Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kazahstāna ar sešiem naturalizētajiem sagrauj Ukrainu, Lietuva ielaiž 12 vārtus

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kazahstāna ar sešiem naturalizētajiem sagrauj Ukrainu, Lietuva ielaiž 12 vārtus
Kazahstānas izlases hokejisti. Foto: IIHF

2022. gada ziemas Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra trešais posms iesācies ar vairākām sagrāvēm, mājiniecēm Kazahstānai un Slovēnijai ar rezultātiem 8:1 un 12:2 "saraujot gabalos" attiecīgi Ukrainas un Lietuvas valstsvienības.

Kazahstānas izlases rindās šodien debitēja divi Kazahstānas pilsonību nesen ieguvušie Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Nursultanas "Barys" hokejisti - aizsargs Džese Blekers un uzbrucējs Kērtiss Volks. Mājiniekiem visu izdevās nokārtot jau pirmajā trešdaļā, kurā Kazahstāna ieguva 5:1 pārsvaru. Cīņas turpinājumā Ukrainas vārtsargi Kirils Kučers un Mikita Hordjušins kapitulēja vēl trīs reizes. Kazahstānas rindās ar četriem (1+3) rezultativitātes punktiem izcēlās viens no sešiem šās valstsvienības naturalizētajiem hokejistiem Darens Dīcs. Vārti un divas rezultatīvas piespēles Arkādijam Šestakovam.

H apakšgrupas agrākajā mačā līdzīgu panākumu izdevās svinēt Polijas izlasei, kas ar 8:0 sagrāva Nīderlandi. Divas reizes nīderlandiešu vārtsargu Īanu Meierdresu pārspēja Oskars Jaškevičs, savukārt vārti un divas rezultatīvas piespēles Aronam Hmiļevskim. Rītdien poļi eksaminēs Ukrainu, bet "internacionālā" Kazahstāna - Nīderlandi.

Kvalifikācijas G grupā Rīgas "Dinamo" aizsarga Nerija Ališauska un "Optobet" hokeja līgas (OHL) komandas Daugavpils "Dinaburga" aizsarga Kosta Guseva pārstāvētā Lietuvas valstsvienība ar 2:12 Jesenicē kapitulēja turnīra rīkotājai Slovēnijai. Slovēņu rindās ar "hat-trick" atzīmējās Gregors Koblars. Trīs rezultativitātes punkti arī Žigam Jegličam (2+1) un Janam Urbasam (1+2).

Rītdien slovēņi uzņems kaimiņus horvātus, kuri šodien bez jebkādām ierunām ar 0:9 zaudēja Japānai. Japāņu sastāvā piecas rezultatīvas piespēles nopelnīja ;Sogo Nakadžima. Tikmēr pa trim punktiem iekrāja Renāra Krastenberga komandas biedrs ECHL vienībā Vīlingas "Nailers" Juširo Hirano (2+1), kā arī Tomoja Ečigo (1+2) un Juto Osava (1+2).

Sīvākās cīņas šodien bija vērojamas Notingemā notiekošajā J apakšgrupas turnīrā, kur vakara centrālajā mačā laukuma saimniece Lielbritānija atspēlējās un sīvā cīņā ar 4:3 pieveica Rumāniju. Citā J grupas spēlē Ungārija, pateicoties Janoša Hari trīs vārtu guvumiem, ar 4:1 sakāva mūsu ziemeļu kaimiņieni Igauniju.

Rītvakar Ungārija ļoti principiālā cīņā spēkosies ar Rumāniju, kuras sastāvā lielākajai daļai hokejistu ir ungāru izcelsme. Savukārt Igaunija centīsies pārsteigt britus.

