Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: armandsrulz

VĒSTULE HOKEJA FANIEM!!!

JA NEBŪTU LIPMANA LATVIJAS HOKEJS SEN JAU BŪTU MIRIS, JĀ PIEKRĪTU VIŅŠ PIEŅEM DĪVAINUS LĒMUMUS, TAČU VIŅŠ MĪL MŪSU HOKEJU UN CENŠAS TO ATTĪSTĪT!!!!!!

NEVAJAG TE TAIS;IT VISĀDA VEIDA AKCIJAS PRET VIŅU- NOSĀKUMA PADOMĀJIET CIK VIŅŠ IR DEVIS HOKEJA ATTĪSTĪBAI UN NAKOTNEI UN TAD PADOMĀJIET KURŠ GAN CITS JA NE VIŅŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ES UZSKATU KA LABĀKA PAR LIPMANU NAV, VINŠ VISU DARA LAI HOKEJS ATTĪSTĪTOS, TAČU NESAŅEM PIETIEKOŠU ATBALSTU NO MŪSU DARGĀS VALDĪBAS, KURA TIK DOMĀ KĀ APZAGT VALSTI- BŪTU VALDĪBA AKCEPTĒJUSI LIPMANA IDEJU PAR ČEMPIONĀTA RĪKOŠANU BŪTU ČEMPIS BIJIS RĪGA, A TĀ NE ČEMPJA NE NAUDAS KO TAS BŪTU IENESIS VALSTS UN RĪGAS KASĒ

JA TĀ TURPINĀSIES VALSTS POLITIKA PRET HOKEJU, TAD DRĪZ LATVIJAS NEPALIKS LEDUS HAĻĻU JO VISAS BANKROTĒS, JO NESPĒS NOMAKSĀT NESAMĒRĪGI LIELOS ELEKTRĪBAS RĒĶINUS. MŪSU DĀRGIEM DEPUTĀTIEM NERŪP HOKEJS VIŅIEM TIK INTERESĒ SAVU KABATU PIEBĀZŠANA AR NODOKĻU MAKSĀTĀJU NAUDU.MĒS VISI MAKSĀJAM NODOKĻUS VALSTS KASĒ, KUR PĒC TAM BIROKRĀTI TO IZLAUPA, MŪSU VALSTĪ IR PĀRĀK DAUDZ IERĒDŅU, KAS SAŅEM PĀRMERĪGI LIELAS ALGAS PAR TEIKSIM TĀ NEKĀ NEDARĪŠANU. KAUT NELIELU ATSBALSTU VALSTS VARĒJA SNIEGT HOKEJAM, PIEMĒRAS ŠVEICĒ HOKEJS IR BEZ MAKSAS VALSTS VISU SEDZ, BET MŪSĒJA NEKO , TIK DAUDZI JAUNI TALANTI VIENKĀRŠI PAZŪD, NEPIETIEK NAUDAS VAI HALLES TEIK SLĒGTAS. VALDĪBAS VĪRI TIK VIEN ZINA KĀ PĀRĀDĪTIES ČEMPIONĀTOS, LAI SEVI PAREKLAMĒTU , TAČU JAUTĀJUMS IR TĀDS KO VIŅI IR DEVUŠI HOKEJAM, ATBILDE NEKO VIENU LIELU NEKO. LIPMANS PAR SAVU PERSONĪGO NAUDU HOKEJISTUS VEDA UZ ČEMPIONĀTU, JO KĀ IZRĀDOTIES MŪSU VALSTS KASĒ NAV LIEKAS NAUDAS, BET CIK INTERESANTI, KAD TUVOJĀS VĒLĒŠANAS NAUDA NO KAUT KURIENES BRĪNUMAINĀ VEIDĀ PARĀDOTIES!!!

PROTAMS LIPMANA KUNGS ARĪ NAU IDEĀLS TAČU VIŅŠ VISMAZ CENŠAS SATURĒT MAZUMIŅU, KAS MŪSU NELIELAJĀ VALSTĪ VEL IR PALICIS, MŪSU NAV TIK DAUDZ LAI MĒS VARĒTU AR CILVĒKEIM APIETIES KĀ AR NEZIN KO MUMS KATRS CILVĒKS IR NO SVARA.

