Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Rudlaps

"Dinamo": ''Lipmana apgalvojumi ir viņa stilā''

"Dinamo": ''Lipmana apgalvojumi ir viņa stilā''
Kirovs Lipmans
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidenta Kirova Lipmana apgalvojumi par to, ka viņam pirmajam esot piedāvāts spēlēt pret Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu, ir tieši viņa stilā, sarunā ar aģentūru LETA atklāja ''Dinamo'' mārketinga menedžeris Mārtiņš Kalniņš.

Jau ziņojām, ka Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans apgalvoja, ka tieši viņam piedāvāts izvēlēties kādu NHL komandu.

Kirovs Lipmans: "Man deva iespēju izvēlēties kādu no NHL komandām un es devu priekšroku Floridas "Panthers", kuru pārstāv mūsu Kārlis Skrastiņš. Domāju, ka arī Latvijas hokeja faniem tā būtu lieliska izdevība klātienē vērot vienu no mūsu Ziemeļamerikas latviešiem spēlējot sava kluba rindās, kā arī salīdzināt KHL un NHL līmeņus.

"Viņš ir izlasījis manis teikto, ka sadarbojamies ar Skandināvijas kolēģiem, un tagad to maļ apkārt. Es varu parādīt saraksti ar NHL amatpersonām, kas ir datēta ar laiku, kad Lipmans vēl ne tuvu nebija ASV, un tad arī saņēmām piedāvājumu," pastāstīja Kalniņš. "Tāpēc varu teikt, ka šie apgalvojumi ir muļķīgi - tieši viņa stilā."

"Arī apgalvojumi, ka šis jautājums būtu jākārto caur LHF, ir muļķīgi, jo Rīgas "Dinamo" ir privāts klubs," sarunā ar aģentūru LETA uzsvēra Kalniņš. "Man joprojām ir saglabāta sarakste ar NHL viceprezidentu Kenu Džeifu, kurš izteica piedāvājumu, kas adresēts tieši mums. Šādas sarunas tika veiktas vēl pirms tam, kad Lipmans bija devies uz ASV."

Tāpat Kalniņš kā absurdus vērtēja Lipmana apgalvojumus, ka viņam piedāvāts saraksts, no kura izvēlēties NHL komandas. "Ja vienībai nebūtu plānots doties uz Eiropu, tad visi saprotam, ka izmaksas spēlei ar šādu komandu būtu daudz lielākas."

"Dinamo" spēle ar Floridas "Panthers" komandu paredzēta 28.septembrī.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2009-04-03 00:36, pirms 15 gadiem
ja varētu, tad jau šodien nopirktu biļeti!
, 2009-04-03 00:37, pirms 15 gadiem
kira dod džezu
, 2009-04-03 00:37, pirms 15 gadiem
kā jau es teicu - mute liela, bet pirkstu nebija ne pielicis.

laikam tomēr jātic RD un NHL, ja jau abi ko līdzīgu saka.

nesaku, ka vienmēr, bet šoreiz melis pēc publicitātes laikam sakārojās.
Slēpts komentārs: Krokodils
, 2009-04-03 00:40, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Bez LHF Pantēras Rīgā kā savas ausis neredzētu! Lipmanam par 50% taisnība ir!
kāpēc neredzētu, ne LHF kaut ko dod RD, ne tagad.

tikpat labi es varētu pateikt, ka vakar sazvanīju savus galus NHL un sarunāju, ka Panthers atšaus paspēlēt.
, 2009-04-03 00:42, pirms 15 gadiem
da nu, kāda starpība. ķīvējās kā tādi bērni tur...

galvenais, lai neizrādās tikai baumas, ka Pantēras spēlēs Rīgā, bet, ka tiešām spēlēs!!
, 2009-04-03 00:44, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Bez LHF Pantēras Rīgā kā savas ausis neredzētu! Lipmanam par 50% taisnība ir!
ja tu nezinaaji un protams ,ka tu nezinaaji,tad varu tev pateikt,ka nhl--liek virsuu miiksto taadam LHF!!!!!!! liidz shij olimpiskajai kvalikaacijai,kad izdevaas dabuut spruktu un karsumu--arii ahl-lika virsuu miiksto lhf!!!
, 2009-04-03 00:47, pirms 15 gadiem
kirova kruushuteels vareetu staaveet pie ieejas saimaa--kaa taads melu,populisma,sautiigu intereshu simbols!!!!!!!!!!!
, 2009-04-03 00:47, pirms 15 gadiem
jenotpauris rakstīja: ja tu nezinaaji un protams ,ka tu nezinaaji,tad varu tev pateikt,ka nhl--liek virsuu miiksto taadam LHF!!!!!!! liidz shij olimpiskajai kvalikaacijai,kad izdevaas dabuut spruktu un karsumu--arii ahl-lika virsuu miiksto lhf!!!
NHL, un redzēs, laikam KHL tomēr ne tik daudz, ir pilnīgā, varētu teikt, pofigā pret nacionālajām hokeja federācijām (nu atskaitot ASV un Kanādu) un IIHF.
, 2009-04-03 00:47, pirms 15 gadiem
jenotpauris rakstīja: ja tu nezinaaji un protams ,ka tu nezinaaji,tad varu tev pateikt,ka nhl--liek virsuu miiksto taadam LHF!!!!!!! liidz shij olimpiskajai kvalikaacijai,kad izdevaas dabuut spruktu un karsumu--arii ahl-lika virsuu miiksto lhf!!!
ahl kā organizācijai tur liela teikšana nebija, jo pārsvarā AHL spēlētājiem ir līgumi ar NHL komandām. Tagad vienkārši IIHF noslēdza vienošanos ar NHL, ka NHL ir jāatbrīvo spēlētājs, kurš nav iekļauts pamatsastāvā, ja tas tiek izsaukts uz savu izlasi.
, 2009-04-03 00:53, pirms 15 gadiem
Nemelo neviens,bet Kirovs BLEFO.Bez Lirova blefa nebūtu mums Rīgā arī PČ.Nu lai pablefo tagad arī,nu gribās tos laurus,to slavu.Tiesa man kā līdzjutējam negribētos, lai šis teātris ievilktos pārāk ilgi un neatsāktos
konflikts starp RD un LHF.Līdzjutējiem vajag spēli un pie vienas vietas ,kurš to ir organizējis.Bet ,ja zem šī strīda guļ liela nauda,tad gan var būt ziepes nākotnē,jeb drīzāk nebūs panteras Rīgā.
, 2009-04-03 00:54, pirms 15 gadiem
itkaa esam izgliitota tauta,bet visaadi kirovi kva kva,aigari ruk,un paareejie--mums mii.zj aciis un staasta ka lietus liist!! un nemaz neshaubas,ka noriisim--acis nepamidzjinot!!!
, 2009-04-03 00:56, pirms 15 gadiem
kāpēc tās aizkulises ir tik aizdirstas?
, 2009-04-03 00:59, pirms 15 gadiem
riat80 rakstīja: kāpēc tās aizkulises ir tik aizdirstas?
tapeec,ka pashi pieljaujam!!!! ja kaads tevi uzskata par muljkji,tad vainiigs esi pats,jo esi radiijis taadu priekshstatu par sevi un devis iemeslu!!!
, 2009-04-03 01:02, pirms 15 gadiem
luk ari ir atzinja-"Arī apgalvojumi, ka šis jautājums būtu jākārto caur LHF, ir muļķīgi, jo Rīgas "Dinamo" ir privāts klubs,"

