Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Laikraksts: Bukarts atsakās doties uz HK "Liepāja"

Laikraksts: Bukarts atsakās doties uz HK "Liepāja"
Roberts Bukarts
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" pirms pāris dienām uzbrucēju Robertu Bukartu nosūtīja uz fārmklubu HK "Liepāja", tomēr laikraksta "Diena" rīcībā ir informācija, ka šis spēlētājs atteicies doties uz Kurzemes vienību.

Laikraksta rīcībā ir informācija, ka Bukarts nolēmis izbeigt līgumu ar "Dinamo", Liepājas vienība jau informēta, ka šis spēlētājs nedosies uz kurzemnieku pilsētu.

Pagājušās nedēļas nogalē Rīgas "Dinamo" vācu uzbrucējs Fēlikss Šics tika ievietots atteikumu draftā, 48 stundu laikā viņu neizvēlējās kāds cits KHL klubs, līdz ar to pirmdienas vakarā vācietis ieradās Liepājā, kur turpina atveseļoties pēc rokas savainojuma un tuvākajā laikā varētu būt gatavs spēlēt.

Kā jau ziņots, Roberts Bukarts šosezon septiņās KHL spēlēs "Dinamo" rindās guva divus vārtus un kopumā nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Uz fārmklubu viņš tika nosūtīts pēc "Dinamo" valdes lēmuma. "Liepāja" savu nākamo maču Virslīgā aizvada šodien, tiekoties ar "Prizmu". Jāatgādina, ka Bukarts jau pagājušajā sezonā piedalījās "Liepājas" izslēgšanas spēlēs - sešos mačos sakrāja 11 punktus.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena"
dinamoriga.lv

1 2 58 komentāri

  -3 [+] [-]

, 2015-10-06 10:41, pirms 9 gadiem
Gatavojas doties uz Kazahstānu?
Slēpts komentārs: Antons Upesdeglis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2015-10-06 10:53, pirms 9 gadiem
A-Burts-33 rakstīja: ....Varbūt Skudra vai Ābols šo paķertu? ....
Šitais ir dienas smieklīgākais komentārs!!! A, varbūt viņu Čikāgas Black Hawks paņemtu?
ui, Tu mani reāli sasmīdināji!

  -1 [+] [-]

, 2015-10-06 10:56, pirms 9 gadiem
A-Burts-33 rakstīja: Nesaprotu, kāpēc Šucs tika ielikts attiekuma draftā, bet Bukarts nē? Varbūt Skudra vai Ābols šo paķertu? Tādai Ladai nugan vairs nav ko zaudēt, var tikai iegūt, pie tam par lēto
Tu daudz ko nesaproti, jo nerubī fišku...kā arī reglamentus nepārzini. tikai bezjēgā troļļot proti par lietām, kur saprašana maza...
p.s. pie tam pār to pārķeršanu, būs brīvs, tak paņems atplēstām rokām, ja jau Skudrai vai Ābolam vajag leģionāru , kurš deldēs solu pēc tavām domām...tik reāli labākajā gadījumā uz VHL tiks krievos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: huy

  -1 [+] [-]

, 2015-10-06 11:06, pirms 9 gadiem
A-Burts-33 rakstīja: Vai tad priekš tam, lai būtu brīvs, neekzistē atteikuma drafts? Vai par attiekšanos spēlēt Liepājā viņam nedraud kādas īpašas sankcijas no DR un KHL? P.S. iespējams, es kaut ko nerubīju reglamentos (nav mana stihija), tāpēc arī prasu, lai kāds paskaidro, kas un kā
krievu līgā atteikuma draftā pirms nosūtīšnas uz fermu tik tos jāliek, kam vienvirziena līgumi...Bukija divvirzienu. Par kādām sankcijām kolhozā var runāt?...nu lauzīs līgumu pats un miers, ja fermā negrib spēlēt un izklaidēt Nameju un co.

 +19 [+] [-]

, 2015-10-06 11:07, pirms 9 gadiem
Šucam pofig, kur dzīvot, kamēr ārstē roku, Rīgā vai Liepājā, viņam ir vienvirziena līgums un alga no tā nemainās. Ja RD lauzīs līgumu, viņiem būs jāmaksā kompensācija, ja gribēs vienoties, tad arī kaut kas jāpiedāvā.

Bukartam savādāk, viņam ir divvirzienu līgums un tāpēc Liepājā esot alga būs krietni mazāka. Iespējams, ka viņam ir kādi varianti kaut kur citur un tāpēc viņš grib lauzt līgumu.

