Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Zemgale/LLU" sāk gatavoties hokeja Virslīgas sezonai

"Zemgale/LLU" sāk gatavoties hokeja Virslīgas sezonai
Jevgeņijs Linkevičs
Foto: Ivars Veiliņš

Šodien viesnīcas "Zemgale" konferenču telpās Latvijas hokeja Virslīgas kluba "Zemgale/LLU" kopsapulcē 25 hokejisti uzklausīja galvenā trenera Jevgēņija Linkeviča un kluba prezidenta Armanda Ozollapas uzrunas, bet jau rītdien paredzēts sākt gatavošanos jaunajai sezonai.

"Ir izveidojušās 12 komandas. Notiek pārsolīšana starp klubiem, jo produkta visiem nepietiek. Aizgājuši ir bijušie liepājnieki, kaut gan divi no Liepājas pat ir atbraukuši pie mums. Tāpat nav teikts, ka tie, kas aizbrauca, tiks sastāvā citās komandās. To redzēsim tikai sezonas pašā sākumā," izmaiņas komandas sastāvā komentēja kluba prezidents Armands Ozollapa.

"Mūsu kluba nostāja, politika paliek nemainīga - strādāsim ar tiem, kas to grib. Nevienam pakaļ neskriesim. Atrodoties šajā telpā, jūs rādāt, ka gribat spēlēt šajā klubā. Tuvākajās dienās 5. un 7. augustā jums ir jāiziet medicīnas pārbaudes, lai varam sākt darbu. Pirmo ledus treniņu mēģināsim aizvadīt jau rīt," sanākušos spēlētājus uzrunāja galvenais treneris Jevgēņijs Linkevičs.

"Aptuveni pusotru nedēļu tagad novērosim materiālu, kas mums ir pieejams. Pēc tam jau vēlos, lai būtu zināms komandas kodols, ar to tad arī iesim tālāk," darba procesu iezīmēja treneris. Lielākā daļa no hokejistiem arī pagājušajā sezonā Jelgavā spēlēja Virslīgā vai U-20 čempionātā, bet tāpat ir klāt nākuši puiši no Liepājas, Rīgas, Ogres, Ozolniekiem, kā arī pa vienam no Vācijas 4. spēcīgākās līgas un ASV junioru čempionāta. Linkevičam palīdzēs Andris Leitis, kurš joprojām turpina mācīties par treneri.

"Joprojām notiek sarunas par finansiālajiem jautājumiem. Noteikti būs iepriekšējā gada līmenī. Paralēli gan joprojām meklējam papildu atbalstu. Hokejs būs obligāti, par to man nav bijušas šaubas nevienu sekundi," norādīja Ozollapa.

Izmantotie resursi:
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...