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/

  -1 [+] [-]

, 2020-02-07 00:05, pirms 4 gadiem
Žēl Dallman vairs nespēlē

     [+] [-]

, 2020-02-07 00:23, pirms 4 gadiem
Rumāņiem 4 haholi kapā! Viņiem līmenis labi audzis, kopš bijušie KHL-ieši tur daudz. Ko var vinnēt Igaunija, Lietuva ar 4 komandām vietējā čempī? Neko! Dzērāji Medveščaki arī neko! Japānis kārtīgs vīrs! No Āzijas līgas, Slovēnis no Alpiem, Britānim pilns čempis ar kanadciem un amerikanciem.

  +4 [+] [-]

, 2020-02-07 00:42, pirms 4 gadiem
Autor, ja izceļam, ka japanis ir krastija komandas biedrs, kāpēc nevarēja izcelt, ka Urbass ir Guda komandas līderis?

  +3 [+] [-]

, 2020-02-07 06:27, pirms 4 gadiem
Ziņas 2040-Kazahstāna naturalizē pēdējo pilsoni,oficiāli Kazahstānā vairs nav kazahi!

  -3 [+] [-]

, 2020-02-07 07:47, pirms 4 gadiem
ingars31 rakstīja: Ziņas 2040-Kazahstāna naturalizē pēdējo pilsoni,oficiāli Kazahstānā vairs nav kazahi!
smejies, smejies. vai tikai sieviešu basketbolā Latvijā gandrīz nesākās tas pats, tendence jau ir klubos

     [+] [-]

, 2020-02-07 07:53, pirms 4 gadiem
Leiši izskatījās pilnīgi nekādi.

  +5 [+] [-]

, 2020-02-07 07:56, pirms 4 gadiem
.............. rakstīja: smejies, smejies. vai tikai sieviešu basketbolā Latvijā gandrīz nesākās tas pats, tendence jau ir klubos
Basketbolā var naturalizēt tikai vienu spēlētāju sen būtu laiks hokejā pie'ņemt tādu pat likumu.
Slēpts komentārs: Maikl30

  +7 [+] [-]

, 2020-02-07 08:22, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Lai tak naturulize cik grib, kada Tev sape gar Kazahstanu un citiem?
Globāli skatoties zūd ''Fair Play'' princips,kas kaut kādā ziņā nav godīgi pret citām valstīm.Es saprotu,pasaule mainās,un man nekas nav pretī,ja konkrētais citas tautības pilsonis spēlē valsts izlasē,kurā ir piedzimis,vai vismaz dzīvojis ilgstošā laika periodā,bet Kazahstānas,arī Baltkrievu tendences naturalizēt pa labi un pa kreisi ir vairāk kā idiotisms. Paskaties to pašu Krievijas izlasi futzālā,lielākā daļa brazīlieši,kuriem principā pat nav nekāda sakara ar Krieviju kā tādu,smieklīgi,ka tas ir valstī,kurā dzīvo teju 150 miljoni iedzīvotāji!!! Tas protams ir mans subjektīvais viedoklis...

     [+] [-]

, 2020-02-07 08:43, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Lai tak naturulize cik grib, kada Tev sape gar Kazahstanu un citiem?
Protams negribu ,lai hokejs pārvērstos par kaut ko līdzīgu brazīļu atklāto čempionātu kā tas noticis futzālā.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-07 09:03, pirms 4 gadiem
Nu ar 4-5 kanādiešiem tur neko nesasniegs īpašu tāpat, KAZ, BLR, KOR, kas tur vēl..
Ja aizies pa 10 naturalizētajiem, tad gan jau ka piegriezīs skābekli.
Ja par KAZ, BLR, tad viņi paši sev iegriež, nedodot attīstību saviem spēlētājiem, izaugsmi, valstis ir lielas, mierīgi var pašas attīstīt hoķi.

  +3 [+] [-]

, 2020-02-07 09:33, pirms 4 gadiem
Kazahi ir potenciālie Latvijas izlases pretinieki augustā Rīgā olimpiskajā kvalifikācijā.

