Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: kasagrande

Rīgas Dinamo vadība joprojām nesakarīga

Rīgas Dinamo vadība turpina būt nesakarīga un izsaka apgalvojumus, kas ir pretrunā ar iepriekš teikto.

Tādām kompānijām kā Latvenergo, Latvijas dzelzceļš un Latvijas valsts meži katrai ieguldot pa 2-3 miljoniem latu, kā arī piesaistot vēl privātos atbalstītājus, Latvijai uzturēt Rīgas Dinamo hokeja komandu nebūtu nekādu problēmu. "Ar šādu finansējumu projekts būtu cildenāks, stabilāks un valstiskāks. Tas ir vieglprātīgi - uzskatīt Dinamo par biznesa projektu," intervijā laikrakstam Diena saka kluba galvenais akcionārs ITERA Latvija prezidents Juris Savickis.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-06 09:49, pirms 13 gadiem
Nu nekas tur dižs nav. Tāpat kā nauda, ko dod krievi. Tevis uzskaitītās kompānijas visas ir valsts, bet pats zini kā ir ar valsti. Vienu dienu finansē, otru nē. Savukārt krievi ar var nākotnē piegriezt to naudas došanu un projekts slēgts.
, 2010-12-06 09:51, pirms 13 gadiem
spokss rakstīja: Nu nekas tur dižs nav. Tāpat kā nauda, ko dod krievi. Tevis uzskaitītās kompānijas visas ir valsts, bet pats zini kā ir ar valsti. Vienu dienu finansē, otru nē. Savukārt krievi ar var nākotnē piegriezt to naudas došanu un projekts slēgts.
Tas viss ir Savicka citāts
, 2010-12-06 10:03, pirms 13 gadiem
Bawm rakstīja: Taču iemācies norādīt avotu, kur esi to ņēmis. cilvēk!!!!!
Savickis: nepieļauju domu, ka Rīgas Dinamo... .
, 2010-12-06 10:12, pirms 13 gadiem
kasagrande rakstīja: Tas viss ir Savicka citāts
Jā, tikko izlasīju Dienā. Grūti ko piebilst. Bet fakts ir skaidrs un visi sen zināja, ka agri vai vēlu krievi var arī nedod naudu. Tad jautājums? Ko tur dara ģenerālmenedžers vai persona kura piesaista sponsorus? Kāpēc visu laiku jāskatās uz Krievijas pusi. Varbūt ir vērts pagriezt galvu uz otru pusi un ieinteresēt citus sponsorus. Piemēram, rietumu firmām, kuras aktīvi sadarbojas ar austrumiem iespējams būtu izdevīgi pareklamēt sevi. Nu tas tā no manas puses fantāzijas līmenī. Tādi kruti veči valdē sasēdušies, kurus pazīst daudzas augstas personas citās zemēs, bet izdarī neko nevar.
, 2010-12-06 10:19, pirms 13 gadiem
"Nepieļauju domu, ka Rīgas Dinamo nākamgad varētu nebūt," kategoriski noliedz J.Savickis. "Par 95-99% varu apgalvot, ka sadarbība turpināsies. Domāju, ka arī jauno līgumu ar ITERA mēs parakstīsim uz trijiem gadiem."

Par šo jautājumu viņam "ar draugiem Maskavā vēl būs sarunas, bet nav nekādu pazīmju, kas norādītu uz sadarbības pārtraukšanu".

