Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Studentu hokeja izlase zaudē arī Kanādai un vairs reāli nepretendē uz pusfinālu

Studentu hokeja izlase zaudē arī Kanādai un vairs reāli nepretendē uz pusfinālu
Latvijas studentu hokeja izlase aizsargā vārtus Universiādes spēlē. Organizatoru foto

Latvijas studentu hokeja izlase pirmdien Krasnojarskā pārliecinoši piekāpās arī Kanādas izlasei un zaudēja reālas izredzes uz sacensību pusfināla sasniegšanu, kamēr šorttreka sacensībās divdesmitniekā 1500 metru distancē iekļuva Endijs Vīgants.

Latvijas studentu hokeja izlase Kanādai zaudēja ar rezultātu 1:6 (0:1, 1:4, 0:1). Latvieši ielaida pirmos četrus vārtus, rezultātu mūsu pusē otrās trešdaļas beigu daļā atklājot Vjačeslavam Minajevam. Uzvarētājiem aizvadītajā mačā ar diviem vārtiem izcēlās Toronto Universitātes students Deivids Tompsons.

Ginta Bikara vadītā Latvijas studentu izlase izpildīja 20 metienus pa vārtiem, kamēr Kanāda veica 38 raidījumus pa Denisa Baranova sargāto cietoksni.

Turnīra ievadā Latvijas izlase piektdien ar 6:4 apspēlēja Šveici, bet sestdien pamanījās ar 1:10 kapitulēt Kazahstānai. Latvijai šonedēļ vēl gaidāmi dueļi ar Zviedriju un Lielbritāniju, bet, spriežot pēc līdzšinējiem rezultātiem, tieši Kanāda un Kazahstāna sasniegs sacensību pusfinālu, kurā iekļūs divas labākās grupas vienības.

Pasaules Universiāde, B apakšgrupas rezultāti hokejā

DienaSpēleRez.
1. martsLatvija - Šveice6:4
2. martsŠveice - Zviedrija3:1
Kanāda - Lielbritānija12:0
Latvija - Kazahstāna1:10
4. martsLielbritānija - Šveice3:7
Kanāda - Latvija6:1

Šorttreka sacensības pirmdien sāka Endijs Vīgants, kurš divas dienas iepriekš bija Latvijas delegācijas karognesējs Universiādes atklāšanas ceremonijā. 1500 metru distancē savā ceturtdaļfināla skrējienā latvietis iekļuva incidentā un finišēja ceturtais, bet tāpat tika iecelts pusfinālā. Pēc tam pusfinālā Vīgants savā skrējienā palika sestajā vietā un noslēguma kopvērtējumā tika klasificēts 18. pozīcijā jeb pēdējā starp tiem, kas pārvarēja pirmo kārtu.

Savukārt kalnu slēpošanā pirmdien notika Alpu kombinācijas sacensības, kurās 24. vietu starp 42 finišējušajām sportistēm guva Liene Bondare. Vispirms supergigantā viņa uzrādīja 29. laiku, bet sekojošajā slalomā bija 23. ātrākā, kas summā ļāva nedaudz pakāpties. Par čempioni kļuva austriete Jesika Gfrerere, kurai summā latviete piekāpās par 3,76 sekundēm.

Latvietis Kristaps Zvejnieks 2017. gadā kļuva par Universiādes čempionu Alpu kombinācijā, sagādājot Latvijai pirmo medaļu Ziemas Universiādēs tās pastāvēšanas vēsturē. Šī gada Ziemas Universiāde, kurā Latviju kopā pārstāvēs 27 sportisti, ilgs līdz 12. martam.


, 2019-03-04 13:11, pirms 5 gadiem
Es gribu zināt, kurš bija tas, kurš izteica reālas pretenzijas uz iekļūšanu pusfinālā.
, 2019-03-04 14:52, pirms 5 gadiem
Oscars-Cards rakstīja: Es gribu zināt, kurš bija tas, kurš izteica reālas pretenzijas uz iekļūšanu pusfinālā.
vai nav vienalga kas un ko teica pirms turnīra? kas viņiem bija jāsaka, ka braucam atslidot turnīru un labi pavadīt laiku Krasnojarskā?
, 2019-03-04 14:59, pirms 5 gadiem
Kazahstāna Astanas Barys aizsūtīja?
, 2019-03-04 15:09, pirms 5 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Kazahstāna Astanas Barys aizsūtīja?
ne gluži, pārsvarā mix no VHL un Kazahstānas čempja, taču vairāki no viņiem šosezon ir spēlējuši arī Barisā: https://www.eliteprospects.com/team... .
, 2019-03-04 15:12, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: vai nav vienalga kas un ko teica pirms turnīra? kas viņiem bija jāsaka, ka braucam atslidot turnīru un labi pavadīt laiku Krasnojarskā?
jāsaka, ka sastāvs šogad mūsējiem vājāks, kā iepriekšējos gados, kamēr, citiem tas pat ir spēcīgāks...
, 2019-03-04 15:14, pirms 5 gadiem
Abrags rakstīja: jāsaka, ka sastāvs šogad mūsējiem vājāks, kā iepriekšējos gados, kamēr, citiem tas pat ir spēcīgāks...
tāpēc, ka šogad OHL plejofi tūlīt sāksies, ko sakasīja no netikušajiem , tas arī ir.
p.s. agrāk tās Universiādes februārī notika, nevis marta sākumā man liekas. varēja normālu blici izlikt no Latvijas čempja.
, 2019-03-04 15:28, pirms 5 gadiem
Un no otras puses skatoties Universiādes ir studentu sports. Šodien no rīta skatījos biatlonu, krievu komentētājs teica, ka tik tādām nācijām kā krievi, kazahi un belari universiāde arī kalpo kā spēka demonstrēšana. Biatlonā praktiski visi krievu biatlonisti uz "papīra" skaitās studenti. tāpat arī domāju visi krievu profi no VHL vai kazahi hokejā tik uz papīra.
Man nav ne jausmas, kas ASV un Kanādu pārstāv, bet tie noteikti nav ne NCAA 1 vai 3 divīzijas studenti vai US Hockey studenti
, 2019-03-04 15:44, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: Un no otras puses skatoties Universiādes ir studentu sports. Šodien no rīta skatījos biatlonu, krievu komentētājs teica, ka tik tādām nācijām kā krievi, kazahi un belari universiāde arī kalpo kā spēka demonstrēšana. Biatlonā praktiski visi krievu biatlonisti uz "papīra" skaitās studenti. tāpat arī domāju visi krievu profi no VHL vai kazahi hokejā tik uz papīra.
Man nav ne jausmas, kas ASV un Kanādu pārstāv, bet tie noteikti nav ne NCAA 1 vai 3 divīzijas studenti vai US Hockey studenti
Krievu izlase: https://www.eliteprospects.com/team... - ir arī Sibirj pamatsastāva spēlētājs
Kanāda: https://www.eliteprospects.com/team... - no spēcīgākās Kanādas studentu līgas, bet nu maz kas tur no līgas līderiem
ASV: ACHA līga https://www.eliteprospects.com/team... - iespējams, arī tur ir tikai daži no līgas līderiem

