Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Volx

LAČ 06.02.2010

Vietējais čempionāts.

Šīs dienas centrālajā mačā čempionata līderi Ozolnieki/Monarhs uz ledus izies 16.00 Ozo ledus hallē lai tiktos ar viesiem no Lietuvas "Enerģija".Līdz šim trīs mačos uzvaru svinējuši Ozolnieki hokejisti ar 6:2, 2:0, 4:0, savukārt vienā no dueļiem pārāki bijuši Latvijas dienvidu kaimiņi ar 4:3.
Tikmēr jau ir sākušies pārejie LAČ dueļi kuriem var sekot līdzī lhf.lv: LHF majaslapā.
Uz šo brīdi Latgale jau uzvar ASK Ogri ar 2-0(Martjušovs,Hvorostiņins)


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
4

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".