  +3 [+] [-]

, 2015-10-06 11:10, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Šucam pofig, kur dzīvot, kamēr ārstē roku, Rīgā vai Liepājā, viņam ir vienvirziena līgums un alga no tā nemainās. Ja RD lauzīs līgumu, viņiem būs jāmaksā kompensācija, ja gribēs vienoties, tad arī kaut kas jāpiedāvā.

Bukartam savādāk, viņam ir divvirzienu līgums un tāpēc Liepājā esot alga būs krietni mazāka. Iespējams, ka viņam ir kādi varianti kaut kur citur un tāpēc viņš grib lauzt līgumu.
protams...Šucs"rubli" zaudēt negrib, tāpēc brauc, kur saka...Bukijs muti brūķē, jo situācija atļauj, īpaši, ja viņam ir jau kāds variants labāks naudas ziņā nekā Liepājā nosēdēt visu sezonu par "kapeikām".

  +3 [+] [-]

, 2015-10-06 11:12, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Bukartam savādāk, viņam ir divvirzienu līgums un tāpēc Liepājā esot alga būs krietni mazāka. Iespējams, ka viņam ir kādi varianti kaut kur citur un tāpēc viņš grib lauzt līgumu.
Saprata ka dibenpulēšanas haļava KHLā ir beigusies.
Slēpts komentārs: zaipis

 +21 [+] [-]

, 2015-10-06 11:19, pirms 9 gadiem
huy rakstīja: Saprata ka dibenpulēšanas haļava KHLā ir beigusies.
Tik skarbi varbūt nevajag teikt, jo savus divus golus jau viņš šosezon iemeta (tas tāpat ir vairāk kā leģionāriem Šucam un Leino ar ievērojami lielāku spēles laiku). Čujs uz vārtiem viņam ir, bet pieklibo citas lietas.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-06 11:23, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Tik skarbi varbūt nevajag teikt, jo savus divus golus jau viņš šosezon iemeta (tas tāpat ir vairāk kā leģionāriem Šucam un Leino ar ievērojami lielāku spēles laiku). Čujs uz vārtiem viņam ir, bet pieklibo citas lietas.
Acīmredzot sliktuma no viņa ir vairāk, kā labuma no tiem diviem goliem. ne pie viena trenera šajā līgā viņš nav parādījis stabilitāti, visi atzīst ka var iemest un mūžīgā gaidīšana kad vareš arī spēlēt, ne tikai iemest. "Pulētājs" bija vienkārši fakta konstatācija, jo viņš ir mūžīgais rezervists. Katram var gadīties, es puikas gados kad uzrāvos ar pīpēšanu, ar papulēju

     [+] [-]

, 2015-10-06 11:45, pirms 9 gadiem
Arī es bomžu līgā negribētu spēlēt ne par kādu naudu.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-06 11:49, pirms 9 gadiem
dsdsy rakstīja: Arī es bomžu līgā negribētu spēlēt ne par kādu naudu.
Toties kremlim tu ats.ūkā par kapeikām.

  +6 [+] [-]

, 2015-10-06 11:50, pirms 9 gadiem
dsdsy rakstīja: Arī es bomžu līgā negribētu spēlēt ne par kādu naudu.
Gribētt vai negribēt tu daudz ko vari, bet tev pat LČ neviens vietu nepiedāvās. Takā par velti te sprēgā.

  -4 [+] [-]

, 2015-10-06 12:00, pirms 9 gadiem
Cjomka ir vecs bimbists, tāpēc hokeja reglamentus nerubī.

 +12 [+] [-]

, 2015-10-06 12:05, pirms 9 gadiem
huy rakstīja: Tas atkarīgs kas līgumā minēts, bet nu salekties var paspēt vienmēr, tik kam tāds uzpūtenis būs vajadzīgs. Pelmenim laiks saprast savu vietu hokejā, nevis no sevis superzvaigzni mētāt.
Ko nozīmē "saprast savu vietu hokejā, nevis no sevis superzvaigzni mētāt"???

Jebkurš spēlētājs tiecas spēlēt pēc iespējas labākā līgā un klubā un arī vēlas saņemt pēc iespējas labāku atalgojumu par savu drabu.

