Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pret tukumniekiem bez punktiem

Pret tukumniekiem bez punktiem
Aivars Anis

Kalendārā gada pirmspēdējā izbraukumā Valmieras hokejisti devās uz Tukumu, kur uzspēlēja hokeju ar vietējiem vīriem. Diemžēl spēlē tika atzīts mājinieku pārākums ar rezultātu 3:6. Valmieras komandā ar vārtiem izcēlās Lenards Roze, Matīss Megnis un Kristaps Bīnerts.

Ar tukumniekiem Valmieras hokejisti bija aizvadījuši vienu spēli šajā sezonā. Toreiz pārāki viesos bija Kurzemes pārstāvji, valmieriešiem zaudējums ar 0:5.

Šīs spēles rezultāts tika atklāts jau otrajā minūtē, kad valmierietis Matīss Megnis raidīja ripu mājinieku vārtos. Pēc trim minūtē HK Tukums izlīdzināja spēles rezultātu 1:1. Spēles 13. minūtē ar desmit minūšu disciplināru sodu tika sodīti abu komandu hokejisti. Turpat, par sitienu pretiniekam ar nūju tika sodīts arī Aivars Gaisiņš. Līdz perioda beigām abas komandas apmainījās ar divām soda minūtēm, bet iespējas netika izmantotas. Trešdaļa noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1.

Otrajā trešdaļā spēka gana, lai cīnītos. Periods izvērtās diezgan nesekmīgs. Otrajā minūtē vairākumā ar vārtiem izcēlās mājinieku līderis Elvis Kaimiņš, uz tablo rezultāts vēstīja par labu HK Tukums hokejistiem. Pēc piecām minūtēm mājinieku komandas raženākais hokejists Elvis Veldze panāca 1:3. Īsā laika posmā valmierieši nonāca neapskaužamā situācijā. Trešdaļa noslēdzās ar rezultātu 1:3.

Trešās trešdaļas pirmās sešās minūtes nekas neliecināja, ka Valmieras hokejistiem būs iespēja cīnīties par trim punktiem. Perioda otrajā minūtē Elvis Kaimiņš panāca 4:1, bet pēc četrām minūtēm Artūrs Batraks iemeta piekto ripu viesu mūrī. Devītajā minūtē noraidījumu līdz spēles beigām nopelnīja Valmieras komandas jaunākais hokejists Kārlis Bucenieks. Noraidījums sapurināja valmieriešus un 13. minūtē ar vārtu guvumu vairākumā izcēlās Lenards Roze. Pēc četrām minūtēm Kristaps Bīnerts samazināja vārtu starpību līdz diviem. Pēc gūtajiem vārtiem, mājinieki mainīja vārtsargu un 10 minūšu disciplināru sodu saņēma tukumnieks Aigars Vilmanis. Pēcāk valmierieši mainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju; beigās saņēma ripu savos vārtos. Spēle noslēdzās ar rezultātu 3:6. Pēc spēles beigu signāla Valmieras komandas vārtu vīrs Toms Lauskis pamanījās nopelnīt 20 minūšu lielu sodu.

Nākamo spēli valmierieši aizvadīs izbraukumā, 17. un 18. decembrī tiks aizvadītas spēles pret Daugavpils hokejistiem. Kalendārā gada spēles noslēgsies Latgales pusē.

HK Tukums/Stiga RM – Valmieras HK/BSS 6:3 (1:1, 2:0, 3:2)

Vārti: 01:20 Megnis (Ozols) 0:1, 04:15 Veršūns (Batraks, Bērziņš) 1:1, 29:14 Kaimiņš (Rutkis) 2:1, 33:56 Veldze (Rutkis, Jansons) 3:1, 41:09 Kaimiņš (Rutkis, Cimermanis) 4:1, 45:33 Batraks 5:1, 53:03 Roze (Žagariņš, Zunde) 5:2, 57:23 Bīnerts 5:3, 58:18 Kaimiņš 6:3.

Pret tukumniekiem bez punktiem | Valmieras...