Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

''Juniors'' sagādā pirmo zaudējumu Monarhiem

''Juniors'' sagādā pirmo zaudējumu Monarhiem
HK "Juniors"
Foto: Gunārs Timermanis, jelgavniekiem.lv

Latvijas čempionātā hokejā šodien regulārās sezonas ietvaros izspēlēja trīs mačus. Līdzīgākā un aizraujošākā spēle notika Ozolnieku ledus hallē, kur vieni no galvenajiem favorītiem ''Ozolnieki/Monarch'' piedzīvoja pirmo zaudējumu šosezon, ar 4:6 piekāpjoties ''Juniors'' hokejistiem.

Agrajā spēlē Volvo ledus hallē ''Rīga/Prizma'' uzņēma ''SMSCredit.lv'' vienību. Jau pirmajā trešdaļā kreditori pierādīja, ka vismaz pagaidām ir galvas tiesu meistarīgāka komanda, gūstot četrus bezatbildes vārtus - 4:0. Nekas kardināli šajā spēlē vairs nemainījās, tādējādi viesi pārliecinoši aizsoļoja līdz kārtējiem trim punktiem - 8:1. Ar ''hattrick'' un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Jānis Zaka, bet pa trim punktiem sakrāja Valērijs Fiļimonovs (2+1) un Vladimirs Mamonovs (1+2).

Sportacentrs.com translētajā spēlē vietējā ''Zemgale/JLSS'' uzņēma ''Liepājas Metalurgs'' otro komandu. Diemžēl intrigas šajā spēlē nebija, bet par daudziem vārtu guvumiem komandas gan parūpējās. Viesi pirmo trešdaļu uzvarēja ar 4:0, bet otrās gaitā panāca arī 7:0, izšķirot spēles likteni - galarezultātā liepājnieku uzvaru ar 10:3. Pa četriem punktiem uzvarētāju sastāvā sakrāja Bruno Zabis (2+2) un Egils Kalns (2+2). ''Zemgales'' sastāvā šovakar labākie Artjoms Ogorodņikovs (1+2) un Rihards Štrauss (1+2).

Interesantākā spēle bija vērojama Ozolniekus, kur vietējie monarhi tikās ar ''Juniors'' komandu. Pirmajā trešdaļā viesi panāca 2:0, bet vienus vārtus mājinieki tomēr atguva (1:2). Diezgan līdzīga spēle turpinājās visu atlikušo laiku - trešās trešdaļas gaitā bija arī 3:3. Izskaņā labāki izrādījās viesi, izcīnot uzvaru ar 6:4 un liekot pirmo reizi izjust zaudējuma garšu ''ozīšiem''. Ar 1+1 uzvarētājiem izcēlās Rūdolfs Pētersons, Ruslans Ignatovičs un Deivids Sarkanis.

Turnīra tabula

VKomandaUZ+/-P
1.SMScredit.lv5140-1416
2.Liepājas Metalurgs II5028–1015
3.HK Juniors3219–149
4.HK Ozolnieki/MONARCH3118–108
5.HK Zemgale1418–283
6.HS Rīga/Prizma1310–203
7.SK Rīga 961515–453
8.HS Rīga/Prizma II039–160

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija


, 2012-10-06 20:59, pirms 12 gadiem
Ozolniekos tiešām spēle bija interesanta.
Informātors gan bija dīvains, pirmo reizi dzirdēju, ka kāds Latvijā tik ļoti kropļo vietējo hokejistu uzvārdus. Bija tāda sajūta, ka tur pie runāšanas pielikts cilvēks, kurš ar hokeju saskāries pirmo reizi un nekad par tādiem spēlētājiem nav dzirdējis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Tomašs Polatins. Foto: IIHF

Čehija sāk ar sauso uzvaru pret Šveici, ASV saber deviņas ripas

Pasaules čempionāts hokejā U18 izlasēm sācies ar divām sausajām uzvarām. Amerikas Savienoto Valstu hokejisti sabēra deviņas ripas slovāku vārtos, kamēr Čehija ar 3:0 pieveica Šveices jaunos hokejistus.
Sandis Smons. Foto: LFF
18

Izlasei uz Šveici līdzi nedodas Smons, Andžāns un Skrastiņš

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš nosaucis 27 hokejistus, kuri dosies izbraukumā, lai piektdien un sestdien aizvadītu pārbaudes spēles ar Šveices izlasi. Mājās nākas palikt trīs spēlētājiem - aizsargiem Sandim Smonam un Artūram Andžānam, kā arī uzbrucējam Kristapam Skrastiņam.
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Panteras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".