TĀPĒC ES UZSKATU KA IR BEIDZOT PIENĀCIS LAIKS KAUTKO SĀKT DARĪT LIETAS LABA- MŪSU HOKEJAM TRŪKS LABAS KONCEPCIJAS HOKEJA ATTĪSTĪBĀ, NAV IZVIRZĪTI MĒRĶI JAUNO SPĒLĒTĀJU ATTĪSTĪBAI, TRŪKST LABA SAVA ČEMPIONĀTA, NEVIS KĀ TAGAT SPĒLĒ PUS PROFESINĀĻI, U,C
BET VISAM ŠIM IR NEPIECIEŠAMS FINANSĒJUMS KURU MŪSU VALSTS NENODROŠINA, JO KĀ MAN LIEKAS VIŅIEM PAR HOKEJU NE SILTS NE AUKSTS.

CERU KA KĀDAM MANIS PIEKTIE VĀRDI LIKS KĀDAM AIZDOMĀTIES, KAUT VIENAM CILVĒKAM, VARBŪT TAS BŪS DZINULIS JAUNAI ATTĪSTĪBI VAI JAUNAM SĀKUMAM, JO DAŽREIZ TIKAI PIETEIK, LAI KAUT VIENS AIZDOMĀTOS, LAI DZIMTU IDEJA, DZINULIS, KAS CILVĒKSU BĪDĪTU UZ PRIEKŠU!!!!

P.S
CERU KA MANI SAPRATĪSIET ES NĒESMU NE VIENA PUSĒ VIENKĀRŠI, TAS KAS NOTIEK ŠĀJA VALSTI MANI BIEDĒ, KĀ HOKEJĀ, TĀ ARĪ DZĪVĒ. KĀ MĒS VARAM DZĪVOT ŠIET KA PIE MUMS VALDA HAOSS....


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-04 23:11, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Hokejs ir augstas attīstītu valstu sporta veids. Latvija tāda nav un hokejs ir tikai bagātnieku dēliņu izprieca nopietnā līmenī. Latvijas hokejs iet uz grunti un mēs neesam spējīgi konkurēt ar elites valstīm.
Lipmans kautko cenšās darīt Latvijas hokeja labā , atšķirībā no citiem augstiem deputātiem,kuri tēlo hokeja fanus tikai pirmsvēlēšanu gadā.
Lipmans kautko cenšās darīt Latvijas hokeja labā , atšķirībā no citiem augstiem deputātiem,.... - pastāsti mums, kurā organizācijā ta Kira ir tas "augstais" deputāts??
, 2013-06-04 23:16, pirms 11 gadiem
Man ir tikai viens jautājums - Autor, ko tu lieto? Ieteiktu nomainīt medikamentus, jo esošās zālītes izraisa halucinācijas smagā formā.

Jau šis teikums vien ir ko vērts:
ES UZSKATU KA LABĀKA PAR LIPMANU NAV, VINŠ VISU DARA LAI HOKEJS ATTĪSTĪTOS, TAČU NESAŅEM PIETIEKOŠU ATBALSTU NO MŪSU DARGĀS VALDĪBAS.
, 2013-06-04 23:29, pirms 11 gadiem
Ko viņš dara ,katru gadu mainiit treneri viņs grib?,visus atlaist,tā vinš strādā ,ar tadu lipmanu Latvijas hokejam nākotne nav ....!!!!!

Tikai viņš un viņš ,neko citu nedzird,tādi balagāni ari skanstes ielā sēž ...!!!!!

Ko vinš ir izdarijis
20 gadu laikā ,LAI LATVIJAS HOKEJS ATTISTITOS ?????

ES TEV PATIEKŠU PILNIGI NEKO ..!!!!!!!

viŅAM PATIIIK GULĒT UZ LAURIEM ,TAS IR VISS KO VIŅS MĀK ....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-04 23:34, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Politika smird. Tu esi naivs,ja domā ,ka Lipmans nav pelēkais kardināls Latvijas politikā. Āboltiņu tā tīri neko izsvilpa RD spēles beigās.
es neesmu naivs. Tik nezinu, kā saukt Tevi, ja Tu domā, ka Kira ir deputāts...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-04 23:45, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Politika smird. Tu esi naivs,ja domā ,ka Lipmans nav pelēkais kardināls Latvijas politikā. Āboltiņu tā tīri neko izsvilpa RD spēles beigās.
Politika smird, bet ne jau visiem ir vajadzīgs politisks atbalsts, pieļauju ka Kiram tāds īpaši arī nav vajadzīgs. Nedaudz pazīstu vienu ģimeni, (Pašk*****), kas pēdējos gados ir tikuši miljonāru saraksta galvgalī, viņi turās no politikas un politiķiem pa gabalu.