  +3 [+] [-]

, 2020-02-07 09:42, pirms 4 gadiem
Kazahstāna liela valsts, bet prestižu pērk tāpat kā baltkrievi.Ceru, ka tie ''kazahi'' turpinājumā pieraus pilnu pakaļu ar palagiem un OS skatīsies pa TV.
Slēpts komentārs: MachimoI

  -1 [+] [-]

, 2020-02-07 09:55, pirms 4 gadiem
norcha 172 rakstīja: Kazahstāna liela valsts, bet prestižu pērk tāpat kā baltkrievi.Ceru, ka tie ''kazahi'' turpinājumā pieraus pilnu pakaļu ar palagiem un OS skatīsies pa TV.
Nu, tā ir tāda stepes tatāru mentalitāte. Nācijas gods pāri visam, tā teikt. Tas nekas, ka jāuzpērk kāds tiesnesis vai puse no komandas nezina himnas vārdus.

Taisnība ir mūsu pusē un būs vēl lielāks gandarījums viņus augustā sakapāt.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-07 10:15, pirms 4 gadiem
Baidos, ka IIHF varētu naturalizācijai nepievilkt grožus, jo viņiem izdevīgi, ka PČ būtu pārstāvētas Āzijas izlases kaut vai ar naturalizētiem spēlētājiem. Jauni tirgi svarīgi.

  +3 [+] [-]

, 2020-02-07 10:43, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: Pilnīgi absurdi salīdzināt Kazahstānu ar Koreju.

Kazahstāna bez naturalizētajiem junioru līmenī jau piedzen Latvijai.

Kazahstānai ir bariņš ar saviem KHL spēlētājiem un to skaits nākotnē pieaugs. Visās problēmzonās viņi ir paņēmuši pa AHL vadošiem kadriem, kas arī mums būtu starp izlases līderiem. Vārtsargs, aizsargi, uzbrucēji.

Satraukties vispār dzīvē nav tolka, bet ir jāsaprot, ka Kazahstāna ar saviem leģionāriem ir minimāli vājāka par Latvijas izlasi ar stiprākajiem mūsu spēlētājiem un ka augustā mums šitā leģionāru blice arī visdrīzāk būs jāuzvar, ja gribam braukt uz Olimpiādi.
LOL, Kazahiem līdz LV ir kā mums līdz Šveicei. Viņiem tā dzīvošanās pa 1. divīziju ir kā iet uz veikalu.

  -2 [+] [-]

, 2020-02-07 11:17, pirms 4 gadiem
ovečka rakstīja: LOL, Kazahiem līdz LV ir kā mums līdz Šveicei. Viņiem tā dzīvošanās pa 1. divīziju ir kā iet uz veikalu.
Apskaties uz sastāvu.

Karlsons

Blekers-Dīcs
Makļukovs-Šalapovs
Metaļņikovs-Orehovs

Vārtsargs Kalniņa līmenī, aizsardzība arī aptuveni mūsu līmenī.

Uzbrukumā centri ir labi, 3 leģi, pirmās 2 maiņas mūsu līmenī, dziļumā gan ir vieni Džeriņi un Pavlovi.

Un tur rindā stāv vēl vairāki uzbrucēji uz pilsonību.

Mums līdz Šveicei ir gaismas gads, Kazahstānai pietrūkst daži spēlētāji. Ja mums nav pieejami daži vadošie uzbrucēji, tas ir līdzvērtīgs pretinieks.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-07 11:49, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: Apskaties uz sastāvu.

Karlsons

Blekers-Dīcs
Makļukovs-Šalapovs
Metaļņikovs-Orehovs

Vārtsargs Kalniņa līmenī, aizsardzība arī aptuveni mūsu līmenī.

Uzbrukumā centri ir labi, 3 leģi, pirmās 2 maiņas mūsu līmenī, dziļumā gan ir vieni Džeriņi un Pavlovi.