, 2014-08-04 21:00, pirms 10 gadiem
Žēl tikai ka Ozollapas kungs džekiem nemaksā un vazā aiz deguna
, 2014-08-04 21:08, pirms 10 gadiem
mrosis rakstīja: Žēl tikai ka Ozollapas kungs džekiem nemaksā un vazā aiz deguna
Kāpēc lai tādiem amatieriem k-ko maksātu ?
, 2014-08-04 21:44, pirms 10 gadiem
mani vairāk interesē ko Zem-zoss (Zem-goose) dara
, 2014-08-04 21:49, pirms 10 gadiem
Maksāt vajag kaut vai tāpēc, ka lai tiktu uz treniņiem un spēlēm ir jākavē pamatdarbs, un kurš darba devējs tev maksās par to, ka tu reāli tajā laikā nestrādā Nemaz nerunājot par visām pārējām lietām
, 2014-08-04 22:07, pirms 10 gadiem
andree67 rakstīja: Maksāt vajag kaut vai tāpēc, ka lai tiktu uz treniņiem un spēlēm ir jākavē pamatdarbs, un kurš darba devējs tev maksās par to, ka tu reāli tajā laikā nestrādā Nemaz nerunājot par visām pārējām lietām
Ja nevari apvienot darbu ar hobiju, tad... laikam jau jāizvēlas vai nu cits hobijs vai kaut kā jāpielāgo gribēšanas un varēšanas, t.i., jāspēlē amatieros.
, 2014-08-04 22:13, pirms 10 gadiem
A tu esi no 6 gadu vecuma trenējies nu jau gadus divdesmit, un visu laiku ir ieguldīta vecāku nauda pēc tam sava, un tās nav mazas naudas
, 2014-08-04 22:25, pirms 10 gadiem
Smiekli nāk par šito kantori. Puse no tiem kas ieradās jau trenējes ar citu komandu un pat neapsver tādu ideju kā spēlēšanu pie viena no lielākajiem idiotiem latvijas hokejā - A.O.
, 2014-08-04 22:27, pirms 10 gadiem
Latgolys Patrioots rakstīja: Cinejamais Miņina kungs, Latvejys hokeja jau sen vādzieja īvīst taidu praksi kai iroda orzemēs, kod spielietoji, kuri spieloj amatīru voj pusprofesionāļu klubūs teiksym kaidi iroda Latveja, tuodu praksi ka spielietojam klubs teiksym pa dīnu nuorgonezej dorbu taidu, kas iroda vīgli doruoms i labi moksoj, teiksim pīmārs, puordeviejs sporta veikalā, a vokorā treniņs voj spieļa.

Taidu praksi san jau izmanto orzemes i cik zynu tod arī tai dora daudzi Latvejys klubi teiksim minifutbolā, regbejā u.c
Tas ir jautājums no pilnīgi citas operas. Te ir hokejists-amatieris, kuram ir darbs un ir hobijs - hokejs. No vienas puses ir gribēšana kko nopelnīt un labi dzīvot, no otras - ambīcijas spēlēt vismaz Latvijas labākajā hokeja līmenī.

Ja viņš nevar apvienot strādāšanu ar spēlēšanu, tad kāpēc man būtu jāpārdzīvo par viņa nevarēšanu? Daudzi nevar darīt to ko grib, jo viņiem ir jāstrādā, lai varētu vismaz noturēt savu dzīves līmeni (vai arī to paaugstināt).

Tad kāpēc, teiksim, jebkurš cits darbinieks nevarētu aiziet pie sava darba devēja un pateikt - zini, man ļoti patīk darīt to un šito, davai es strādāšu mazāk, tu man maksāsi vairāk, i es vēl nobambalēšu pusi dienas!

P.S. Sporta preču veikala pārdevējam labi maksā? Nu nez.
, 2014-08-04 22:34, pirms 10 gadiem
andree67 rakstīja: A tu esi no 6 gadu vecuma trenējies nu jau gadus divdesmit, un visu laiku ir ieguldīta vecāku nauda pēc tam sava, un tās nav mazas naudas
Ir sporta veidi, kur rezultāts tā pa lielam ņemot ir tieši atkarīgs no tā cik daudz naudas tu ieguldi tajā. Un, kas interesanti, neviens pat necer šo naudu vai vismaz daļu no šīs naudas saņemt atpakaļ.

Piemēram, motoru sporti - nu nevar sataisot auto pa lēto cerēt uz uzvaru normāla līmeņa gonkā.
Ļoti daudzi individuālie sporti utt.

Cilvēki vienkārši iet un darbojas.

Es tūlīt izteikšu ļoti provokatīvu tēzi - kāpēc tie, kam trūkst meistarības un viņi nevar ar sportu nopelnīt pietiekoši, lai tas būtu viņu vienīgais darbs, būtu kaut kādā veidā jāauklē?
Šādos gadījumos, kā man liekas, ir jāpadomā vai tiešām sports ir tas pie kā par visām varītēm būtu jāturas kā pie glābšanas riņķa?
, 2014-08-04 22:37, pirms 10 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tas ir jautājums no pilnīgi citas operas. Te ir hokejists-amatieris, kuram ir darbs un ir hobijs - hokejs. No vienas puses ir gribēšana kko nopelnīt un labi dzīvot, no otras - ambīcijas spēlēt vismaz Latvijas labākajā hokeja līmenī.

