Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Volx

Labības savienības kauss: Brahmanis startē ar golu un uzvar atklāšanas spēlē

Termitavas "Aristan" kluba debitants Brahmanis izcēlās ar vārtu guvumu šodien startējošā Kazahstānas labības savienības kausā. Aristan - Zauralje(VHL) 3:1
Beresņeva vadītie Kokšetavas "Arlan" uzveica "Astana" ar 5:2, A.Ozoliņam piespēle Boijsklēra vārtu guvumā.Rītdien abas turnīra favorītes tiekas savstarpējā spēlē.


, 2012-08-03 20:36, pirms 12 gadiem
Tātad rīt Brahmanis pret Ozoliņu,Širokovu un Demiteru.Nu gandrīz visi Lv legi,atskaitot Beibaris čaļus ar Raitumu priekšgalā. Bet visi jau drīz vien tiksies Kz kausa izcīņā kura patreizējie īpašnieki ir tieši-''Aristan-Temirtau''.
, 2012-08-03 22:13, pirms 12 gadiem
KNIFSS rakstīja: Tātad rīt Brahmanis pret Ozoliņu,Širokovu un Demiteru.Nu gandrīz visi Lv legi,atskaitot Beibaris čaļus ar Raitumu priekšgalā. Bet visi jau drīz vien tiksies Kz kausa izcīņā kura patreizējie īpašnieki ir tieši-''Aristan-Temirtau''.
Veiksmi bijušiem LM spēlētājiem Kazahstānas stepēs.
Anrī Ravinskis. Foto: Imatran Ketterä

Šveices finālsērija iesākas ar Balcera un Cīrihes uzvaru, Ravinskim ripa finālā Somijā

Šveices Nacionālās līgas finālsēriju sekmīgi iesākuši Cīrihes "Lions" hokejisti, kuri savā laukumā ar 2:1 pieveica Lozannas vienību.
Foto: Федерація хокею України
11

Rihardam Bukartam divas izšķirošās ripas, Latvija atspēlējas un pieveic Ukrainu

Latvijas klubu hokeja izlase šovakar "Daugavas" Ledus hallē atspēlējās un ar 3:2 pagarinājumā uzvarēja Ukrainas valstsvienību.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix

''Blue Jackets'' noslēgs sezonu, Šilovs pirms ''Canucks'' mača nosūtīts atpakaļ uz AHL

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) gaidāmas vairākas spēles un trīs ar latviešu pārstāvēto klubu dalību. 2:00 pēc Latvijas laika sezonu pret Karolīnas ''Hurricanes'' noslēgs Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'', 30 minūtes vēlāk mājas maču pret Toronto ''Maple Leafs'' sāks Uvja Balinska Floridas ''Panthers'', bet 5:00 pēc Latvijas laika Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'' uzņems Kalgari ''Flames''. Šilovs gan nosūtīts atpakaļ uz AHL.