Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Aleksandrs Beļavskis: "Iesitām gan skaistus vārtus, gan ar cīņu un neatlaidību"

Aleksandrs Beļavskis: "Iesitām gan skaistus vārtus, gan ar cīņu un neatlaidību"
Aleksandrs Beļavskis
Foto: Mārtiņš Aiše

Galvenā trenera Aleksandra Beļavska debijā Latvijas valstsvienība ar 4:1 uzvarēja Dāniju.Pēc spēles galvenais treneris bija gandarīts gan par spēlētāju parādīto sniegumu, gan par uzvaru kopumā.

"Komanda bija labi noskaņota šai spēlei. Kā jau pirmajā spēlē, sākām nedaudz bijīgi un uzmanīgi. Pirmie vārti deva komandai lielāku pārliecību pār savām spējām. Jāatzīmē, ka pēc zaudētiem vārtiem komanda vēl vairāk savācās, kas deva komandai papildus grūdienu"

Kas patika un ko varat izcelt šajā spēlē?

"Patika, ka Ervīns (Muštukovs) nospēlēja pārliecinoši, paņēma visas ripas, kuras vajadzēja ņemt un vairākkārt glāba komandu no drošiem vārtu zaudējumiem, kas ietekmēja spēles gaitu un gala rezultātu. Skaidrs, ja vārtsargs spēlē pārliecinoši, arī aizsargi jūtas drošāk. Gribu uzsvērt aktīvo un agresīvo spēli aizsardzībā. Esmu gandarīts ar aizsargu sniegumu. Uzbrukumā mums pietika pietiekami meistarības apspēlēt dāņus. Iesitām gan skaistus vārtus gan ar cīņu un neatlaidību. Izšķirošos brīžos, kad gāja grūtāk aizsardzībā, puišiem pietika meistarības gūt vārtus un pārliecinoši nospēlēt spēli līdz galam. Man patika, ka uzbrucēji labi un pareizi spēlēja aizsardzības zonā. Kaut arī dāņi daudz biežāk meta pa mūsu vārtiem, lielākā daļa bija no distances vai arī vārtsargam pārredzami un Ervīnam tie nesagādāja lielas grūtības."

Latvijas izlasē šovakar debitēja pieci jauni spēlētāji, kā vērtējat viņu sniegumu?

"Jauniem hokejistiem tā ir laba pieredze, un šajā spēlē viņi tika galā ļoti labi. Gan aizsargi, gan uzbrucēji nospēlēja labi. Domāju, ka viņi apradīs un spēlēs vēl labāk. Uzskatu, ka viņiem debija izdevusies lieliska."

Divu vārtu autors Edijs Brahmanis: "Abos vārtu guvumos gribu uzteikt savus maiņas partnerus – Alekseju Širokovu un Tomu Andersonu. Es savukārt atrados īstajā laikā un pareizajā vietā. Uzskatu, ka mūsu maiņa šodien labi nospēlēja, iemetām trīs no četriem vārtiem. Kopumā visa komanda nospēlēja labi, gan jaunie, gan pieredzējušie. Prieks par uzvaru."

  -2 [+] [-]

, 2014-11-06 21:53, pirms 9 gadiem
Beidzot manai mīļajai Latvijas izlasei ir teicams treneris!
Slēpts komentārs: scores

     [+] [-]

, 2014-11-06 22:10, pirms 9 gadiem
Slims

  +4 [+] [-]

, 2014-11-06 22:35, pirms 9 gadiem
Malači.

     [+] [-]

, 2014-11-06 22:46, pirms 9 gadiem
Neviens nepiefiksēja, kurā valodā Beļavskis komunicē?

     [+] [-]

, 2014-11-06 23:43, pirms 9 gadiem
purva_velns rakstīja: Neviens nepiefiksēja, kurā valodā Beļavskis komunicē?
Matulis pie alus kausa: Beļavskis un viņa...

     [+] [-]

, 2014-11-06 23:49, pirms 9 gadiem
purva_velns rakstīja: Neviens nepiefiksēja, kurā valodā Beļavskis komunicē?
tas tik būtiski? no tā atkarīgi rezultāti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-07 08:15, pirms 9 gadiem
AlexUSA rakstīja: Káda tev starpíba, sunja blusa, vai tad tev vinsh bija jáintervé? Sasúcies negatívismu, tagad tik kasás!
Kāpēc? Negatīvisma nav nekāda. Andersons jau sen , vēl 1997 . gadā stāstīja, ka Saša perfekti runājot latviski. Tikai to nekur nebiju dzirdējis, tāpēc pajautāju. Jo visi Niživiji un Pujaci arī runājot, tikai kaut kā nemanās

     [+] [-]

, 2014-11-07 08:58, pirms 9 gadiem
tā turpināt arī pavasarī maijā Čehijā
kāpēc Edijs nebrauca iepriekš uz PČ ?
un DR rezultāti šogad tik labi

  -1 [+] [-]

, 2014-11-07 09:34, pirms 9 gadiem
purva_velns rakstīja: Kāpēc? Negatīvisma nav nekāda. Andersons jau sen , vēl 1997 . gadā stāstīja, ka Saša perfekti runājot latviski. Tikai to nekur nebiju dzirdējis, tāpēc pajautāju. Jo visi Niživiji un Pujaci arī runājot, tikai kaut kā nemanās
Nezinu gan, vai Beļavskis ir kādreiz runājis latviski perfekti, bet kaut kādā līmenī ir pratis latviski izteikties. Tomēr, ņemot vērā, ka vairāk kā pēdējos 20 gadus nav praktiski bijis Latvijā, tad ir normāli, ja nevar tekoši izteikties. Kā jau iepriekš teica, tad svarīgākais, kāds ir rezultāts.

     [+] [-]

, 2014-11-07 11:27, pirms 9 gadiem
purva_velns rakstīja: Neviens nepiefiksēja, kurā valodā Beļavskis komunicē?
Mainas vinsh to4na kliedza latviski, to vareeja pa Tv pat dzirdeet