Ja viņš nevar apvienot strādāšanu ar spēlēšanu, tad kāpēc man būtu jāpārdzīvo par viņa nevarēšanu? Daudzi nevar darīt to ko grib, jo viņiem ir jāstrādā, lai varētu vismaz noturēt savu dzīves līmeni (vai arī to paaugstināt).

Tad kāpēc, teiksim, jebkurš cits darbinieks nevarētu aiziet pie sava darba devēja un pateikt - zini, man ļoti patīk darīt to un šito, davai es strādāšu mazāk, tu man maksāsi vairāk, i es vēl nobambalēšu pusi dienas!

P.S. Sporta preču veikala pārdevējam labi maksā? Nu nez.
Tu esi cirvis, diemžēl
, 2014-08-04 22:43, pirms 10 gadiem
andree67 rakstīja: Tu esi cirvis, diemžēl
Diemžēl, bet no tavējās puses nav neviena argumenta, ko likt pretī, t.i., maksāt kādam tikai tāpēc, ka viņš pirms tam ir ieguldījis daudz naudas, lai nodarbotos ar savu hobiju un tāpēc, ka viņam arī gribas turpināt to darīt?
, 2014-08-04 22:53, pirms 10 gadiem
Latgolys Patrioots rakstīja: Miņina kunga as jau runoju par tū ka pi myusam Latveja iroda Amatīru hokeja līga leidz ar tū as uzskatu ka iroda joņem pīmārs nu orzemom i ja jau iroda amatīru līga, tod vāga kai orzemos klubs moksoj kapeikis, bet klubs spieleitojam pa dīnu nūdrušinoj dorbu, kas iroda labi atmoksots, bet pa vokorim spielietojs voj nu trenejās voj braukoj iz spieloj jeb iesumā dorbsiroda pakortots spieļom i treņimim.

Kas attīcuos iz sporta preču puordevieju, tod nascietu ka olga sporta preču puordeviejam Reiga iroda moza, ja jau klubs ikortoj tavi timā dorba, tod olga par taidu dorbu iroda daudzi liloka.
Taida praksa nūteik vusā pasauli, pat Latveja daudzūs sporta veidūs, bet dīžāl hokejs pagaidom nav tik attīstiets pi myusam.
Es neesmu pret to lai kāds kko kkur kārtotu, ja šāda iespēja ir.

Es tikai līdz galam nesaprotu to ideju, ko citu komentētāji mēģina izteikt - proti, spēlētājiem ir jāmaksā tikai par to vien, ka viņi ir hokejisti, kuri ir trenējušies kaut cik gadus.
Vai arī to, ka dažiem ir grūti strādāt un trenēties, tāpēc vajag kaut kādas kompensācijas.
, 2014-08-04 23:04, pirms 10 gadiem
Izskatās, ka te daži nesaprot, ka nekad nebūs tā, ka visi varēs ar hokeja spēlēšanu nopelnīt naudu (un es šeit nerunāju par NHL vai KHL, bet vispār kaut kādu naudu jebkurā līgā).

Nē, nevarēs - to varēs tikai labākie, un tam, cik gadus ir iets uz treniņiem, nav izšķirošas nozīmes.