Un tur rindā stāv vēl vairāki uzbrucēji uz pilsonību.

Mums līdz Šveicei ir gaismas gads, Kazahstānai pietrūkst daži spēlētāji. Ja mums nav pieejami daži vadošie uzbrucēji, tas ir līdzvērtīgs pretinieks.
Tikai tu piemirsi svarīgu faktoru - vecums. Karlsonam 36, Blekeram 29, ja pieskaita Dousu un Boidu, tie gandrīz turpat kur Karlsons. Kā arī motivāciju - cik ilgi leģi gribēs sisties par citu valsti (analogus var paskatīties citos sporta veidos, tajā skaitā pie mums, kad iegūstot pilsonību tiek nospēlēti pāris mači un izlase, patriotisms pazūd)
Tāpat arī tu norādi, ka ja mums izkrīt daži vadošie kazahi ir līdzvērtīgs pretinieks - tā īsti nav, jo ja mēs pat ar caurumiem sastāvā turamies sliktākajā gadījumā elitē, labākajā ap 10. vietu, tad kazahiem ar to palikšanu elitē vienmēr ir švaki gājis, lai arī naturalizācija viņiem cieņā ne pirmo gadu. Tāpat tu arī piemirsi faktu, ka ne tikai mums var iztrūkt līderi - kazahiem līderu iztrūkums būtu vēl sāpīgāks kā mums. Kādu laiku atpakaļ daži rakstīja, ka mierīgi var savākt izlasi bez Dinamo spēlētājiem, izveidojot 4 spēcīgas maiņas, par vārtsargiem nerunājot. Piemetot vēl 1-2 maiņas no Dinamo - nu nevar kazahi nokomplektēt šādu izlasi (tas tā ja salīdzinam ideālmodeļus), tur nepietrūkst pāris spēlmaņu tur pietrūkst vairāk kā puse komandas.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-07 12:22, pirms 4 gadiem
Ovečka pareizi salīdzināja, ka Kazahiem līdz mums, kā mums līdz Šveicei. Jā viņi var kādreiz uzvarēt mūs, tāpat kā mēs kādreiz Šveici, bet tas viss.
Ko tad Kazahi ir sasnieguši ar saviem leģiem, Dalmens un kas tur vēl jau 2013 gada kvalifikācijā spēlēja, un?, vēl 2017 1.divīzijā Kazahi bija tik 3 vietā!, tālu viņi netiks šādi, būtu labāk savējos iespēlējuši.

     [+] [-]

, 2020-02-07 12:23, pirms 4 gadiem
2018 kazahiem bija tā 3.vieta B.grupā.

     [+] [-]

, 2020-02-07 13:21, pirms 4 gadiem
haris rakstīja: Ovečka pareizi salīdzināja, ka Kazahiem līdz mums, kā mums līdz Šveicei. Jā viņi var kādreiz uzvarēt mūs, tāpat kā mēs kādreiz Šveici, bet tas viss.
Ko tad Kazahi ir sasnieguši ar saviem leģiem, Dalmens un kas tur vēl jau 2013 gada kvalifikācijā spēlēja, un?, vēl 2017 1.divīzijā Kazahi bija tik 3 vietā!, tālu viņi netiks šādi, būtu labāk savējos iespēlējuši.
Šoreiz nepiekritīšu Tev , Machimols detalizēti visu uzrakstīja , būs grūti, dodu 50/50

  -2 [+] [-]

