Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Podoļskas "Vitjaz" cīņa ar Rīgas "Dinamo" par astoto vietu Rietumos

Podoļskas "Vitjaz" cīņa ar Rīgas "Dinamo" par astoto vietu Rietumos
Rīgas "Dinamo". Foto: Dinamo Rīga

Kā jau zināms, Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) pašmāju klubs Rīgas "Dinamo", turpina cīņu par vietu izslēgšānas spelēm, jeb labāko astotnieku iekļūšanu Rietumu konferencē. Patreiz astotajā vietā atrodas Vitjaz komanda ar 44 punktiem, kamēr aiz Podoļskas esam mēs Dinamo Rīga ar tik pat daudz punktiem cik Vitjaz.

Dinamo Rīga nesen aizvadīja savu izbraukuma spēļu sēriju pret Indraša pārstāvēto Maskavas "Dynamo", kuru ar 1:2 uzvarēja papildlaikā. Spēlē atzīmējās vietējie Latviešu letiņi, Lauris Dārziņš tikai pēc Līnusa Videla piespēles un Andris Džeriņš, pēc Kristapa Zīles un Mārtiņa Dzierkala piespēles.

Runājot par fantastiko zviedru leģionāra Līnusu Videlu, šī viņam ir viena no visu laiku rezultatīvākajām sezonām Kontinentālajā Hokeja Līgā. Patreiz viņam ir 40 punkti šosezon. Cik vien tas dīvaini skan, vai ne? Protams, Videlam KHL rezultatīva sezona bija arī iepriekš, kad Līnus pārstāvēja Dinamo Rīga formas.

Runājot par Dinamo Rīga nākamajām izbraukuma spēlēm, jau arī rīt Rīga aizvadīs savu nākamo izbraukuma tūri pret Artūra Kulda pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ", kurai patreiz klājas ne tik ļoti labi, kā gribētos. Severstaļ Rietumos pagaidām atrodas 11. vietā, kamēr Dinamo cenšas ieripot 8. vietā un pašlaik ir devītie pēc punktiem.

Runājot par Vitjaz komandu, tā patreiz ir 7. Vietā Rietumos un ir tieši virs mūsu sarkanbaltsarkanajiem. Podoļskai ir pluss tāds, ka ir uzvarētas 20 spēles sezonā, kamēr Rīgai 19. Kā jau zināms, arī kalendārs Vitjaz šobrīd nav tā labākā, kādu viņi vēlētos, jo tai jāizvada šodien jeb 7. Janvārī spēle pret Kazaņu un pēc tam spēle ar Hārtlija vadīto Omsku.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2019-01-07 22:24, pirms 5 gadiem
Nesanāk tev rakstīt