Pat iekļūšana U18 un U20 izlasēs vēl to negarantē - no katra gada pieaugušo hokejā nopelnīt kaut kādu naudu izdodas vien dažiem spēlētājiem, tā tas vienmēr ir bijis un nav iemesla arī turpmāk būt savādāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-04 23:47, pirms 10 gadiem
Latgolys Patrioots rakstīja: Miņina kungs padūmojit Jyus pats labi par itū tēmu. Lobuok, lai cylvāks iroda hokejysts nakai teiksim ubogs, voj zemeņu lasietuojs Anglejā. Par tū arī hokejistim iroda jomoksoj olga par sovu padarietū dorbu, bet kai jau tys nūteik pi myusam, tod birokrāteja kai vīnmār ņem viers rūku i par tū arī hokejisti nasanam olgu, kura jīm pīnuokuos.
I as pīkreitu tīm, kas soka ka hokejisti iroda pelniejuši olgu par tū ka viņ iroda hokejists. Padūmojit pats cilvāks iroda atdevs savi, treniejīs, liejs svīdrus i ašni i atdevs daudz naudys u.c i par lyudzu pasokit par kū jys nav pelniejs sajimt olgu???
Bet tei jau iroda myusu valsts nalaima ka naudys nav, voj arī jei teik izzogta.
Nav myusam attīstieta hokeja leiga ir josok kaut, kas maiņiet Latvejys pošmoju hokejā ir beidzūt joizveidoj normāls hokeja čempionāts, kas nabyutu amatītu ir joinvesteij nauda Latvejis hokeja att;isteibai u.c Jyus jau pats labi saprūtot, kas pa kam.
Par tū arī tai nūteik ka kai nūteik.
Kai soka visam iroda savi cālūņi i sakys.
Hokejisti NAV ANGLIJAS KARALIENE, kurai maksā tikai par to, ka viņa ir.

Par ko viņiem jāmaksā? Par to, ka daļa nav spējīga darīt kko citu, jo savā laikā visu uzlika uz sporta kārts?
Piedošanu, bet tā parādās stulbums un stulbums nav jāsponsorē.

Sports kā tāds ir parazitējoša nozare, bet tādu vot nespējnieku sponsorēšana ir noziegums pret sabiedrību.

Ja vari spēlēt - spēlē, pelni naudu utt., nekāda heita, ja nevari - dari kko citu, taču labi saprast, ka hokejists nekāds nesanāks un vienalga cerēt, ka kāds tikai par to vien, ka kkādu kreklu uzģērbsi dzenājot ripu maksās un priecāsies - tā nebūs.

Un jā, vēl viens jautājums - kāpēc Zemgus, NHL drafta stabils pirmās kārtas prospekts, savā laikā pabeidza divas videnes, ASV un Latvijā un jau iestājās koledžā? Man liekas, ka viņš pat intervijā tā i pateica - hokejs vienā brīdī var beigties.