tikmēr čehiem lielākā daļa ir no čehu 2. divīzijas https://www.eliteprospects.com/team... , zviedriem līelākā daļa no 3. divīzijas (pēc spēka 5. Zveidrijas līga) https://www.eliteprospects.com/team... .
, 2019-03-04 16:10, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: tāpēc, ka šogad OHL plejofi tūlīt sāksies, ko sakasīja no netikušajiem , tas arī ir.
p.s. agrāk tās Universiādes februārī notika, nevis marta sākumā man liekas. varēja normālu blici izlikt no Latvijas čempja.
šī jau ir gandrīz otrā Latvijas studentu izlase, bet nu labākie no tiem kuri tika. Lai puikas uzspēlē, iespringt uz šo toč nav vērts. Tās spēles vispār rāda?
, 2019-03-04 16:14, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: šī jau ir gandrīz otrā Latvijas studentu izlase, bet nu labākie no tiem kuri tika. Lai puikas uzspēlē, iespringt uz šo toč nav vērts. Tās spēles vispār rāda?
hokeju nerāda pa eirosportu. biatlonu, kalnu slēpošanu gan rāda. varbūt kur jūtūbē varētu redzēt. neesmu speciāli meklējies. onhockey.ru jāpamēģina palūrēt varbūt tur ir linki. parīt 06.03 ar zviedriem 11:00 spēle!
, 2019-03-04 16:24, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: hokeju nerāda pa eirosportu. biatlonu, kalnu slēpošanu gan rāda. varbūt kur jūtūbē varētu redzēt. neesmu speciāli meklējies. onhockey.ru jāpamēģina palūrēt varbūt tur ir linki. parīt 06.03 ar zviedriem 11:00 spēle!
pa onhockey.tv šobrīd rāda zviedru kazahu spēli. Tad jau ir cerības, ka mūsējo spēles arī rāda
, 2019-03-04 18:07, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: vai nav vienalga kas un ko teica pirms turnīra? kas viņiem bija jāsaka, ka braucam atslidot turnīru un labi pavadīt laiku Krasnojarskā?
Kas tad nu, aukstas kājas? Biji viens no bļāvējiem?
, 2019-03-04 18:18, pirms 5 gadiem
Oscars-Cards rakstīja: Kas tad nu, aukstas kājas? Biji viens no bļāvējiem?
es neko nebļāvu par studentiem un nekur nekādu bļaušanu neredzēju...
parādi kur kāds teica ko par pusfinālu?
dažreiz esi diezgan nesaprotams, it kā seko hokejam un normāli komentē, bet dažreiz tādu "sūdu" sāc grūst, tāpat kā viens te ar niku "viedoklis"!
, 2019-03-04 20:48, pirms 5 gadiem
Varēja, jau pańemt Amerikā studējošos, es domāju uz 1 nedēłu jau tos palastu, tad gan būtu normāls sastāvs,bet kā ir tā ir,
, 2019-03-04 23:29, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: es neko nebļāvu par studentiem un nekur nekādu bļaušanu neredzēju...
parādi kur kāds teica ko par pusfinālu?
dažreiz esi diezgan nesaprotams, it kā seko hokejam un normāli komentē, bet dažreiz tādu "sūdu" sāc grūst, tāpat kā viens te ar niku "viedoklis"!
Labs komentārs, velk uz apmēram - parādi, kur kāds neko nav teicis par studentiem.

Lai zaudētu pretenzijas uz kaut ko, šajā gadījumā pusfinālu, vispirms tās ir jāpiesaka. Varbūt tu preses konferenci redzēji?
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
3

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek
9

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.