, 2020-02-07 14:37, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Tikai tu piemirsi svarīgu faktoru - vecums. Karlsonam 36, Blekeram 29, ja pieskaita Dousu un Boidu, tie gandrīz turpat kur Karlsons. Kā arī motivāciju - cik ilgi leģi gribēs sisties par citu valsti (analogus var paskatīties citos sporta veidos, tajā skaitā pie mums, kad iegūstot pilsonību tiek nospēlēti pāris mači un izlase, patriotisms pazūd)
Tāpat arī tu norādi, ka ja mums izkrīt daži vadošie kazahi ir līdzvērtīgs pretinieks - tā īsti nav, jo ja mēs pat ar caurumiem sastāvā turamies sliktākajā gadījumā elitē, labākajā ap 10. vietu, tad kazahiem ar to palikšanu elitē vienmēr ir švaki gājis, lai arī naturalizācija viņiem cieņā ne pirmo gadu. Tāpat tu arī piemirsi faktu, ka ne tikai mums var iztrūkt līderi - kazahiem līderu iztrūkums būtu vēl sāpīgāks kā mums. Kādu laiku atpakaļ daži rakstīja, ka mierīgi var savākt izlasi bez Dinamo spēlētājiem, izveidojot 4 spēcīgas maiņas, par vārtsargiem nerunājot. Piemetot vēl 1-2 maiņas no Dinamo - nu nevar kazahi nokomplektēt šādu izlasi (tas tā ja salīdzinam ideālmodeļus), tur nepietrūkst pāris spēlmaņu tur pietrūkst vairāk kā puse komandas.
Tu nepārtraukti piemini pagātni kā atsauci.

Kazahstānas hokejs ir progresējis un ir progresējusi arī leģionāru piesaiste. Kazahstānas izlase ideālajā modelī ir labākā, kāda viņiem bijusi. Ar augšupeju ilgtermiņā, ja prognozējam uz priekšu. Saproti?

Viņiem u18 un u20 regulāri apsteidz Dāniju, Norvēģiju, arī Latviju. 9. līdz 14. vieta junioros. Pirms 10 gadiem bija 16. līdz 20. vietas un D1B. Tagad cīnās par Eliti. Tas viss atspoguļosies pieaugušo hokejā pēc 5+ gadiem.

Mēs esam stipraki, bet viņi piedzen. Un ar veselu baru leģiem tā starpība paliek pavisam neliela.

Nu, nebūsim mēs lielāki favorīti par 67/33, drīzāk jau 60/40. Un tā nu galīgi nav pārliecinoša pozīcija.

Jājūt līdzi Japānai, lai šie izsit slovēņus, tad kazahi mums ies secen.

     [+] [-]

, 2020-02-07 15:03, pirms 4 gadiem
Machimol, par kādiem kazahu labajiem junioriem iet runa?, neviens kazahs nav draftēts jau 16 gadus!
Un kāda var būt Kazahstānas ilgtermiņa prognoze, ja viss atkarīgs no leģionāru piesaistes un viņu motivācijas?, tikpat labi rīt izdomās vispār nepiesaistīt.

  -2 [+] [-]

, 2020-02-07 15:39, pirms 4 gadiem
haris rakstīja: Machimol, par kādiem kazahu labajiem junioriem iet runa?, neviens kazahs nav draftēts jau 16 gadus!
Un kāda var būt Kazahstānas ilgtermiņa prognoze, ja viss atkarīgs no leģionāru piesaistes un viņu motivācijas?, tikpat labi rīt izdomās vispār nepiesaistīt.
Hari, tu man apnicis esi ar savu muldēsanu.

Tu uzdod jautājumu "par kādiem junioriem ir runa". Kas tev liedz aiziet un apskatīties uz kazahu junioriem?

Kazahstānas hokejs 30 gadus kopš meatkarības bija iestrēdzis Fanduļu, Kerču, Znaroku un Beļavsku fāzē. Vienīgā atšķirība tāda, ka pēdējos gados ne tikai krievus ņem, bet arī visus citus.

Kas ir mainījies pēdējos dažos gados? Dafiga daudz kas. Kazahstānā dzīves līmenis ir griezdamies pieaudzis un cilvēku loks, kas var atļauties hokeju, ir daudzkārt palielinājies.