Dažiem gan tas nemaz nesākas, bet infantīlisms to neļauj atzīt.
, 2014-08-05 00:02, pirms 10 gadiem
Pilnībā piekrītu Miņina kungam, nav jāmaksā tāpat ka esi hokejists. Bet nevar arī spīdzināt cilvēku, ja tev ir vajadzīgi spēlētāji viņiem ir jāmaksā kaut nedaudz cilvēcīga atlīdzība. It sevišķi ja tev prasa trenēties katru dienu. Klubs var nemaksāt vai maksāt ļoti maz ja nodrošina kādu darbu un treniņi ir 1x vai 2x nedēļā. Kā tas bija Monarchu komandā un uz šādu modeli arī ir jāiet, jo LČ līmenis tomēr nav tik drausmīgi zems lai šie hokejisti kas vēl vēlas un tērē savu laiku lai noturētu vispār tādu Latvijas čempionātu. Un šajā amatieru čempionātā tomēr ir jābūt vidusceļam kur klubi kaut nedaudz bet tomēr ciena šos hokejistus.
, 2014-08-05 06:59, pirms 10 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ja nevari apvienot darbu ar hobiju, tad... laikam jau jāizvēlas vai nu cits hobijs vai kaut kā jāpielāgo gribēšanas un varēšanas, t.i., jāspēlē amatieros.
Juri! Ja darbs maisa izklaidei, tad protams, ka jāpamet (nu vai vismaz jāpamaina) ir darbs!!! Bet ja nopteni, tad patiesībā jau ir tāds rozā sapnis, ka čaļi kādreiz par šo savu darbu-izklaidi varētu te arī nopelnīt teiksim kādus 1-2K mēnesī! Dzīvošanai jau vajadzētu pietikt!
, 2014-08-05 08:22, pirms 10 gadiem
Par piedalīšanos LV čempī ,vienalga kādā sporta veidā,nu nevajadzētu cerēt ka nopelnīsi iztiku sev un ģimenei!!! Labi ja var iedot formu un samaksāt īri!. Es spēlēju tenisu,arī LV čempī,maksāju par laukuma īri,trenerim un formu pērku un pat nebiju iedomājies ka kāds cits man pat to maksās! Paskataties ka pat RD bez naudas!
, 2014-08-05 08:29, pirms 10 gadiem
hewlet rakstīja: Pilnībā piekrītu Miņina kungam, nav jāmaksā tāpat ka esi hokejists. Bet nevar arī spīdzināt cilvēku, ja tev ir vajadzīgi spēlētāji viņiem ir jāmaksā kaut nedaudz cilvēcīga atlīdzība. It sevišķi ja tev prasa trenēties katru dienu. Klubs var nemaksāt vai maksāt ļoti maz ja nodrošina kādu darbu un treniņi ir 1x vai 2x nedēļā. Kā tas bija Monarchu komandā un uz šādu modeli arī ir jāiet, jo LČ līmenis tomēr nav tik drausmīgi zems lai šie hokejisti kas vēl vēlas un tērē savu laiku lai noturētu vispār tādu Latvijas čempionātu. Un šajā amatieru čempionātā tomēr ir jābūt vidusceļam kur klubi kaut nedaudz bet tomēr ciena šos hokejistus.
Nu bet kāda spīdzināšana... komandu īpašnieki un treneri ir kkādi vergturi?

Man liekas, ka spēlētājiem piedāvā spēlēt un viņi piekrīt jau iepriekš zinādami tos noteikumus uz kādiem notiks sadarbība. Tāpēc čīkstēt pēc tam ka kkas ir pa maz vai kkas nav iedots... nu nez.
, 2014-08-05 09:20, pirms 10 gadiem
Juris Miņins rakstīja: ...jau iepriekš zinādami tos noteikumus uz kādiem notiks sadarbība. Tāpēc čīkstēt pēc tam ka kkas ir pa maz vai kkas nav iedots... nu nez.
Taisnības labad gan jāatzīst, ka diezgan bieži sezonas gaitā reālā situācija atšķiras no sezonas sākumā sarunātajiem noteikumiem - un par to gan var vainot komandu saimniekus.
, 2014-08-05 09:33, pirms 10 gadiem
zzk rakstīja: Taisnības labad gan jāatzīst, ka diezgan bieži sezonas gaitā reālā situācija atšķiras no sezonas sākumā sarunātajiem noteikumiem - un par to gan var vainot komandu saimniekus.
Par saistību nepildīšanu gan var un vajag vainot komandas saimniekus.

Te gan lielāka cepšanās bija par to, ka komandu īpašniekiem obligāti un pēc noklusējuma būtu jāmaksā spēlētājiem, ja viņi gribot ar savu komandu būt Latvijas čempionātā...
, 2014-08-05 09:36, pirms 10 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nu bet kāda spīdzināšana... komandu īpašnieki un treneri ir kkādi vergturi?

