Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Video: Cicurskis: "Rīdziniekiem noveicās, ka neielikām vēl kādus piecus golus"

Pēcspēles komentāri pēc HK "Liepāja/Optibet" un HS "Rīga" spēles Liepājā, 2017.gada 4.oktobrī.

, 2017-10-05 12:38, pirms 7 gadiem
Cicurskis krasava!
, 2017-10-05 12:49, pirms 7 gadiem
kaut 20 golus! Kopējais līmenis nevelk pat uz PSRS laiku II līgas līmeni. Skrien un met. Skatos regulāri UHL tur tāds pats līmenis. Tikai LV pateicoties KHL, NHL, AHL nevis OHL spēlē A grupā bet Ukraina 2 divīzijā.
, 2017-10-05 14:16, pirms 7 gadiem
RENO MARKS rakstīja: kaut 20 golus! Kopējais līmenis nevelk pat uz PSRS laiku II līgas līmeni. Skrien un met. Skatos regulāri UHL tur tāds pats līmenis. Tikai LV pateicoties KHL, NHL, AHL nevis OHL spēlē A grupā bet Ukraina 2 divīzijā.
Bla, bla, bla...
Lietuva, kura spēlē vienā divīzijā ar Ukrainu, laikam domāja tāpat kā tu, tāpēc ar pad1rsa Latvijas čempionāta sastādītajai komandai ar 13:1 pirms mēneša ar astīti
Igaunijai klājās tikai biku labāk - 7:2!!
, 2017-10-05 15:05, pirms 7 gadiem
Da labi, Cicura! Jaunos puikas tā pasmagāk vinnēja un nu jau baigie ērgļi!
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
3

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
1

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.