Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Armands Skutelis

"Salavat Yulaev" atmostas un iznīcina

"Salavat Yulaev" atmostas un iznīcina
Ufas "Salavat Yulaev"

Šodien Ufā, KHL klubam un pagājušās sezonas Krievijas čempionam Ufas "Salavat Yulaev" pietika demonstrēt labu sniegumu tikai divus periodus, lai pārspētu viesus no Bratislavas "Slovan" ar rezultātu 8:2.

Spēli Ufas komanda sāka sparīgi, uzreiz panākot to, ka divi viesu spēlētāji viens pēc otra pārkāpj noteikumus. Otro vairākumu "Salavat Yulaev" arī izdevās realizēt un jau spēles 4. minūtē panākt 1:0 savā labā. Tiesa, ilgi vadībā komanda nepabija, jo Martins Hujsa pēc dažām minūtēm izlīdzināja rezultātu- 1:1. Turpinājumā Ufas spēlētāji izskatījās miegaini un pelnīja noraidījumus it kā protestēdami, ka viņiem, kā grupas uzvarētājiem, vēl kaut kāda spēle ir jānospēlē...

Tiesa, otrā perioda sākumā mājiniekus atmodināja Ļubomira Vaica metiens un rezultāts jau kļuva 2:1 Bratislavas hokejistu labā. Tas bija visnotaļ negaidīti, bet turpinājās tikai pusminūti, kad Andrejs Sidjakins guva savus pirmos vārtus spēlē un panāca neizšķirtu. Ufa atdzīvojās atkal, pretinieks atkal pelnīja noraidījumus, kurus vārtu guvumos pārvērta Mihals Mikeska un Aleksandrs Perežogins, bet 31. minūtē vienādos sastāvos savu otro ripu spēlē iemeta jau pieminētais Sidjakins. Rezultāts 5:2 "Salavat Yulaev" labā, lai gan tikai pirms 6 minūtēm vadībā bija viesi.

Trešajā periodā nekas nemainījās, "Slovan" pelnīja noraidījumus un Ufa uzbruka. Vārti gan tika gūti vienādos sastāvos. Ar pusotras minūtes intervālu, 53. un 55. minūtē izcēlās Taratuhins un Leošs Čermaks, bet spēles beigās, kad Slovāku klubam uz noraidīto soliņa sēdēja divi hokejisti, pēdējo punktu uz "i" pielika Andrejs Kuteikins. 8:2, pārliecinoša mājinieku uzvara, un Ufa jau var gatavoties Čempionu Hokeja līgas pusfinālam, kurā komandai jātiekas ar otu KHL komandu šajā turnīrā- Magņitogorskas "Metallurg".

Izmantotie resursi:
championshockeyleague.com


, 2008-12-03 22:26, pirms 15 gadiem
:O .
, 2008-12-03 22:40, pirms 15 gadiem
balsojam zvaigznu speelei Laviņu, Novāku un Hartiganu.. par Hosu nebalsojam jo vinsh jau ir.. a par parejiem nav vērts balsot tad mūsu balsi sadalīsies par vairākiem..
, 2008-12-03 23:22, pirms 15 gadiem
Salavats izskatās ļoti pārliecinoši!
, 2008-12-03 23:29, pirms 15 gadiem
Slovan atrodas 5.vietā SLovākijas extralīgā.Rezultāts atbilstošs.
, 2008-12-03 23:48, pirms 15 gadiem
imishs rakstīja: balsojam zvaigznu speelei Laviņu, Novāku un Hartiganu.. par Hosu nebalsojam jo vinsh jau ir.. a par parejiem nav vērts balsot tad mūsu balsi sadalīsies par vairākiem..
Labāk par Naumovu viņš to ir pelnijis
, 2008-12-04 10:21, pirms 15 gadiem
imishs rakstīja: balsojam zvaigznu speelei Laviņu, Novāku un Hartiganu.. par Hosu nebalsojam jo vinsh jau ir.. a par parejiem nav vērts balsot tad mūsu balsi sadalīsies par vairākiem..
labāk tikai par Laviņu un par Novaku ne - abus tāpat nevarēsim iebalsot, savukārt Rodžers ir vismaz mūsējais, bet Novaks tikai leģionārs
, 2008-12-04 10:57, pirms 15 gadiem
Lai balso katrs par to ko grib!
, 2008-12-04 11:30, pirms 15 gadiem
fire rakstīja: Lai balso katrs par to ko grib!
protams, ka tā ir katra brīva griba. vnk tikai aprādīju, ka kāds no latviešiem Zvaigžņu spēlē piedalīsies tikai tajā gadījumā, ja visi (visi - tas ir daudz vairāk par eSporta auditoriju) balsotu par vienu konkrētu spēlētāju. Šinī gadījumā Laviņu - jo viņš vienīgais ir "iznesto" spēlētāju sarakstā.
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
17

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.