Man liekas, ka spēlētājiem piedāvā spēlēt un viņi piekrīt jau iepriekš zinādami tos noteikumus uz kādiem notiks sadarbība. Tāpēc čīkstēt pēc tam ka kkas ir pa maz vai kkas nav iedots... nu nez.
Pirmkārt tomēr ir jāsaprot ka šie čaļi, vismaz lielākā daļa, tomēr ir jau sapratuši ka viņi nespēlēs profesionālu hokeju un tieši tādēļ viņi strādā. Nesaprotu kādēļ visi no malas iedomājušies ka LČ spēlējošies vēl domā būt baigie profesionāļi.
Otrkārt mēs te oficiāli dzirdam kurš klubs ar ko slēdz līgumus, bet kaut kā tās algas nav oficiālas un viss notiek ar aploksnēm. Un tas ir viss sliktākais jo tas praktiski hokejistam nedod nekādas cīnīties pret klubu ja tas pēkšņi izdomā, ka redz šomēnes tev pienākas mazāk, lai gan līgumā nekas tāds nav rakstīts par algu apgriešanu. Un man liekas ka ja tev parastā darbā pateiktu, tev šomēnes mazāka alga jo tu varbūt nedaudz slimoji, tu arī būtu ārkārtīgi neapmierināts. Tieši tādēļ klubi ir kā vergturi. Šiem zemākā līmeņa hokejistiem ir jāspēlē LČ, jo kas tad cits spēlēs. Klubiem viņi ir vajadzīgi tik pat ļoti kā spēlētājiem klubi. Un protams vieglākais būtu visiem aiziet uz amatieriem un mierīgi tur uzspēlēt. Bet ko tad darītu ar LČ, jo ja tāds nav, Latvijas izlases nevar spēlēt PČ.
, 2014-08-05 09:53, pirms 10 gadiem
hewlet rakstīja: Pirmkārt tomēr ir jāsaprot ka šie čaļi, vismaz lielākā daļa, tomēr ir jau sapratuši ka viņi nespēlēs profesionālu hokeju un tieši tādēļ viņi strādā. Nesaprotu kādēļ visi no malas iedomājušies ka LČ spēlējošies vēl domā būt baigie profesionāļi.
Otrkārt mēs te oficiāli dzirdam kurš klubs ar ko slēdz līgumus, bet kaut kā tās algas nav oficiālas un viss notiek ar aploksnēm. Un tas ir viss sliktākais jo tas praktiski hokejistam nedod nekādas cīnīties pret klubu ja tas pēkšņi izdomā, ka redz šomēnes tev pienākas mazāk, lai gan līgumā nekas tāds nav rakstīts par algu apgriešanu. Un man liekas ka ja tev parastā darbā pateiktu, tev šomēnes mazāka alga jo tu varbūt nedaudz slimoji, tu arī būtu ārkārtīgi neapmierināts. Tieši tādēļ klubi ir kā vergturi. Šiem zemākā līmeņa hokejistiem ir jāspēlē LČ, jo kas tad cits spēlēs. Klubiem viņi ir vajadzīgi tik pat ļoti kā spēlētājiem klubi. Un protams vieglākais būtu visiem aiziet uz amatieriem un mierīgi tur uzspēlēt. Bet ko tad darītu ar LČ, jo ja tāds nav, Latvijas izlases nevar spēlēt PČ.
Ja viņi ir sapratuši un strādā, tad kur problēma? Viņi tad ir amatieri vai pusprofesionāļi un par kaut kādām maksām šādā gadījumā runāšana ir ļoti opcionāla.

Nabagiem ir jāspēlē LAČ... nu ja viss ir tik slikti un uzskatat, ka varat kkur labāk pelnīt un spēlēt labākos apstākļos - dodieties uz turieni vai, ja saprotat, ka nav tāda skila, bet spēlēt gribas - spēlējiem amatieru līgās, tādu ir kaudzēm.

Savukārt ja gribi spēlēt Latvijas čempionātā, tad ir jāpieņem tie nosacījumi, kuri tur ir. Tu tač neiesi uz kkādu pasākumu, kur tu labi zini, ka viss būs slikti.