Kādam te labs aplauziens sanācis
, 2010-12-06 10:20, pirms 13 gadiem
spokss rakstīja: Jā, tikko izlasīju Dienā. Grūti ko piebilst. Bet fakts ir skaidrs un visi sen zināja, ka agri vai vēlu krievi var arī nedod naudu. Tad jautājums? Ko tur dara ģenerālmenedžers vai persona kura piesaista sponsorus? Kāpēc visu laiku jāskatās uz Krievijas pusi. Varbūt ir vērts pagriezt galvu uz otru pusi un ieinteresēt citus sponsorus. Piemēram, rietumu firmām, kuras aktīvi sadarbojas ar austrumiem iespējams būtu izdevīgi pareklamēt sevi. Nu tas tā no manas puses fantāzijas līmenī. Tādi kruti veči valdē sasēdušies, kurus pazīst daudzas augstas personas citās zemēs, bet izdarī neko nevar.
redzi - arī tiem sponsoru līgumiem ir sava "tirgus cena". To vērtību labi parāda Aldara ieguldījums - apmēram 2% no RD budžeta... Pats saproti, cik tas "reāli", nosegt šādu milzīgu budžetu ar sponsoru naudu...
Piemēram, rietumu firmām, kuras aktīvi sadarbojas ar austrumiem iespējams būtu izdevīgi pareklamēt sevi. - pilnīgs nonsenss. viņiem jau sen ir pārstāvniecības Krievijā un tad viņi izvēlēsies kādu Krievijas komandu.
, 2010-12-06 10:31, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: redzi - arī tiem sponsoru līgumiem ir sava "tirgus cena". To vērtību labi parāda Aldara ieguldījums - apmēram 2% no RD budžeta... Pats saproti, cik tas "reāli", nosegt šādu milzīgu budžetu ar sponsoru naudu...
Piemēram, rietumu firmām, kuras aktīvi sadarbojas ar austrumiem iespējams būtu izdevīgi pareklamēt sevi. - pilnīgs nonsenss. viņiem jau sen ir pārstāvniecības Krievijā un tad viņi izvēlēsies kādu Krievijas komandu.
Priekš kam viņiem reklamēt krievijas komandu uz kuru spēlēm iet maz tautas. Tāpat vairākas rietumu valstīs, es esmu pārliecināts, vairāk simpatizē RD, jo viņi nav no Krievijas un ir ES valsts. Tas domāts par to rietumu auditoriju, kas skatās KHL spēles pa TV vai internetu. Bet nu neesmu nekāds ekonomists, tas lūk ir jāanalizē RD kādai atbildīgai personai. Interesanti, bez Savicka un ITER, kādu pienesumu dod pārējie valdes locekļi.
, 2010-12-06 10:44, pirms 13 gadiem
Rīgas Dinamo fārmklubs rakstīja: "Nepieļauju domu, ka Rīgas Dinamo nākamgad varētu nebūt," kategoriski noliedz J.Savickis. "Par 95-99% varu apgalvot, ka sadarbība turpināsies. Domāju, ka arī jauno līgumu ar ITERA mēs parakstīsim uz trijiem gadiem."

Par šo jautājumu viņam "ar draugiem Maskavā vēl būs sarunas, bet nav nekādu pazīmju, kas norādītu uz sadarbības pārtraukšanu".

Kādam te labs aplauziens sanācis
Kā Tu domā, kāpēc jorpojām Savickis raud, ka RD vairs nav biznesa projekts un nepieciešams valsts atbalsts?
Kurš kluba priekšsēdētājs būtu gatavs sezonas vidū paziņot, ka nākamsezon kluba vairs nebūs?
, 2010-12-06 10:52, pirms 13 gadiem
Es domāju, ka viņš nemelo un šis projekts tiešām turpināsies. Krievi iedos naudu, jo RD ir populārs arī Krievijā un līgai ir vajadzīgs šis projekts.