Tagad etniskie kazahi arī spēlē hoķi. Paskaties uz junioru vārdiem. Pilns ar etniskajiem kazahiem. Spēlētāju resurss ir plašāks jo vairs nav ģeogrāfiski ierobežots krieviski runājošajos ziemeļos, naudas vairāk, halles vairāk, utt. Visos līmeņos progress.

Ir bariņš ar labiem kadriem MHL komandā. Tas pats, kas mums. Kazahi tādos kvantumos nebrauc uz Šveicēm, Zviedrijām, Somijām bērnu gados gan ģeogrāfijas, gan valodas barjeras dēļ un viss fokuss pārsvarā ir uz Krieviju, KHL un MHL.

Tāpēc arī nav draftēto, jo CHL, USHL, NAHL nav kaudze ar kazahiem. Viņi spēlē mazāk aktuālos tirgos, no kuriem NHL draftē nelabprāt.

Bet spēlētāju resurss un kvalitāte ir acīmredzami palielinājusies.

Viss nav atkarīgs no leģionāriem, tas ir vienkārši milzīgs bonuss, jo aizpilda visus robus.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-07 17:37, pirms 4 gadiem
Machimol:
Kazahstānas hokejs 30 gadus kopš meatkarības bija iestrēdzis Fanduļu, Kerču, Znaroku un Beļavsku fāzē. Vienīgā atšķirība tāda, ka pēdējos gados ne tikai krievus ņem, bet arī visus citus.

Viss nav atkarīgs no leģionāriem, tas ir vienkārši milzīgs bonuss, jo aizpilda visus robus.

-------------------------------

Tu jau pats ne pārāk seko izlasēm, tas ir cits plašs lauciņš, Kazahi nekur nebija iestrēguši, vēl 1997 gadā viņi U20 trunīra vinn Kanādu, kā vēlāk redzējām, nekas pieaugušo līmenī nesanāca, var piebilsts, ka Latvijas juniorus viņi iznesa ik gadu.

Un tieši tas, ka viņi nevar braukt prom uz Eiropu ir viņu klupšanas akmens, atšķirībā no mums.

Un leģionāri ir tieši mīnus, jo nav jau nekādi stāri, ka varēs 5catā izvilkt kaut 1/4 PČ, savukārt savējiem izaugsmei vietu aizņem gan un pamatīgi, un tas viņiem atspēlēsies ilgtermiņā.

     [+] [-]

, 2020-02-07 23:44, pirms 4 gadiem
haris rakstīja: Machimol:
Kazahstānas hokejs 30 gadus kopš meatkarības bija iestrēdzis Fanduļu, Kerču, Znaroku un Beļavsku fāzē. Vienīgā atšķirība tāda, ka pēdējos gados ne tikai krievus ņem, bet arī visus citus.

Viss nav atkarīgs no leģionāriem, tas ir vienkārši milzīgs bonuss, jo aizpilda visus robus.

-------------------------------

Tu jau pats ne pārāk seko izlasēm, tas ir cits plašs lauciņš, Kazahi nekur nebija iestrēguši, vēl 1997 gadā viņi U20 trunīra vinn Kanādu, kā vēlāk redzējām, nekas pieaugušo līmenī nesanāca, var piebilsts, ka Latvijas juniorus viņi iznesa ik gadu.

Un tieši tas, ka viņi nevar braukt prom uz Eiropu ir viņu klupšanas akmens, atšķirībā no mums.

Un leģionāri ir tieši mīnus, jo nav jau nekādi stāri, ka varēs 5catā izvilkt kaut 1/4 PČ, savukārt savējiem izaugsmei vietu aizņem gan un pamatīgi, un tas viņiem atspēlēsies ilgtermiņā.
OK, tev ar loģiku vienkārši ir problēmas un nespēj analizēt informāciju, +ignore

97. Gada čempi skatījos un ļoti labi atceros to gadu. Kazahstāna tobrīd bija tādi paši Fanduļkerči no čeļabinskas kā mums. Leģionāru komanda.