Klubiem spēlētāji NAV VAJADZĪGI. Ja nebūs spēlētāju, nevienam neienāks prātā sākt tērēt savu naudu komandai, labi zinot, ka NEKAD šī nauda nenāks atpakaļ...
, 2014-08-05 09:59, pirms 10 gadiem
LV Hokeja federācija ‏@lhf_lv 2m
2015.g. LČ hokeja Virslīgai pieteiktās komandas: HS Rīga/Prizma, HK Kurbads, HK Zemgale/LLU, HK Liepāja, Jūrmalas HASC, HK Mogo, Ogre/Sāga97

Volx kur vilki? Jeb tu tagad par HK Mogo! Varbūt Ozo hallē spēlēs?
, 2014-08-05 10:04, pirms 10 gadiem
To, ka Vilki varētu nebūt, runāja jau sen. Kaut gan vēl jau nav augusta beigas
Interesanti, ka nav arī Dinamo/Juniora, nav Rīgas 97, atkal nav vairs Daugavpils, kā arī Tukums tā arī nesaņēmās.
, 2014-08-05 10:10, pirms 10 gadiem
zzk rakstīja: To, ka Vilki varētu nebūt, runāja jau sen. Kaut gan vēl jau nav augusta beigas
Interesanti, ka nav arī Dinamo/Juniora, nav Rīgas 97, atkal nav vairs Daugavpils, kā arī Tukums tā arī nesaņēmās.
Visvairāk žēl Daugavpils, ka neatrada naudu....
To, ka Dinamo nav , nav lielas bēdas, jo tas projekts pazudīs tāpat kā Putina nauda...
Tukums varbūt pat labāk lai briest vēl...SK Rīga gan jau startēs U-20/U-18 čempī, ja jau Lipmans nav devis atļauju startēt Pēterburgā!

p.s. starp citu, ja Dinamo nav Latvijas čempī, tad kas būs ferma, jo pēc KHL noteikumiem fermai jābūt
, 2014-08-05 10:19, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: To, ka Dinamo nav , nav lielas bēdas, jo tas projekts pazudīs tāpat kā Putina nauda...

p.s. starp citu, ja Dinamo nav Latvijas čempī, tad kas būs ferma, jo pēc KHL noteikumiem fermai jābūt
LČ kontekstā jau nebija slikti, ka tie jaunieši un pāris RD rezervisti tur spēlēja - jo spēlēja jau labi un spēja pa reizei iekost veterāniem.

Fermu noformēt jau nav problēmu, noslēgs kaut kādu formālu līgumu ar kādu citu klubu un viss.
, 2014-08-05 10:21, pirms 10 gadiem
zzk rakstīja: LČ kontekstā jau nebija slikti, ka tie jaunieši un pāris RD rezervisti tur spēlēja - jo spēlēja jau labi un spēja pa reizei iekost veterāniem.