Ja būtu savādāk, tad viņš pats tagad vairs nebūtu padomes priekšsēdētājs un Kalvītis nebūtu valdes priekšsēdētājs. Būtu atrasti kādi "jaunie un centīgie", uz kuriem tad arī nogrūstu visu atbildību par sabrukumu.
, 2010-12-06 10:55, pirms 13 gadiem
spokss rakstīja: Priekš kam viņiem reklamēt krievijas komandu uz kuru spēlēm iet maz tautas.
Tas domāts par to rietumu auditoriju, kas skatās KHL spēles pa TV vai internetu. Bet nu neesmu nekāds ekonomists, tas lūk ir jāanalizē RD kādai atbildīgai personai. Interesanti, bez Savicka un ITER, kādu pienesumu dod pārējie valdes locekļi.
uz hokeju Krievijā jau neiet tikai Maskavā - Ufā, Kazaņā, Habarovskā, Jaroslavļā u.c. ar apmeklējumu viss ir OK.
Tāpat vairākas rietumu valstīs, es esmu pārliecināts, vairāk simpatizē RD, jo viņi nav no Krievijas un ir ES valsts. - pa lielam viņiem viss ir "po barabanu" - masveida interese par KHL nav novērota nevienā no Rietumu valstīm
, 2010-12-06 10:59, pirms 13 gadiem
Kārtējais Savicka izmisuma sauciens. Pēc PLL izgāšanās vēlēšanās viņam būs jāmeklē diezgan nopietni un pārliecinoši argumenti, lai pārliecinātu "draugus Maskavā" par RD projekta turpināšanas lietderību.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-06 11:01, pirms 13 gadiem
kasagrande rakstīja: Kā Tu domā, kāpēc jorpojām Savickis raud, ka RD vairs nav biznesa projekts un nepieciešams valsts atbalsts?
Kurš kluba priekšsēdētājs būtu gatavs sezonas vidū paziņot, ka nākamsezon kluba vairs nebūs?
Tev kaut kas ar redzi vai ar uzveri laikam nav labi. Ja projekts ietu uz grunti, tad tā runāšana par valsts atbalstu būtu bijusi daudz skaļāka, tiktu draudēts ar kluba bankrotu. Neviens katrā gadījumā nebūtu tagad stāstījis par to, ka nauda par 95% tikšot dabūta un vēl uz 3 gadiem utt. Nauda laikam jau IR sarunāta. Tā, ka Tev tāds neliels aplauziens šajā sakarā.
, 2010-12-06 11:04, pirms 13 gadiem
Reaktors rakstīja: ....
Tagad RD pazūdot vispār labi - kaut kādu vārdu uztaisījuši, labākos noteikti savāktu bagātākās KHL komandas, vājākie noteikti varētu kandidēt uz top Eiropas līgu vietām.
vai Itālijas 2. līgu - kā Sorokins...
Slēpts komentārs: Rīgas Dinamo fārmklubs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-06 11:17, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: vai Itālijas 2. līgu - kā Sorokins...
Nebūs īstais piemērs ko minēt...
Mūsu spēlētāji spēlēja dažāda līmeņa Eiropas līgās arī pirms RD un noteikti,ka to darīs arī pēc ja nu gadījumā projekts izjūk.Un domāju,ka dalība KHL un RD iedotu tikai plusus tālāko darba meklējumos.
, 2010-12-06 11:25, pirms 13 gadiem
Digars rakstīja: Nebūs īstais piemērs ko minēt...
Mūsu spēlētāji spēlēja dažāda līmeņa Eiropas līgās arī pirms RD un noteikti,ka to darīs arī pēc ja nu gadījumā projekts izjūk.Un domāju,ka dalība KHL un RD iedotu tikai plusus tālāko darba meklējumos.
piemēri ir dažādi - Sorokinu pieminēju, kā piemēru, ka ne visi no RD nokļūst TOP līgās... arī Tribuncovs šobrīd ir tikai LAČ...
, 2010-12-06 11:33, pirms 13 gadiem
Ja valsts iedotu kaut santīmu, tad attiecīgi arī šī projekta vadību vajadzētu pārņemt valstij.
Bet kas attiecās uz Iteras un RD jauno līgumu, tad es tik pārliecināts viss neesmu, jo prioritātes mēdz mainīties. RD zināmā mērā savu lomu ir nospēlējuši.
, 2010-12-06 11:36, pirms 13 gadiem
k44 rakstīja: Kārtējais Savicka izmisuma sauciens. Pēc PLL izgāšanās vēlēšanās viņam būs jāmeklē diezgan nopietni un pārliecinoši argumenti, lai pārliecinātu "draugus Maskavā" par RD projekta turpināšanas lietderību.
Jā,jo krieviem jau ir jaunas prioritātes Eiropā,kas arī krievu gāzes magnātiem prasīs zināmus naudas līdzekļus.
, 2010-12-06 11:38, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: piemēri ir dažādi - Sorokinu pieminēju, kā piemēru, ka ne visi no RD nokļūst TOP līgās... arī Tribuncovs šobrīd ir tikai LAČ...
Visi jau protams nenokļūs,bet paskaties - A.Širokovs un A.Bērziņš pat ar savu iepriekšējo KHL sezonu bālo rezultativitāti ir Somijas TOP līgā
, 2010-12-06 11:40, pirms 13 gadiem
nu nezinu nezinu vaj kko vajadzetu mainit ar kkadu valst uznemumu finansejumu-ja ta,tad var gadities ka dinamo jau pec gada pazud,tas zinot so valsti.
, 2010-12-06 11:55, pirms 13 gadiem
Digars rakstīja: Visi jau protams nenokļūs,bet paskaties - A.Širokovs un A.Bērziņš pat ar savu iepriekšējo KHL sezonu bālo rezultativitāti ir Somijas TOP līgā
Bērziņš ar Saulieti tur ir stabili iekļāvušies - savukārt, Širokovam ir try-out līdz Jaunajam gadam. Pēc mēneša redzēsim, kur tad Širokovs būs...
, 2010-12-06 11:57, pirms 13 gadiem
zzk rakstīja: Es domāju, ka viņš nemelo un šis projekts tiešām turpināsies. Krievi iedos naudu, jo RD ir populārs arī Krievijā un līgai ir vajadzīgs šis projekts.