Tu gribi teikt, ka Bukartam tajā brīdī, kad Sējējs piedāvāja līgumu, vajadzēja atteikties un pateikt: Es saprotu savu vietu hokejā, labāk spēlēšu kazahstānas vai citā tāda līmeņa līgā .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2015-10-06 12:14, pirms 9 gadiem
2 Goli 7spelesprieksh 4 mainjas ar mazu speles laiku un dinamo impotenci uzbrukumasskaitas zem katras kritikas? :d pareizi bukijs dara. Ja jau bukijs atsakas tad šics hz tur grib dabut, nezin lkm zemo limeni

 +20 [+] [-]

, 2015-10-06 12:23, pirms 9 gadiem
Bukarts ir viens no spēlētājiem, kura fišku tā arī nav izdevies saprast. Potenciāls ir, realizēt nekādi neizdodas. Varbūt raksturs neriktīgs. Jau 25 gadi, bet nesaprotams kadrs. Vienu laiku Bukarts - Džeriņš - Meija ļoti labi izskatījās. Jebkurā gadījumā viņam jāspēlē, un ne jau 4 maiņā. Tomēr tas ir top 6 spēlētājs, tik jautājums, kādas klases komandā. Kopumā, būs vērts pasekot šā gaitām ārpus RD, tad arī redzēsim, kuram taisnība. Nesteigtos tomēr zonu norakstīt, nav jau mums tik daudz to spēlētāju, kuriem piemīt kaut neliela kreativitāte, nevis skriešana no viena borta uz citu.
Slēpts komentārs: Jirgens Adrians Rozenbergs J.A.R.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-06 12:25, pirms 9 gadiem
Tas ir labais! rakstīja: Ko nozīmē "saprast savu vietu hokejā, nevis no sevis superzvaigzni mētāt"???

Jebkurš spēlētājs tiecas spēlēt pēc iespējas labākā līgā un klubā un arī vēlas saņemt pēc iespējas labāku atalgojumu par savu drabu.

Tu gribi teikt, ka Bukartam tajā brīdī, kad Sējējs piedāvāja līgumu, vajadzēja atteikties un pateikt: Es saprotu savu vietu hokejā, labāk spēlēšu kazahstānas vai citā tāda līmeņa līgā .
Neesi tik tups, nav nekas teikts par atteikšanos. Saprast nozīmē nolaisties uz zemes, apzināt savas vājās vietas un pie t'strādāt treniņos. Bukarts ir bijis sastāvā pie visiem treneriem un neviens viņu nav regulāri turējis pamatā, komandā viņš ir nezcik gadus un tā ar nav spējis kļut par pamata spēlētāju, lai gan talants ir. Man no tā rpdas secinājums, ka kaut kas viņam ar galvu un attieksmi nav bijis kārtībā. Jeb Tu domā ka tagad pie viņa aģenta ir visi pasaules spicāko klubu pārstāvji, la iedabūtu viņu komandā? Protams tik ilgi nosēdēt KHL rezervē un saņemt labu algu arī ir jāprot, ar to viņu apsveicu, bet kā hokejists - jauprojām jauns un talantīgs

  -1 [+] [-]

, 2015-10-06 12:26, pirms 9 gadiem
purva_velns rakstīja: Bukarts ir viens no spēlētājiem, kura fišku tā arī nav izdevies saprast. Potenciāls ir, realizēt nekādi neizdodas. Jau 25 gadi, bet nesaprotams kadrs. Vienu laiku Bukarts - Džeriņš - Meija ļoti labi izskatījās. Jebkurā gadījumā viņam jāspēlē, un ne jau 4 maiņā. Tomēr tas ir top 6 spēlētājs, tik jautājums, kādas klases komandā. Kopumā, būs vērts pasekot šā gaitām ārpus RD, tad arī redzēsim, kuram taisnība. Nesteigtos tomēr zonu norakstīt, nav jau mums tik daudz to spēlētāju, kuriem piemīt kaut neliela kreativitāte, nevis skriešana no viena borta uz citu.
Viņš spēlē/ja RD, tapēc jau arī dažiem super-puper-mega ekspertiem tāds negācijas pret viņu.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-06 12:30, pirms 9 gadiem
Tas ir labais! rakstīja: Viņš spēlē/ja RD, tapēc jau arī dažiem super-puper-mega ekspertiem tāds negācijas pret viņu.
Jā, pamatīgi izspēlējās! Pie visiem treneriem! Arī izlasēs!

