Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Slovākijas U20 izlase izmet līderi, kurš centies savainot komandas biedrus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Slovākijas U20 izlase izmet līderi, kurš centies savainot komandas biedrus
Maksims Čajkovičs. Foto: hockeyslovakia.sk

Gatavojoties pasaules junioru hokeja čempionātam, Slovākijas U20 izlase aizvadījusi savstarpējo treniņspēli. Pēc tās pieņemts lēmums no komandas atskaitīt uzbrucēju Maksimu Čajkoviču, kurš izpildījis rupjus spēka paņēmienus.

Pirms došanās uz Kanādu visām pasaules čempionāta dalībniecēm treniņi jāaizvada burbuļa apstākļos, un Slovākijas izlase mačiem gatavojas Zvolenā. Piektdienas vakarā pilsētu nācies pamest Maksimam Čajkovičam, un Slovākijas Hokeja federācijas paziņojumā teikts, ka tas saistīts ar viņa rupjajiem pārkāpumiem pret sporta un cilvēku vērtībām, uz kurām tiek būvēta komanda.

“Visa U20 izlase vienbalsīgi pieņēmusi lēmumu, ka Čajkoviča uzvedība neatbilst vērtībām, par kurām vienojušies treneri un spēlētāji, ieskaitot viņu pašu. Piektdienas savstarpējā treniņspēlē viņš vairākas reizes nodemonstrēja negodīgu un nesportisku uzvedību. Tādējādi tika pieņemts lēmums par viņa atskaitīšanu, jo visa komanda vienojās, ka šāda uzvedība nav pieņemama,” teikts U20 izlases sagatavotajā paziņojumā.

“Atvainojos par notikušo. Apzinos, ka manas darbības nebija pieņemamas un ka tās nes sekas. Respektēju pieņemto lēmumu,” pauda Čajkovičs. Viņš treniņspēles laikā izdarījis vairākus netīrus spēka paņēmienus, kas varējuši novest pie smagām traumām.

Čajkovičs Slovākijas U20 izlasi pārstāvēja jau pagājušā gada čempionātā, piecos mačos izceļoties ar 0+2. Viņš divas iepriekšējās sezonas aizvadīja Kanādas junioros, kopumā 96 spēlēs tiekot pie 88 punktiem, bet šajā sezonā Čajkovičs spēlē Bratislavas “Capitals” (Austrijas čempionāts), jo Kvebekas Junioru hokeja līgas ārzemniekiem vēl nav dota atļauja atgriezties Kanādā.

Čajkoviču pirms gada ar 89. numuru draftēja Tampabejas “Lightning”. 2019. gada Nacionālās hokeja līgas draftā viņš bija vienīgais izvēlētais slovāks.

Izmantotie resursi:
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/ar...

     [+] [-]

, 2020-12-05 14:20, pirms 3 gadiem
Šitādu maitu vispār jānožmiedz! pret savējiem ?!? džekam laikam nav visi mājās ...vai arī domā, ka spēlē Kanādā..