Ja būtu savādāk, tad viņš pats tagad vairs nebūtu padomes priekšsēdētājs un Kalvītis nebūtu valdes priekšsēdētājs. Būtu atrasti kādi "jaunie un centīgie", uz kuriem tad arī nogrūstu visu atbildību par sabrukumu.
Melot jau varbūt arī nemelo, bet vai Krievija dos naudu nākamajām sezonām, domāju, ka vēl īsti skaidrs nav. Tā kā uzstādījums no Krievijas Iteras ir meklēt finansējumu uz vietas, tad šobrīd Savickim nekas cits neatliek kā "raidīt" sabiedrībai (dažādiem lēmējiem, potenciālajiem naudas devējiem utt.) pozitīvu signālu - sak, neuztraucieties, RD noteikti vēl būs, nauda nāks, viss ir kārtībā. Bet vai tā ir?
, 2010-12-06 12:01, pirms 13 gadiem
spokss rakstīja: Priekš kam viņiem reklamēt krievijas komandu uz kuru spēlēm iet maz tautas. Tāpat vairākas rietumu valstīs, es esmu pārliecināts, vairāk simpatizē RD, jo viņi nav no Krievijas un ir ES valsts. Tas domāts par to rietumu auditoriju, kas skatās KHL spēles pa TV vai internetu. Bet nu neesmu nekāds ekonomists, tas lūk ir jāanalizē RD kādai atbildīgai personai. Interesanti, bez Savicka un ITER, kādu pienesumu dod pārējie valdes locekļi.
atbilde ir pavisam vienkārša-parādi man kādu rietumu firmu, pie šā brīža ekonomiskās situācijas, kura būtu gatava "ziedot" 15-20milj gadā...?
, 2010-12-06 12:07, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: arī Tribuncovs šobrīd ir tikai LAČ...
Tur nu viņš var vainot tikai pats sevi.
, 2010-12-06 12:19, pirms 13 gadiem
kāpēc necepaties,ka VEF sponsorē no valsts uzņēmumu naudas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-06 12:31, pirms 13 gadiem
Bet kad Jurka ar korišiem veidoja šo projektu, tad tak viņš bija "biznesa projekts" ar privāta kluba interesēm, kas bija augstākas par LV izlases interesēm.... Ta kas tad tagad ir RD, ja viņš vairs nav "biznesa projekts"? "Tautas projekts"? Ar viduvēju treneri ārzemnieku, kas labāk ņem visādus savus apšaubāmas kvalitātes blatņikus komandā nekā tur iespēlē (kā jau "tautas komandai" pienāktos) LV izlases spēlētājus vai tuvākās rezerves.....
, 2010-12-06 12:40, pirms 13 gadiem
vajadzētu sponsoret gan VEF(kas jau notiek) un arī Dinamo.
Vismaz kaut kads prieks dzīvē.Tikai vajadzētu dot naudu tik daudz,lai varetu komandas normāli funkcionet.Citadi uz VEF kauns skatīties.
, 2010-12-06 12:42, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Bet kad Jurka ar korišiem veidoja šo projektu, tad tak viņš bija "biznesa projekts" ar privāta kluba interesēm, kas bija augstākas par LV izlases interesēm.... Ta kas tad tagad ir RD, ja viņš vairs nav "biznesa projekts"? "Tautas projekts"? Ar viduvēju treneri ārzemnieku, kas labāk ņem visādus savus apšaubāmas kvalitātes blatņikus komandā nekā tur iespēlē (kā jau "tautas komandai" pienāktos) LV izlases spēlētājus vai tuvākās rezerves.....
Eu,bet tas laikam būtu XXI gadsimta lielākais joks pasaules sportā, ja Savickis sezonas vidū izvirzītu ultimātu LV valdībai-ja valsts nepārņem RD finansēšanu, tad lielam Tautas projektam ir kirdik.
Un,vispār,kas darās ap šo Tautas projektu ir viens liels blefs, jo tāpat ir skaidrs, ka valsts nepārņems šo projektu kaut vai tāpēc, lai nebūtu dažādas sankcijas no Eiropas struktūrām.
Bet kas attiecās uz to,kā dažs labs iedomājās, ka Krieviem baigi ir vajadzīgs šis projekts, tad viņi diži ālojas, jo viņu mērķis ir zināmā mērā sasniegts u.t.t. nākošā sezonā mēs visticamāk tiešām KHL ieraudzīsim kādu Viduseiropas hokeja klubu. Visticamāk, to pašu slovāku Lev. Vai arī zinot Berluskonī kunga labās attiecības ar Putina kungu, ka ļoti liels ir ticamības moments par Milan parādīšanos RU plašajās ārēs.
, 2010-12-06 12:43, pirms 13 gadiem
mammal rakstīja: atbilde ir pavisam vienkārša-parādi man kādu rietumu firmu, pie šā brīža ekonomiskās situācijas, kura būtu gatava "ziedot" 15-20milj gadā...?
Atbilde ir vienkārša. Citās valstīs sports virzās uz priekšu? Paskaties to sponsorus uz krekliem. Nav jau vajadzīga viena. Tas ir darbs, kas jādara konkrētiem cilvēkiem. Nauda ir, jāmāk atrast un piesaistīt.
, 2010-12-06 12:46, pirms 13 gadiem
zzk rakstīja: Es domāju, ka viņš nemelo un šis projekts tiešām turpināsies. Krievi iedos naudu, jo RD ir populārs arī Krievijā un līgai ir vajadzīgs šis projekts.