     [+] [-]

, 2015-10-06 12:33, pirms 9 gadiem
huy rakstīja: Neesi tik tups, nav nekas teikts par atteikšanos. Saprast nozīmē nolaisties uz zemes, apzināt savas vājās vietas un pie t'strādāt treniņos. Bukarts ir bijis sastāvā pie visiem treneriem un neviens viņu nav regulāri turējis pamatā, komandā viņš ir nezcik gadus un tā ar nav spējis kļut par pamata spēlētāju, lai gan talants ir. Man no tā rpdas secinājums, ka kaut kas viņam ar galvu un attieksmi nav bijis kārtībā. Jeb Tu domā ka tagad pie viņa aģenta ir visi pasaules spicāko klubu pārstāvji, la iedabūtu viņu komandā? Protams tik ilgi nosēdēt KHL rezervē un saņemt labu algu arī ir jāprot, ar to viņu apsveicu, bet kā hokejists - jauprojām jauns un talantīgs
Katram spēlētājam ir kaut kāds spēju slieksnis, par kuru viņš augstāk nevar uzlekt, acīmredzot arī Bukarts to ir sasniedzis, bet ar to KHL komandas 1. un 2. maiņai ir par maz, bet zemākās maiņās tāda tipa spēlētāju nav racionāli likt.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-06 12:40, pirms 9 gadiem
Tas ir labais! rakstīja: Katram spēlētājam ir kaut kāds spēju slieksnis, par kuru viņš augstāk nevar uzlekt, acīmredzot arī Bukarts to ir sasniedzis, bet ar to KHL komandas 1. un 2. maiņai ir par maz, bet zemākās maiņās tāda tipa spēlētāju nav racionāli likt.
Es domāju ka hokeja speci šo slieksni redz labāk par mums. Ir daudzi jaunie bijuši, nesanāk, nāk nākamais. Bet redzot ilgadējo auklēšanos ar Bukartu, kaut kas viņā iekšā ir bijis, bet ārā nav pratuši dabūt. Dzirdēts ir par iedomību un riebīgo raksturu, bet es viņu nepazīstu, attālināti gan izskatās ka deguns pa mākoņiem ir jau no bērna kājas. Tā ir ka jaunībā pierada, ka vesela komanda strādā uz viņu, tā ar nebūs spējis pieaugt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-06 12:43, pirms 9 gadiem
Uz kurbadu

  +3 [+] [-]

, 2015-10-06 12:54, pirms 9 gadiem
Domāju, ka viņam ir kautkāds morāls pagrimums. Visi noliek Bukartu, bet es atceros, kādas viņš devenes lika, un patiesībā cerības kausā, viņš tādus one-timerus plēsa,ja nemaldos bija rezultatīvākais komandā, sāka jau tie metieni atgādināt ovi one timerus. Varbūt visi nebija goli, bet neapstādinot ripu ļoti bīstamus šķēlienus izdarīja, man ļoti patika tie metieni, šobrīd mūsu komandā neviens neko tamlīdzīgu neizpilda, jeb nemāk, agrāk arī īsti nebija.. Īsāk sakot viņa one-timeri bija kautkas ļoti labs! Izskatijās super.

  +3 [+] [-]

, 2015-10-06 12:57, pirms 9 gadiem
hoorai rakstīja: Domāju, ka viņam ir kautkāds morāls pagrimums. Visi noliek Bukartu, bet es atceros, kādas viņš devenes lika, un patiesībā cerības kausā, viņš tādus one-timerus plēsa,ja nemaldos bija rezultatīvākais komandā, sāka jau tie metieni atgādināt ovi one timerus. Varbūt visi nebija goli, bet neapstādinot ripu ļoti bīstamus šķēlienus izdarīja, man ļoti patika tie metieni, šobrīd mūsu komandā neviens neko tamlīdzīgu neizpilda, jeb nemāk, agrāk arī īsti nebija.. Īsāk sakot viņa one-timeri bija kautkas ļoti labs! Izskatijās super.
tāpēc jau to sauca par Pabiru kausu, kur tikai čekas Ģjinamo ar 110% motivācuju mauca!!

     [+] [-]

, 2015-10-06 13:00, pirms 9 gadiem
Mr.Eksperts1 rakstīja: tāpēc jau to sauca par Pabiru kausu, kur tikai čekas Ģjinamo ar 110% motivācuju mauca!!
bet viņa kvalitāte bija ievērojama, neviens tādus one-timerus nesit mūsu komandā pat šobrīd, pat ne uz 20%..

  +4 [+] [-]

, 2015-10-06 13:02, pirms 9 gadiem
hoorai rakstīja: bet viņa kvalitāte bija ievērojama, neviens tādus one-timerus nesit mūsu komandā pat šobrīd, pat ne uz 20%..
Te par hokeju tiek runāts, nevis kaut kādu vantaimeru skaistumkonkursu.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-06 13:11, pirms 9 gadiem
hoorai rakstīja: bet viņa kvalitāte bija ievērojama, neviens tādus one-timerus nesit mūsu komandā pat šobrīd, pat ne uz 20%..
Hokejs sastāv ne tikai no metieniem.
Augsta līmeņa līgās nekad nebūs tā, ka komandā kāds tikai metīs un vairāk neko nedarīs.
1 2 58 komentāri