Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Dany#15

Dareks Rojs pārceļas uz Dalasu

Dareks Rojs pārceļas uz Dalasu
Dareks Rojs

29. gadus vecais uzbrucējs Dareks Rojs (Sabres) ticis aizmainīts uz Dalasas "Stars" klubu, Bufalo pretī saņēma Stīvu Otu un Adamu Pardiju.

Dareks Rojs (uzbrucējs) pagājušajā sezonā 80 spēlēs guva 44 punktus, bet play-off " Sabres" nepiedalījās. Bufalo komandā uzbrucējs pelnīja 4 miljonus $ sezonā. Visas 7 NHL pavadītās sezonas Rojs ir pavadījis vienā klubā. Pēdējās trijās sezonās uzbrucējs bija kapteiņa palīga godā.

Stīvs Ots (uzbrucējs) arī šis uzbrucējs visas 9 NHL pavadītās sezonas ir spēlējis vienā klubā. Pagājusī sezona Otam bija diezgan veiksmīga74 spēlēs gūsti 39 punkti. Toties šis uzbrucējs "Stars" rindās pagājušajā sezonā nopelnīja visvairāk soda minūtes (156).

Adams Pardijs (aizsargs) NHL spēlējis četras sezonas trīs no tām Kalgarī "Flames" klubā, tikai pagājušo sezonu aizvadīja "Stars" rindās. Pagājušo sezonu hokejists aizvadīja NHL un AHL. AHL Teksesas "Stars" klubā aizsargs guva 4 punktus divās spēlēs, bet NHL 36 spēlēs 3 punktus.
Dareks Rojs pārceļas uz Dalasu « Hokeja...


, 2012-07-03 06:06, pirms 12 gadiem
Tas tikai vēlreiz apstiprina, ka Bufalo ir ļoti apmierināti ar drafta iznākumu, jo aizmaina tieši centra spēlētāju
, 2012-07-03 07:52, pirms 12 gadiem
Ak šie jaunie gramaķeji.... "Dareks".... varbūt vienkārši Dereks (angliski: Derek Roy)?
, 2012-07-03 09:01, pirms 12 gadiem
Pat nevaru saprast kas no šī darījuma ir ieguvēji, laikam jau Dalasa jo manā skatījumā Roy ir <skilotāks> spēlētājs!
P.S. Kalgarī zaudējums Jokinens noslēdzis 2 gadu līgumu par 9 milj. ar Vinepegu! Vinepegai būs augsta līmeņa centrs pat domāju ka komandā pirmais numurs!
P.S. šitajā arī derētu ieskatīties <lielas zivis> vēl ir palikušas kuras iegūt komandām !
A look at 30 of the top remaining free agents -...
, 2012-07-03 10:21, pirms 12 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: Pat nevaru saprast kas no šī darījuma ir ieguvēji, laikam jau Dalasa jo manā skatījumā Roy ir <skilotāks> spēlētājs!
P.S. Kalgarī zaudējums Jokinens noslēdzis 2 gadu līgumu par 9 milj. ar Vinepegu! Vinepegai būs augsta līmeņa centrs pat domāju ka komandā pirmais numurs!
P.S. šitajā arī derētu ieskatīties <lielas zivis> vēl ir palikušas kuras iegūt komandām !
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=637078
Domāju, ka noteikti Jokinens ir ņemts ar domu kā 1. trijnieka centrs! Citu jau diži labāku tur vienkārši nav! Antropovs, Burmistrovs nav tik labi tieši uzbrukumā! Olli ir arī kopumā rezultatīvāks par šiem diviem tapēc visdrīzākais pēc Jokinena atnākšanas šie abi puikiņi varēs dalīt 2-3 troikas centra pozīcijas!
, 2012-07-03 11:24, pirms 12 gadiem
neticas, ka Bufalo gatavojas sezonā iespēlēt uzreiz divus rūkijus - centrus. Tā tas nevarētu būt! Drīzāk pavilks uz augšu kādu no farma. Grigorenko gan varētu sākt ar trešo maiņu.
, 2012-07-03 11:31, pirms 12 gadiem
Calvin rakstīja: neticas, ka Bufalo gatavojas sezonā iespēlēt uzreiz divus rūkijus - centrus. Tā tas nevarētu būt! Drīzāk pavilks uz augšu kādu no farma. Grigorenko gan varētu sākt ar trešo maiņu.
pilnigi noteikti Bufallo vel mekles vismaz vienu pieredzejusu 1 mainas centru. Var jau vilkt no farma kadu, bet vini nevilks komandas lideru lomu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
15

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Foto: North Bay Battalion
36

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.