Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Petrovich27

“Liepājas Metalurga” jaunatnes zelta fonds

- pieprasījums pēc LM skolas audzēkņiem;
- Liepājas hokeja piramīda - pilnīgākā, ja ne vienīgā;
- LM jauniešu komandu panākumi, sastāvi, statistika...


, 2011-07-03 21:01, pirms 13 gadiem
Ko tad reāli Latvijas hokejam šī pilnīgā piramīda ir devusi?
, 2011-07-03 22:00, pirms 13 gadiem
Le Saint rakstīja: Ko tad reāli Latvijas hokejam šī pilnīgā piramīda ir devusi?
Un ko Tu vēlējies sagaidīt šajās nepilnās 13 sezonās kopš tā pastāv?
Vai Tev nepietiek ar to ka Latvijas U-18 un U-20 izlasēs regulāri spēlē(juši) gana daudz LM hokeja piramīdas audzēkņi.
Un vel derēt,ka no LM sistēmā ir bijuši,un no tās nāk Masaļskis,Kr. Redlihs un vel virkne spēlētāji,kas spēlē un ir spēlējuši LV pieaugušo izlasē.
Takā esi pacietīgs.
, 2011-07-03 23:04, pirms 13 gadiem
Tas, ka viņi ir uzspēlējuši 16-18 gadu vecumā pāris spēles Liepājas sastāvā nepadara viņus par šīs piramīdas augļiem. Ir kāds sakarīgs piemērs, kas izgājis cauri visai šai piramīdai, teiksim līdz 17-18 gadu vecumam? Kur Cipulis sāka spēlēt? Laikam Ķēniņu var ieskaitīt Liepājas kontā, bet ar nav garantijas, ka no viņa kkas sanāks.
, 2011-07-04 00:25, pirms 13 gadiem
Le Saint rakstīja: Kur Cipulis sāka spēlēt?
Kāds sakars Cipulim ar LM piramīdu? Cipulis ir no Cēsīm un bērnu/jauniešu vecumā trenējās Rīgā. LM viņš spēlēja jau lielajā komandā, AEHL, pirmajās divās komandas pastāvēšanas sezonās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-07-04 02:00, pirms 13 gadiem
Es negaidu brīnumus, bet, ja trīspadsmit gados cauri piramīdai ir izgājis pusotrs sakarīgs spēlētājs, tad varbūt šī sakārtotā paraugpiramīda īsti nestrādā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-07-04 08:55, pirms 13 gadiem
Vispār patiešām, no 89. dz.gada ieskaitot Liepājā kaut kas parādās, piemēram, Latvijas U izlasēs sākot ar Bužātu, Propošinu, Daņilovu un beidzot ar Latvijas U-17 Olimpiskajiem.
, 2011-07-04 08:56, pirms 13 gadiem
Le Saint rakstīja: Es negaidu brīnumus, bet, ja trīspadsmit gados cauri piramīdai ir izgājis pusotrs sakarīgs spēlētājs, tad varbūt šī sakārtotā paraugpiramīda īsti nestrādā?
Starp citu, Latvijas izlases kandidāti aizsargi Jakovļevs-Ševčenko arī ir Liepājas produkti.
, 2011-07-04 09:55, pirms 13 gadiem
Le Saint rakstīja: Es negaidu brīnumus, bet, ja trīspadsmit gados cauri piramīdai ir izgājis pusotrs sakarīgs spēlētājs, tad varbūt šī sakārtotā paraugpiramīda īsti nestrādā?
Tā piramīda dod iespēju puikām spēlēt hoķi un darbu dažiem mūsu pieaugušajiem. Mums ir divas pro komandas, viena no tām Liepājā. Būtu vairāk - nešaubos ka Liepāja saražotu kadrus arī tām, tagad ir tā ka puikas vnk beidz spēlēt. Piramīda strādā atbilstoši Lv apstākļiem un iespējām.
, 2011-07-04 12:01, pirms 13 gadiem
Le Saint rakstīja: Ko tad reāli Latvijas hokejam šī pilnīgā piramīda ir devusi?
pat ja LM piramida neeksistetu, tas butu loti liels zaudejums latvijas hokejam, jo ar ko tad tada gadijuma speletu SK Riga? ar prizmu? pedeja laika nopietnu konkurenci sastada Latgale, bet lidzsim LM bija vienigais rigas pretinieks. ja LM nebutu tik specigs, tad ari no tiem Rigas speletajiem nekas nesanaktu.
, 2011-07-05 21:36, pirms 13 gadiem
Ljoti uzmaniigiem jaabuut kaadu jauno hokejistu saucot par kaadas hokeja skolas paarstaavi, jo lielaakaa dalja jaunatnee ir mainiijushi komandas un dalja ne vien reiz vien.... Skvorcovs pirms LM bija gan EVHS gan Dinamo Juniors, arii iisu briidi Saagaa. Taapat Indrashis pirms LM speeleeja EVHS, Saagaa. Peec atgrieshanaas Riigaa atkal Saagaa. Keeninjsh vienas sezonas laikaa paspeeja divreiz uz LM aiziet un pirms tam bija Aisbergaa. Un taa lielaakaa dalja hokejistu LM jaunatnee vismaz 89.-91. dzimusho viduu.... Protams, nav runa par liepaajniekiem kaadu arii nav mazums, it sevishkji 91. viduu...
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Foto: North Bay Battalion
6

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.