Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Jāgrs neplāno palikt pašam piederošajā komandā, varētu pārcelties uz Prāgas "Sparta"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jāgrs neplāno palikt pašam piederošajā komandā, varētu pārcelties uz Prāgas "Sparta"
Jaromīrs Jāgrs. Foto: Kladno Rytiri

48 gadus vecais čehu uzbrucējs Jaromīrs Jāgrs karjeru grasās turpināt Čehijas Ekstralīgas komandā Prāgas "Sparta", vēsta situācijai tuvu stāvoši avoti.

Kā vēsta Čehijas medijs iSport, tad Jaromīrs Jāgrs ir ļoti tuvu pārejai uz Prāgas "Sparta". Izdevums citējis vēl vienu informācijas avotu, kas paudis, ka vienošanās jau ir panākta. Tas tiek uzskatīts par Ekstralīgas šīs vasaras lielāko transfēru.

Aizvadītajā sezonā Jāgrs pārstāvēja pašam piederošo Kladno "Rytiri", 38 mačos izceļoties ar 15 vārtu guvumiem un 29 punktiem, tomēr komanda izkrita no Čehijas augstākās līgas. Veterāns vēlas turpināt spēlēt Ekstralīgā, tāpēc grasās pievienoties "Sparta".

Savā karjerā Jāgrs nav pārstāvējis nevienu citu Čehijas komandu, mugurā velkot tikai dzimtās Kladno vienības krāsas. Dzimtenē viņš atgriezās 2018. gada janvārī, bet nākamajā sezonā palīdzēja "Rytiri" pacelties uz Ekstralīgu.

Karjeras laikā Jāgrs aizvadījis 1733 spēles Nacionālajā hokeja līgā, izceļoties ar 1921 punktu. Spēļu ziņā viņam priekšā ir tikai Gordijs Hovs un Marks Mesjē, bet punktos – tikai Veins Greckis. Jāgrs divas reizes izcīnījis Stenlija kausu, divas reizes kļuvis par pasaules čempionu un kronēts arī par olimpisko čempionu.

Izmantotie resursi:
https://isport.blesk.cz/clanek/hoke...