Ja būtu savādāk, tad viņš pats tagad vairs nebūtu padomes priekšsēdētājs un Kalvītis nebūtu valdes priekšsēdētājs. Būtu atrasti kādi "jaunie un centīgie", uz kuriem tad arī nogrūstu visu atbildību par sabrukumu.
Krieviem šis RD projekts var būt vajadzīgs tikai tik ilgi kamēr viņi uz KHL nedabū kādu citu Eiropas komandu (-as)... tad tāds RD krieviem var pārstāt būt interesants un viņi var apgriezt arī to Iteras finansējumu....
Par to, ka (un kapēc) šis ar Cūkmenu pārņēma RD vadību var piekrist.... visdrīzākais tas tika darīts arī tapēc, ka iespējams RD kopumā tagad nevisai labi klājas arī finansiāli un labāk (un sakarīgāk) "biznesa pārrunas" rit, kad tās nepārstāv "PR feiss" Ulmanis, bet pats Savickis ar Ruksi.... un pirmā pazīme kad RD sāks "iet pa burbuli" būs, kad Jurka ar ruksi abi smuki paies malā un "dos vietu jaunajiem".... tā būs droša pažimē par RD beigu sākumu.... tagad viņi paši visdrīzākais mēģina šo projektu vēl saglābt un turpināt....
, 2010-12-06 12:50, pirms 13 gadiem
J.Savickis: "..Man, piemēram, redzot cilvēku emocijas arēnā, izdotās naudas nemaz nav žēl.."

Bet joprojām turpina tā itkā labdaris no savas kabatas dotu naudu ..

Un paskatieties cik Latvija Krievijai gadā par gāzi samaksā? Ja bojās attiecības, tad pēc pāris gadiem pieslēgsies R-eiropas gāzei un maksās Ruhrgas, bet tie sāks sponsorēt Rīgas "Daugava" futbolā protams..
Eduards Tralmaks. Foto: LHF
1

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.