Varētu kāds pierunāt Vitautu uzņemties LHF vadību, ļoti veiksmīgs cilvēks, neko nav nozadzis, pats naudu sapelnijis, visam kam pieķerās, tas pēc tam veiksmīgi strādā. Diemžēl, pēdējos gados man ar viņu visi kontakti zuduši.
, 2013-06-04 23:49, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Sigālīt ej pafilmējies kāda smirdīga filmā vai nodarbojies ar cilvēku tirzniecību!!!!
autor, pajoli, izslēdz Caps Lock, kad raksti garākus tekstus!

pēc visa spriežot, tu, armand, noteikti slimo ar uzmanības deficīta sindromu un vienlaikus arī ar lielummāniju.
neviens normāls SC foruma lietotājs, nepublicē topikus, kuri pilnībā rakstīti ar lielajiem sākuma burtiem...
, 2013-06-04 23:54, pirms 11 gadiem
Ir kāds kurš izlasīja? Es nevaru, vnk nevaru, ja viss teksts lielajos burtos.

Topik gavno, avtor mudak.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-05 00:18, pirms 11 gadiem
sorry, es neizlasīju.. uzraksti visu normāliem burtiem, tad varēsim padiskutēt!
Pašlaik, atverot šo ''rakstu'', man acis sāk gļučīt!
, 2013-06-05 00:47, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Sigālīt ej pafilmējies kāda smirdīga filmā vai nodarbojies ar cilvēku tirzniecību!!!!
Tikai pēc taviem gramatikas un pareizrakstības kursiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-05 03:53, pirms 11 gadiem
Jā, derētu vairāk tādu intelektuālu cilvēku kā šī topika autors, tad arī valstī haosa nebūtu. Ideālā variantā visi 2 miljoni varētu būt tādi...

Bet šobrīd atliek tikai just līdzi šai saujiņai inteliģences, ka viņiem tā jācieš: "TAS KAS NOTIEK ŠĀJA VALSTI MANI BIEDĒ, KĀ HOKEJĀ, TĀ ARĪ DZĪVĒ".. Nu, varbūt vienīgi Tu varētu kādu biedrību dibināt, biežāk nākt klajā ar idejām, ar laiku varbūt pat vēlēšanās balotēties - kaut kas taču galu galā šajā valstī ir jāmaina! Nav daudz tādu cilvēku kā Tu, kas saprot to visu!!!
, 2013-06-05 08:20, pirms 11 gadiem
Par kuru Lipmans ir labāks? Par Magoni? Magoņa laiks bija baigi sen un neviens jau neatceras kā tad bija. Nu nav jau ar ko tā īsti salīdzināt.

Manuprāt pie Lipmana mums ir stagnācija. Nav ne progress ne regress (ja nesalīdzinām ar Šveici, kur mums ir spēcīgs regress). Daži teiks tas ir ok, citi ka vajag labāk. Katrā ziņā Lipmana nopelns ir tas ka hokejs ir visvairāk apspriestais sporta veids.
, 2013-06-05 10:11, pirms 11 gadiem
Mierīgāk!
, 2013-06-05 10:48, pirms 11 gadiem
Autoram kādas garīgas problēmas, ka jāraksta ar caps on?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-05 14:30, pirms 11 gadiem
diez vai viss ir gluži tā kā tu saki, kad biju mazs lasīju tēva sporta avīzi, toreiz atceros Koziols ar Lipmani par krēslu cīnījās, tā pat diez vai Lipmana kungs ir nesavtīgs labdaris, kaut ko viņš no tā gūst, piemēram, iespēju gozēties saulītē ,tā pat ja viņš aizietu, diez vai naudas trūkuma dēļ izlase nebrauktu uz nākamo čempionātu..

