums.


Clone

Nu nez kā jau rakstīju viņam tas līgums manuprāt ir vislielākais tapēc viņš ir kandidāts nr. 1 es tikai pagaidām īsti neredzu pret ko it kā Bostonai un Filadelfijai ir tie jaunuļi, ko mainīt, bet tiem atkal vajag uzbrucējus nevis aizsargus.
, 2008-02-07 11:59, pirms 16 gadiem
rainmaker,

Forsbergs pagaidām izskata variantus, jo gribētāju ir daudz. Pagaidām itkā viņa aģents esot sašaurinājis komandu sarakstu, bet kādas komandas viņiem padomā nesaka...
, 2008-02-07 12:07, pirms 16 gadiem
kā tik labs aizsargs kā Skrastiņš var tikt sēdēt malā? Iron man, un viens no best līgā.. manuprāt, Skrastiņu vajag vairak IZMANTOT - lai dzeks notic sev vairak, riktigi kapat, vins var smuki iemest ari, specigs metiens.. janovel veiksme,lai tiek komanda,kur vinam ir svariga loma.. chista moshka shrakos?? butu musu 2 izcili pleijeri..
, 2008-02-07 12:15, pirms 16 gadiem
Man liekas uz Islanders aizmainīs ...
, 2008-02-07 12:18, pirms 16 gadiem
Edgars

skaidrs ka lai nodrosinatu forsbergu vajag naudinu...un skrastins ir kandidats nr.1
bet diezgan divaini ir tas ka forbergs jau tapat uz ilgu laiku nedomaju ka paliks bet skrastins ka aisargs kadus gadus 3-6 var vel novilkt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-02-07 12:42, pirms 16 gadiem
Pie algu griestu sistēmas ir viegli dabūt komandā labus spēlētājus, bet ļoti grūti izcilus spēlētājus, te nav futbols kur rēķina tādu perspektīvu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-02-07 14:29, pirms 16 gadiem
Ģirtēns

Vairāk bija pierasti, ka viņš spēlēja "Preds", bet neko, nomainīja komandu un tagad liekas, ka pierasti, ka Skrastiņš spēlē "Avs"... ja maiņa tiešām notiks, tad pēc 2 gadiem to pašu teiks attiecībā uz citu komandu.

Kas attiecas tieši uz maiņu, tad tiešām izskatās, ka Skrastiņu varētu manīt. Jautājums tik uz kādu "ekipu".
, 2008-02-07 14:59, pirms 16 gadiem
Nuu, Skrastins vai Lails. Laisam ligums lidz sis sezonas beigam un diez vai vins paliks pec tam Denvera + Lailsa vieta ir Kails Kumenskis, kursh spele farmkluba. Ta ka turam ikshkus par skrastinu.
, 2008-02-07 15:11, pirms 16 gadiem
domāju, ka tagad jau būs labāk, ja viņu aizmainīs.
jau apnicis skatīties - agrāk spēlēja 25 minūtes, tagad labi ja 15.
, 2008-02-07 15:52, pirms 16 gadiem
Tizli, ka Skrastiņš nespēlēja šinī spēlē pret Ozo klubu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-02-07 17:02, pirms 16 gadiem
vaig komandaa kur buutu labs paarinieks!
, 2008-02-07 17:14, pirms 16 gadiem
juus traki esiet ar saviem sharks? ozo tagad jau ir jaaciinaas par vietu sastaavaa, juus gribiet lai lv aizsargi nhl speelee veel mazaaak?
kgan skaidrs ir tas ka peec bleika atnaakshanas (ja taada notiks) ozo buus ljoti smagi.. Piekam shrkiem jau ir semenovs (izrunajaas laikam kaa semjonovs?), Murrajs un veel arii Rivee un Maklerens var speeleet no aizsardziibas. Kur juus redzaat vietu skrastinjam?
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Dilans Larkins. Foto: Paul Sancya/AP/Scanpix
12

Latvijas pretiniece ASV nosauc 15 hokejistus no pasaules čempionāta sastāva

Amerikas Savienoto Valstu hokeja izlase, kas pirms gada zaudēja Latvijai bronzas spēlē, nosaukusi sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam. Pagaidām paziņoti 15 hokejisti, un visi ikdienā ir stabili Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvji.
Tomāšs Tatars. Foto: AP/Scanpix
10

Latvijas pretiniecei Slovākijai nākamajā nedēļā pievienosies pieci NHL spēlētāji

Slovākijas valstsvienības treniņiem, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, nākamajā nedēļā pievienosies pieci spēlētāji no Nacionālās hokeja līgas (NHL).