Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

Skrastiņa klubam zaudējums

Skrastiņa klubam zaudējums
Kārlis Skrastiņš
Foto: AP

Latviešu hokejista Kārļa Skrastiņa klubs Floridas "Panthers" aizvadītajā naktī piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, ar rezultātu 3:5 izbraukumā piekāpjoties Atlantas "Thrashers" vienībai.

Uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās krievu hokejists Ilja Kovaļčuks, savukārt "Panthers" labā vārtus guva Davids Būts, Nātans Hortons un Noa Velšs.

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 20 minūtes un 40 sekundes, šajā laika posmā nopelnot negatīvu -2 lietderības koeficentu.

Nākamo spēli mūsu aizsarga pārstāvētais klubs aizvadīs naktī uz piektdienu, kad savā laukumā uzņems cita latviešu hokejista Raita Ivanāna vienību Losandželosas "Kings".

NHL regulārā čempionāta spēļu rezultāti (2. novembris)

Philadelphia Flyers - Edmonton Oilers 4:5
Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs 6:4
Anaheim Ducks - Calgary Flames 3:2
Colorado Avalanche - San Jose Sharks 3:5
Vancouver Canucks - Detroit Red Wings 2:3

Izmantotie resursi:
nhl.com


Slēpts komentārs: Franko
, 2008-11-03 09:05, pirms 15 gadiem
Ziedu laiku nekur nav pagajusi! Kazha ir top3 (kopa ar Bouwmeester un Ballard) Floridas aizsargs un pedejo menesi aizsardziba bijis lielisks. Un tas ka abi parejie aizsargi mazliet vairak pavada uz laukuma minutes, tas ir saistits ar vairakuma izspeli, kur Kazha mazak piedalas!

Vakar pret Trashers bija vairakas kludas, kad Kazham atnema ripu sava zona, bet tas del ta ka Floridai back to back spele un Trashers speleja parsteidzosi labi pec aizvakardienas 1:6 zaudejuma Deviliem. Kovalcuks iemeta paris loti skaistus golus
, 2008-11-03 09:08, pirms 15 gadiem
Njā, nu dažreiz arī K.Skrastiņam gadās kāda neveiksme!
, 2008-11-03 09:16, pirms 15 gadiem
ice4beer rakstīja: Ziedu laiku nekur nav pagajusi! Kazha ir top3 (kopa ar Bouwmeester un Ballard) Floridas aizsargs un pedejo menesi aizsardziba bijis lielisks. Un tas ka abi parejie aizsargi mazliet vairak pavada uz laukuma minutes, tas ir saistits ar vairakuma izspeli, kur Kazha mazak piedalas!
Gribētos tev piekrist, bet Floridai savainoti ir divi aizsargi, kuri pagājušajā sezonā pavadīja laukumā vairāk laika kā Kārlis.
, 2008-11-03 09:35, pirms 15 gadiem
sezonas sākums pantērām pagalam neveiksmīgs...
, 2008-11-03 11:42, pirms 15 gadiem
Skatījos visu spēli. Ja pirmais periods bija diezgan bezcerīgs spēles ziņā, tad vēlāk kaķi atguvās un varēja panākt 4:4. Šnaidera metiens pāri visam laukumam tukšos bija ko vērts. Tomēr vislabākais gols padevās Kovaļčukam - domāju, ka tas visos nedēļas topos būs TOP3.
Skrastiņš spēlēja diezgan labi, lai gan pirmo vārtu zaudējumā varēja noreaģēt ātrāk. Spēles laiks atkal virs 20 min - ko lai saka, turās!
, 2008-11-03 12:50, pirms 15 gadiem
manliekas sen viņam nau tik sūdīgs koeficients bijis!
, 2008-11-03 12:54, pirms 15 gadiem
Skatījos visu spēli nepameta sajūta ka nav iespejams vinēt. jo nevar iemest.Divi stabi bija bet tomēr Atlantai bija labāki uzbrucēji kas māk momentus realizēt.Bouwmeestar man liekas spēlēja pa daudz, jo bija daudz kļūdas. Nogurums spēlē savu būs labākas spēles
, 2008-11-03 13:53, pirms 15 gadiem
man lielāka beeda, ka Red wings nevareeja iemest tukshos vaartos, jo bija nepiecieshams over 5,5 sijaa speelee. 3 reizes met, bet nu nevar traapiit.

vispaar par speeli - vankuvera nu galiigi suudiigi nospeeleja, nevienu vairakumu nerealizeeja, lai gan to bija daudz. savukaart red wings pilniibaa preteeji - 3/4 bija, ja nemaldos.
, 2008-11-03 14:22, pirms 15 gadiem
Ja nu diemzel laikam pec vakar aizvaditas speles ,kura zaudeja tikai pecspeles metienos aizgaja parak daudz speku un emocijas.Sodien manuprat kliboja ne tikai aizsargu darbiba ,bet ari uzbruceju pareja no uzbrukuma aizsardziba bija parak novelota,acimredzot kajas nebija tik svaigas ka vajadzetu.

Skrastinam induviduali ari ne ta veiksmigaka spele + vel satraumejas Stilmans ,kads zin cik nopietna trauma?
, 2008-11-03 16:08, pirms 15 gadiem
djspecial rakstīja: man lielāka beeda, ka Red wings nevareeja iemest tukshos vaartos, jo bija nepiecieshams over 5,5 sijaa speelee. 3 reizes met, bet nu nevar traapiit.

vispaar par speeli - vankuvera nu galiigi suudiigi nospeeleja, nevienu vairakumu nerealizeeja, lai gan to bija daudz. savukaart red wings pilniibaa preteeji - 3/4 bija, ja nemaldos.
Jā, Tava sāpe ir saprotama. Tomēr labāk vajag likt Detroitas spēlēs uz under.
, 2008-11-03 16:10, pirms 15 gadiem
āris spāre rakstīja: Skatījos visu spēli. Ja pirmais periods bija diezgan bezcerīgs spēles ziņā, tad vēlāk kaķi atguvās un varēja panākt 4:4. Šnaidera metiens pāri visam laukumam tukšos bija ko vērts. Tomēr vislabākais gols padevās Kovaļčukam - domāju, ka tas visos nedēļas topos būs TOP3.
Skrastiņš spēlēja diezgan labi, lai gan pirmo vārtu zaudējumā varēja noreaģēt ātrāk. Spēles laiks atkal virs 20 min - ko lai saka, turās!
Visos nedēļas topos būs nevis šie Kovaļčuka gūtie otrie vārti, bet viens no brīnumiem ( vai varbūt pat abi ), ko izdarīja Hemskis Edmontonas spēlē ar Filadelfiju.
, 2008-11-03 18:05, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Visos nedēļas topos būs nevis šie Kovaļčuka gūtie otrie vārti, bet viens no brīnumiem ( vai varbūt pat abi ), ko izdarīja Hemskis Edmontonas spēlē ar Filadelfiju.

vot, neredzēju..bet pēv Tava ieteikuma uzreiz noskatīšos
, 2008-11-03 18:38, pirms 15 gadiem
āris spāre rakstīja: vot, neredzēju..bet pēv Tava ieteikuma uzreiz noskatīšos
Noskaties gan, nenožēlosi, man vēl pēc tam Paldies pateiksi !
, 2008-11-04 00:47, pirms 15 gadiem
Par pirmo golu nedodu ne pieci, Kovaļčukam bija efektīgāks. Otrais ir ko vērts!
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
6

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Džordans Martinūks. Foto: AFP/Scanpix
4

"Hurricanes" atspēlējas no 0:3, Makdeividam piecas piespēles uzvarā pār "Kings"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītās vairākas Stenlija kausa izcīņas spēles. Karolīnas "Hurricanes" veica lielisku atspēlēšanos pret Ņujorkas "Islanders", tiekot pie otrās uzvaras sērijā, savukārt čempione Lasvegasas "Golden Knights" sēriju pret Dalasas "Stars" iesāka ar minimālu uzvaru septiņu vārtu spēlē (4:3).Citā spēlē Edmontonas "Oilers" ar 7:4 uzveica Losandželosas "Kings". Zakam Haimenam hat-trick, bet Konors Makdeivids tika pie piecām rezultatīvām piespēlēm.
Rodrigo Ābols. Foto: Rögle BK
1

Ābols pārtver ripu un piespēlē, kolēģis iemet vienīgo ripu "Rögle" uzvarā finālcīņā

Zviedrijas augstākās hokeja līgas (SHL) finālsērijā otro no divām pirmajām izbraukuma cīņām uzvarējusi Engelholmas "Rögle", kura "Skellefteå" komandai reabilitējās (1:0) par zaudējumu sestdien.