Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Nedēļas nogalē "Volvo" hallē notiks amatieru turnīrs "Riga Winter Cup 2012"

Piektdien, 6. janvārī, no plkst. 14:30 līdz 19:15 un sestdien, 7. janvārī, no plkst. 09:45 līdz 14:30 „Volvo” ledus hallē Imantā, Jūrmalas gatvē 78d, norisināsies starptautiskais amatieru hokeja turnīrs „Riga Winter Cup 2012”.

Turnīru rīko asociācija „Riga Cup”, un tajā startēs divas komandas no Krievijas - HK „Kosmos” un HK „Sokol” kā arī divas vienības no Latvijas- HK „Husky” un HK „Blackout”. Starp minētajām šobrīd kā Latvijas vadošās amatieru hokeja līgas „Entuziastu hokeja līga” līderi izceļas HK „Husky”.

Katra spēle ilgs tieši stundu, un komandas sacentīsies formātā „3x12”, aizvadot trīs periodus, katru 12 minūšu garumā. Pašu komandu spēku samērs ir visai līdzīgs, tāpēc turnīrs sola aizraujošas un spraigas cīņas divu dienu garumā. Ieeja bezmaksas.

Turnīra mērķis ir veicināt amatieru hokeja attīstību abu komandu pārstāvētajās valstīs. Tā ir vērtīga pieredzes apmaiņa jebkuram „Riga Winter Cup” dalībniekam un lieliska iespēja salīdzināt abu valstu amatieru hokeja komandu līmeni un spēlētprasmi. Šāds turnīrs, protams, kalpo arī kā izklaide sabiedrībai un pašiem spēlētājiem.

Turnīra laikā ārzemju komandu spēlētāji tiks izmitināti ‘’Riga Cup’’ sponsoru ‘’Hotel Riga’’ telpās.

Informāciju sagatavoja:
Reinis Kukuls


, 2012-01-05 00:12, pirms 12 gadiem
Okei, mani minēt tikai kā avotu jau tā nav forši, bet kāpēc jānogriež nost puse mana plakāta?
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix
4

Bļugeram otrā spēle pret Nešvilu, "Canucks" pamatvārtsargs izkrīt no ierindas

Nacionālas hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā šonakt otrās spēles aizvadīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Piecos no rīta savu pārsvaru pār Nešvilas "Predators" lūkos palielināt Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks". Savukārt divas ar pusi stundas agrāk sāksies Floridas komandu derbija otrā cīņa.
Foto: LHF
10

Nosaukts Latvijas U18 izlases sastāvs pasaules čempionātam

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins nosaucis valstsvienības sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam elitē, kas no 25. aprīļa līdz 5. maijam norisināsies Somijas pilsētās Espo un Vantā.