Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Lukašenko: "Stingri apsolu, ka kopā ar kaimiņiem pienācīgi sarīkosim PČ-2021"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Lukašenko: "Stingri apsolu, ka kopā ar kaimiņiem pienācīgi sarīkosim PČ-2021"
Aleksandrs Lukašenko. Foto: AP/Scanpix

Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko sola, ka 2021. gadā kopā ar Latviju tiks sarīkots viens no visu laiku labākajiem pasaules čempionātiem hokejā.

Atgādinām, ka pērnā gada 19. maijā Baltkrievijas-Latvijas pieteikums pārspēja Somiju un ieguva 2021. gada pasaules čempionāta rīkošanas tiesības. Pusfināli, zelta fināls un bronzas mačs notiks "Minsk Arena" ledus hallē, savukārt Latvijas grupas spēles un divi ceturtdaļfināli tiks aizvadīti "Arēnā Rīga", kur 2006. gadā jau risinājās planētas meistarsacīkstes.

Aleksanadrs Lukašenko: "Esmu ļoti pateicīgs starptautiskajai federācijai un tās prezidentam par to, ka pasaules čempionāts tika piešķirts Baltkrievijai un Latvijai. Varat nešaubīties: kopā ar mūsu kaimiņiem pienācīgā līmenī noorganizēsim šo čempionātu. Tas būs viens no labākajiem pasaules čempionātiem. To es jums apsolu stigri."

2018. gadā Baltkrievijas izlase izkrita no elites, bet pērn izcīnīja tiesības šogad atgriezties. Šīs valsts spēcīgākais hokeja klubs Minskas "Dinamo" iepriekšējās divās sezonās nekvalificējās KHL izslēgšanas spēlēm, bet šosezon atrodas turnīra tabulas priekšpēdējā vietā. "Hokeja labā mēs darām daudz. Baltkrievu hokejā notiekošais gan nevar izraisīt gandarījumu, bet mēs to labosim," saka Baltkrievijas valsts vadītājs.

Mūsu kaimiņu galvaspilsētā Minskā sācies Ziemassvētku turnīrs hokejā. Pirmajā dienā Baltkrievijas izlase sagrāva IIHF komandu (11:3), uzvarētāju rindās Aleksandrs Lukašenko iemeta trīs ripas un izpelnījās mača rezultatīvākā spēlētāja godu.

Izmantotie resursi:
belta.by

  +2 [+] [-]

, 2020-01-04 13:25, pirms 4 gadiem
Interesanti, kāds sastāvs bija IIHF komandai? Lipmans nestāvēja vārtos?

  +1 [+] [-]

, 2020-01-04 13:33, pirms 4 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Interesanti, kāds sastāvs bija IIHF komandai? Lipmans nestāvēja vārtos?
Kalvītis.