Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

par RD

laba zinja

Ir panakta mutiska vienoshanas ar Reķi par speleshanu RD sastavaa jaunajaa sezonaa! Ilgi neesot piekritis delj dzives vietas mainjas, bet liguma summa tomer njemusi virsroku. Jaacer, ka tuvaakajaa laikaa parakstiis liigumu, jo aizsargs ir ljoti specigs un labs! Domaju kadam var intreset, bet avotu neprasiet, varat nedaudz pagaidit un bus presee vairaak info!

 +11 [+] [-]

, 2010-04-06 23:43, pirms 14 gadiem
njā, nu ja jau "liguma summa tomer njemusi virsroku", tad jacer, ka Dinamo nemaz tik švaki ar tām naudiņām nav, un izdosies arī noturēt lielāko daļu vietējo čaļu.

 +16 [+] [-]

, 2010-04-06 23:46, pirms 14 gadiem
ja noturam ozo, sotnieku, galvinju, sorokinu un reedlihus tad aizsardziiba ir ok un tur legjionaaru nevaig

bet varees uzbrukumam ietaupiit
Slēpts komentārs: varonis

  +8 [+] [-]

, 2010-04-07 00:03, pirms 14 gadiem
varonis rakstīja: nu šito sa+ jau pirms diviem mēnešiem rakstīja. neguli, vecīt.
nu tur visadus brinumus raksta, pirms 2 meneshiem vins pats to nezinaja, jo nebija vel izlemis, bet sa+ jau zinaja sarunas gan bija, bet tas jau sakas pirms pagajushas sezonas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-04-07 02:08, pirms 14 gadiem
kārtējās baumas! Es ticēšu tikai oficiālai informācijai! Es arīvaru izveidot topiku ka ir panākta mutiska vienošanās ar kādu no hokejistiem un kas no tā? Kā arī stipri šaubos ka RD viņam maksātu stipri vairāk par Volfsburgu!
Slēpts komentārs: pimpambrachka

  +4 [+] [-]

, 2010-04-07 08:53, pirms 14 gadiem
pimpambrachka rakstīja: Nevienaa turniiraa nav patiikami paarsteidzis. Skatoties uz statistiku Vaacijas chempii, vinjsh uz papiira ir daudz labaaks nekaa patiesiibaa Diemzheel.
Ja būtu vairāk pasekojis līdz, tad zinātu, ka Vasiļjevs ikdienā savā klubā spēlē pa malu, bet izlasē viņu liek centrā, jo citu centru mums vienkārši nav. Attiecīgi arī uzdevumi un sniegums ir atšķirīgi no kluba.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja