Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Pie "Inbox.lv" halles notiks Lielā sporta andele

Pie "Inbox.lv" halles notiks Lielā sporta andele
"Inbox.lv" ledus halle
Foto: www.prmail.lv

Sestdien, 21.septembrī, Piņķos, Babītes novadā, stāvlaukumā pie “"Inbox.lv"” ledus halles tiks rīkota pirmā “Lielā sporta andele”. “Vieniem tā būs iespēja tikt vaļā no vecā sporta inventāra, bet citiem to iegūt par pievilcīgām cenām, bet varbūt arī maiņas ceļā un pat bezmaksas,” skaidro “Lielā sporta andele” rīkotājs, “"Inbox.lv"” ledus halles direktors Zigmārs Babčuks.

“Andelēšanās ar sporta inventāru notiks stāvvlaukumā pie "Inbox.lv" ledus halles. Katrs andelētājs varēs te iebraukt ar savu automašīnu, un to izmantot kā leti, gluži tāpat kā senāk tirgū,” skaidro Zigmārs Babčuks.

“Daudziem sporta veidiem inventārs ir dārgs, arī hokejam, jo īpaši hokeja vārtusargiem. Jaunieši izaug, pieaugušie mēdz satraumēties, vai arī citu iemeslu dēļ pārtrauc sportošanu, vai arī ir tik turīgi, ka var atļauties nopirkt jaunāku un varbūt arī labāku inventāru. Daudziem taču ir tā neomulīgā sajūta, ka mājas nevajadzīgi vietu aizņem kaut kas pašam vairs nevērtīgs, bet citiem, iespējams, tik ļoti vajadzīgais sporta inventārs,” stāsta Zigmārs Babčuks.

Šī andele notiks pie hokeja halles, tāpēc pašsaprotami, ka te noteikti andelēs hokeja inventāru. Bet vienlaicīgi ar hokeja inventāru, aicinām tirgot arī tenisa raketes, sporta velosipēdus, slēpes, slidas un citu sporta inventāru,” aicina Zigmārs Babčuks.

“Zinām, ka jau tagad cilvēki un komandas kooperējas. Tiek apkopots neaktuālais inventārs, lai to nodotu citiem. Vieni kooperējas, lai uz “Lielā sporta andeli” atvestu savu inventāru. Citi kooperējas, lai no tālākiem rajoniem varētu šurp atbraukt un iegādātos sporta inventāru,” stāsta Zigmārs Babčuks, piebilstot, ka jau iepriekš ir izsūtīta informācijas ledus hallēm un sporta klubiem.

“Šādu pasākumu rīkojam pirmo reizi, taču esmu pārliecināts, ka nākamgad to arī rīkosim, turklāt darīsim to jau augustā, lai paspētu vēl pirms jaunā mācību gada sākuma, kas daudzviet ir arī jaunās sporta sezonas sākums,” precizē Zigmārs Babčuks.

“Lielo sporta andeli” rīko "“Inbox.lv"” ledus halle, pasākumu atbalsta arī Babītes novada pašvaldība, veikali “Hokeja pasaule” un “Hokejam.lv”, “Entuziastu hokeja līga”, apsardzes firma “Grifs AG”, kā arī radio “BOOM FM”.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-03 18:53, pirms 11 gadiem
jā..nez cik ap cikiem...gribētos pārdot vecās RD hokeja nūjas!
, 2013-09-03 18:57, pirms 11 gadiem
La_kush rakstīja: Sen gribēju atdod kādam savas trenuškas un sviedr-zeķes
kadelj tadiem ka tev - nenobano IP? ..nu reali!
, 2013-09-03 19:24, pirms 11 gadiem
BayernM rakstīja: kadelj tadiem ka tev - nenobano IP? ..nu reali!
pats neesi ne pa matu labaks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-03 20:09, pirms 11 gadiem
Tas tiesa
Bet Andeles ideja laba, žēl ka nav Liepājā
RILEY. rakstīja: pff, te banus dod tikai normāliem cilvēkiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Sandis Smons. Foto: LFF
7

Izlasei uz Šveici līdzi nedodas Smons, Anžāns un Skrastiņš

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš nosaucis 27 hokejistus, kuri dosies izbraukumā, lai piektdien un sestdien aizvadītu pārbaudes spēles ar Šveices izlasi. Mājās nākas palikt trīs spēlētājiem - aizsargiem Sandim Smonam un Artūram Anžānam, kā arī uzbrucējam Kristapam Skrastiņam.
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Panteras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".
Dmitrijs Diļevka pie Polijas vārtiem. Foto: LHF
17

Latvijas U18 izlase pret mājinieci Somiju sāks pasaules čempionātu

Somijas pilsētās Espo un Vantā sāksies pasaules U18 čempionāts hokejā. Pirmajā spēlē plkst. 14.00 tiksies amerikāņi un slovāki, bet Oļega Sorokina vadītā Latvijas U18 izlase plkst. 18.00 izaicinās mājinieci Somiju.