Tā pat man dīvaina liekas viņa nodibinātā monarhiālā vara, kas diez vai hokejam nāk par labu, bet noteikti palīdz pašam Lipmana kungam justies ļoti labi par sevi
plus, ja tu būtu tik intelektuāls, kā tavs kolēģis izliekas, ka esi, tad saprastu, ka bez represīvām (lasi, vardarbīgām) metodēm, tā pat nekas nemainīsies (diemžēl tās vienmēr izvērš tikai valdības, atskaitot protestus, grautiņus un sacelšanās, kuri galu galā tāpat parasti beidzas ar tikai arestiem un apspiešanām), tas vienkārši ir posmis, kas sabiedrībai ir jāizdzīvo, lai virzītos uz priekšu
, 2013-06-05 14:36, pirms 11 gadiem
ja pastāv arī miermīlīgie ''Gandija'' protesti, bet būsim godīgi, varai uz tiem nospļauties un tad tev jārēķinās, ka ilgstoši tevi bradās dubultā līdz ko tu vai tikai tavi bērni panāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-05 15:18, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Tāpēc Es uzskatu ka vajag kaut ko manīt, lai
varai uz tiem nospļauties un tad tev jārēķinās, ka ilgstoši tevi bradās dubultā līdz ko tu vai tikai tavi bērni panāks
tu esi pamuļķis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-05 17:03, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Tāpēc Es uzskatu ka vajag kaut ko manīt, lai
varai uz tiem nospļauties un tad tev jārēķinās, ka ilgstoši tevi bradās dubultā līdz ko tu vai tikai tavi bērni panāks
Optimismu vieš fakts, ka tieši gudrākie prāti ir apņēmības pilni kaut ko mainīt valstī. Tāpēc var kļūt tikai labāk, nevis sliktāk.
Vai esi domājis kādreiz nākotnē stāties kādā partijā, vai varbūt pat dibināt savējo? Daudzi jau zinām, kā vajag, bet maz ir to, kam būtu uzņēmības kaut ko mainīt. Es domāju, ja atrastos sponsors, kas šo rakstu (pat neko nemainot un pilnībā saglabājot esošo rakstību) uzdrukātu uz lapiņām un iznēsātu pa pastkastītēm, cilvēkiem beidzot atvērtos acis un diezgan daudz atbalstītāju Tev sarastos. Varbūt ir vērts mēģināt? Ja ne uzreiz, tad, teiksim, pēc gadiem 10?
, 2013-06-05 17:04, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Politika smird, bet ne jau visiem ir vajadzīgs politisks atbalsts, pieļauju ka Kiram tāds īpaši arī nav vajadzīgs. Nedaudz pazīstu vienu ģimeni, (Pašk*****), kas pēdējos gados ir tikuši miljonāru saraksta galvgalī, viņi turās no politikas un politiķiem pa gabalu.

Varētu kāds pierunāt Vitautu uzņemties LHF vadību, ļoti veiksmīgs cilvēks, neko nav nozadzis, pats naudu sapelnijis, visam kam pieķerās, tas pēc tam veiksmīgi strādā. Diemžēl, pēdējos gados man ar viņu visi kontakti zuduši.
Tas būtu Vitauts Paškausks, Dobeles karalis?

Neesi naivs, šobrīd Latvijā nav neviena mecenāta, visi dzenās tik pēc lielā rubļa domādami, ka viņi dzīvos mūžīgi, sliktākajā gadījumā, ka šamējos zemes klēpī guldīs zelta vai platīna zārkos, kur iekonservēti gulēs, līdz viņus kā vampīrus atdzīvinās un viņi atkal varēs pelnīt lielos miljonus! Reāli, pēc sevis viņi neatstās neko paliekošu. Pieminekļi viņiem netiks celti, viņu vārdā ielas nenosauks, vēstures annāles par viņiem klusēs!

Pirmās Latvijas laikā bija tāds Augusts Dombrovskis (1845-1927), kokrūpnieks! Lūk tādiem būtu jābūt mūsdienu mecenātiem! Cilvēki, kuri rūpējas par saviem darbiniekiem, rada un labiekārto vidi, atbalsta izglītību un kultūru!

Augusts Dombrovskis palika nesaprasts :: Diena.lv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-05 20:43, pirms 11 gadiem
Uz klaviatūras kreisajā malā ir taustiņš Caps Lock, ar kuru var atslēgt lielos burtus.
, 2013-06-06 10:44, pirms 11 gadiem
Kirovs ir piereģistrējies sportacentrā?
, 2013-06-06 10:46, pirms 11 gadiem
Nedaudz piekrītu,bet tas ko viņš darījis hokejā labā,neļauj viņam pieņemt visvisādus dīvainus lēmumus un hokejā jaukt iekšā savu biznesus!
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
6

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".