Fermu noformēt jau nav problēmu, noslēgs kaut kādu formālu līgumu ar kādu citu klubu un viss.
Šitā attieksme parāda visā krāšņumā kā Savickis un co ir par Latvijas hokeju, tas ir ja Putina naudas nebūs tad viņi pat hokeja komandu neuzturēs priekš Latvijas čempja...un Dinamo sistēma sabruks pat īsti neizveidojusies. Ieteiktu jau laicīgi visiem U-12 un U-14 pamest grimstošo kuģi.
, 2014-08-05 10:28, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: Ieteiktu jau laicīgi visiem U-12 un U-14 pamest grimstošo kuģi.
grimstoši vai nē, bet savā vecumā viņi per visus pēc kārtas.
, 2014-08-05 10:30, pirms 10 gadiem
Bonkajs rakstīja: grimstoši vai nē, bet savā vecumā viņi per visus pēc kārtas.
nav liela māksla savācot visos labākos Rīgas spēlētājus vienā komandā...
, 2014-08-05 10:33, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: nav liela māksla savācot visos labākos Rīgas spēlētājus vienā komandā...
uz turieni skrien ne tikai rīdzinieki braukājot pa ārvalstīm ņem arī no jelgavas utt. tā vecuma puikas paši uz DR raujās par katru cenu! Līdzīgi kā vēlāk uz specklasi grib tikt.
, 2014-08-05 10:50, pirms 10 gadiem
Bonkajs rakstīja: uz turieni skrien ne tikai rīdzinieki braukājot pa ārvalstīm ņem arī no jelgavas utt. tā vecuma puikas paši uz DR raujās par katru cenu! Līdzīgi kā vēlāk uz specklasi grib tikt.
jo sliktāk... nogalina konkurenci jau agrā vecumā...
, 2014-08-05 12:22, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: jo sliktāk... nogalina konkurenci jau agrā vecumā...
Sīkajiem gribas pie labākajiem, tas ir diezgan loģiski.
12 gadu vecumā nedomā par kaut kādām lielām lietām, tajā vecumā puikas grib spēlēt un visus uzvarēt.
, 2014-08-05 14:16, pirms 10 gadiem
Interesants dialogs! arii mana nostaaja savaa laikaa bija liidziiga- diskuteet- maxaat vai nemaksaat! Esmu bijis par to- maxaat- bet peec nopelniem!!! Tas ir- Hokejs neatshkjiras no teaatra, kino, vai baleta utt! Tas ir vairaak izklaides pasaakums skatiitaajiem! Buus aktieri( maakslinieki) buus skatiitaaji- nauda! Domaaju, ka hklubs ir kaa komercuznjeemums- kur jaabuut visam atklaatam un atrunaatam! Kaadus speeleetaajus "savaax" menedzeri- taadu naudu nopelniis! Arii shodien- ja speeleetaaji ar savu speeli savaax naudinju( sponsori, biljetes, ziedojumi), tad arii attieciigaa proporcijaa jaasadala! Bet- pamatu pamataa- aldzinja ir kkaa jaanopelna! Diemzeel latvijaa ieguulies no psrs laikiem- tev maxaa algu par to ka esi darbaa ieradies! nevis par to- ko esi nopelnijis!
, 2014-08-06 02:05, pirms 10 gadiem
Nevajag vispārināt. Šeit runa ir par HK Zemgali, kur komandas direktors ir arī halles direktors kurā komanda trenējas un spēlē, un pats arī ir viesnīcas direktors kur Jelgavā nedzīvojošie spēlētāji tiek izmitināti. Saņemot domes atbalstu,respektīvi, nodokļu maksātāju naudu vadība caur klubu un to uzturošajiem uzņēmumiem paši sev uzliek nesamērīgas izmaksas un uztur šos uzņēmumus un caur šiem uzņēmumiem gūst peļņu tas pats apspriestais direktors AO. Pašvaldība dod pietiekami lielu naudu, diemžēl tā tiek izmesta nesamērīgi dārgajā kluba infrastruktūrā un paliek pie vadības. Klubs trenējas un spēlē uz dārgākā ledus Latvijā un dzīvo istabiņās, kuras klubam izmaksā jauna dzīvokļa vai pat mājas īres cenā. Komanda nemeklē lētākas alternatīvas, bet komandai vienmēr pietrūkst nauda. Algas spēlētājiem tiek maksātas no privātiem sponsoriem, tiem kam vispār tiek maksātas, jo šajā valstī sportā maksāt likumīgas algas nav izdevīgi nevienam. Reti arī kur citur. Nav runa par komandām ar privātiem resursiem un personīgajām ambīcijām kādam kā teiksim Kurbads, bet šeit komanda tiek uzturēta pašvaldības līdzekļu atmazgāšanai un komandas intereses ir patālu no prioritātēm. Diemžēl Jelgavā tas ir ne tikai sportā kas vairākkārt jau ir pierādïjies. Komanda arï atklāti pasaka, ka spēlēs tie kas gribēs, komanda nemeklē spēlētājus, un kā redzam tad lielākā daļa no spēlētājiem kas spēlēja šajā klubā pērn ir atteikušies no dalības šajā shēmā, un cepuri nost viņiem par to, un ieteiktu arī jaunajiem apdomāt iespējas spēlēt citos klubos, jo vērtīgs ir klubs nevis tā spēlētāji, spēlēt HK Zemgalē/LLU nozīmē necienīt pašam sevi.
Harri Saintula. Foto: LHF
1

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
5

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.