Atkārtojos trešo reizi, šobrīd ir gan leģionāri, gan vietējie. Tur ir tā atšķirība.

     [+] [-]

, 2020-02-08 00:35, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: OK, tev ar loģiku vienkārši ir problēmas un nespēj analizēt informāciju, +ignore

97. Gada čempi skatījos un ļoti labi atceros to gadu. Kazahstāna tobrīd bija tādi paši Fanduļkerči no čeļabinskas kā mums. Leģionāru komanda.

Atkārtojos trešo reizi, šobrīd ir gan leģionāri, gan vietējie. Tur ir tā atšķirība.
No pašreizējā sastāva vietējie ir knapi puse. Bez 6 rietumniekiem ir vēl bariņš ar Krievijā dzimušajiem, turklāt ne tikai tādiem, kas karjeras norietā, bet arī gados jauniem, tajā skaitā no tevis nosauktās 1. maiņas. Ir 1 labs vārtsargs - Karlsons, kuram 36 gadi un tālāk caurums. Pat Masaļska ērā mums lielākoties bija pa kādam labam rezervistam - Naumovs, Gudļevskis utt.
Un tu man aizrādi par to, ka runāju par pagātni.Laba jaunatne neko negarantē. ņemsim tos pašus baltkrievus - viņiem netrūkst talantu līgās no kurām draftē NHL, taču rekā palika aiz mums pēdējā u-20 čempī, tāpat arī pieaugušo čempī, pēc pāris labiem čempjiem sanāca pamatīgs kritums. Nekur nav teikts, ka kazahu labā jaunatne pēc 5 gadiem diži pacelsies.
Un, kad pēdejo reizi viņu u-18 ir apsteidzis mūsējos? Kaut kā regulāri nesanāk, ja mūsu u-18 jau 3. gadu ir elitē, kamēr viņiem pēdējie 3 gadi ir 2.,4.2., vietā div1a

     [+] [-]

, 2020-02-08 01:22, pirms 4 gadiem
Masaļska ērā bija Naumovs rezervists, OK

Laba jaunatne nozīmē to, ka spēlētāju resurss ir plašāks, nākotnes izlases dziļums lielāks un iespēja saplaukt vadošiem spēlētājiem - lielāka.

Salasīt pa fikso no CHL spēlētājus bez aklimatizācijas un pārbaudenēm nestrādā, tas jau sen ir pierādījies, baltkrievi min mūsu taciņu ar 10 gadu nobīdi. Bet tas nekādā veidā nenorāda uz talantu trūkumu.

Karlsonam ir 36 gadi, to jau tu otro reizi man saki. Cik ir Paskālam bļe gadi? Tur visur ir rindā pa leģuonāram

Neko jaunu tu man nepateici. Liec tikai aiz auss, ka viena daļa no krieviem ir no robežregioniem un hokejā ir uzauguši Kazahstānā

     [+] [-]

, 2020-02-09 21:11, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: Apskaties uz sastāvu.

Karlsons

Blekers-Dīcs
Makļukovs-Šalapovs
Metaļņikovs-Orehovs

Vārtsargs Kalniņa līmenī, aizsardzība arī aptuveni mūsu līmenī.

Uzbrukumā centri ir labi, 3 leģi, pirmās 2 maiņas mūsu līmenī, dziļumā gan ir vieni Džeriņi un Pavlovi.

Un tur rindā stāv vēl vairāki uzbrucēji uz pilsonību.

Mums līdz Šveicei ir gaismas gads, Kazahstānai pietrūkst daži spēlētāji. Ja mums nav pieejami daži vadošie uzbrucēji, tas ir līdzvērtīgs pretinieks.
haha, jā, protams. Uz papīra vari zīmēt savu mammu arī, bet lai viņi vispirms tiek mūsu grupā nevis zaudē poļiem.