tatad lai RD aizmirst jebkad spelet ČL ko vinji te mala rinkji apkart ka vajagot vel superfinalu utt-privats klubs neietilpst LHF ja grib savas privilegijas kaa privatais rokas nost no LV cempja uzvaretajiem un lai neruna ka ir tiesigi pretendet uz ČL
, 2009-04-03 01:05, pirms 15 gadiem
tomssk8 rakstīja: kāpēc neredzētu, ne LHF kaut ko dod RD, ne tagad.

tikpat labi es varētu pateikt, ka vakar sazvanīju savus galus NHL un sarunāju, ka Panthers atšaus paspēlēt.
nu teoretiski spele bar notikt bez LHF..tik bez tiesnesiem jo nu cik es saprotu visi LV tiesnesi un tiesnea brigate kas apkalpo galdinju ir no LHF un ari ja nak starptotiskie tad tiem jaiet tapat caur LHF...
, 2009-04-03 01:11, pirms 15 gadiem
rainmaker rakstīja: luk ari ir atzinja-"Arī apgalvojumi, ka šis jautājums būtu jākārto caur LHF, ir muļķīgi, jo Rīgas "Dinamo" ir privāts klubs,"

tatad lai RD aizmirst jebkad spelet ČL ko vinji te mala rinkji apkart ka vajagot vel superfinalu utt-privats klubs neietilpst LHF ja grib savas privilegijas kaa privatais rokas nost no LV cempja uzvaretajiem un lai neruna ka ir tiesigi pretendet uz ČL
tu taa runaa--itkaa RD--nenormaali gribeetu speeleet čl!!!!!!!! paskatiisimies veel--kursh lv klubs dabuus 300 000 tonas daliibas naudu un iemaksaas to-lai no kaada kluba pirmajaa kaartaa ieriitu un brauktu maajaas!!!
, 2009-04-03 01:18, pirms 15 gadiem
jenotpauris rakstīja: tu taa runaa--itkaa RD--nenormaali gribeetu speeleet čl!!!!!!!! paskatiisimies veel--kursh lv klubs dabuus 300 000 tonas daliibas naudu un iemaksaas to-lai no kaada kluba pirmajaa kaartaa ieriitu un brauktu maajaas!!!
nu gribet jau gribeja Kozis ilgi par to runaja!nu gan jau ka samaksas to sumu un ja nemeginas neuzzinasim kas un kaa ir taja liga!tas pats jau mums ir futene ..ar nav jegas spelet ČL un kausaa jo nu nekur jau mes netiekam...bet tapec jau ir sportiskais gars
, 2009-04-03 01:27, pirms 15 gadiem
ja ''Dinamo'' maarketinga menedžeris Kalniņš var sabiedriibai uzraadiit saglabaato saraksti ar NHL viceprezidentu Kenu Džeifu, kurš izteica piedāvājumu, kas adresēts tieši ''Dinamo'' klubam,un peec datumiem ir aatraak,nekaa Lipmans devaas uz ASV,tad Kira ir smagi ielidojis savos melu tiiklos,un medaali sev piekaaris par izdariito paaragri! kaut kas te nelabi ož,jo principaa privaatam klubam pašam vajag lemt,speeleet,vai nee,un nevis federaacijai,kam ar klubu nav nekaads sakars!
, 2009-04-03 01:30, pirms 15 gadiem
Kurš te mani pieminēja?
, 2009-04-03 01:33, pirms 15 gadiem
ko juus te, isteniba pirmais ES visu sarunaaju!
, 2009-04-03 01:36, pirms 15 gadiem
da viņi tur visi uzvedas kā mazi bērni.. un no visiem tiem strīdiem beigās ciest var vienīgi Latvijas hokejs... gan LHF gan Dinamo būtu janāk vienam otram pretī un jasadarbojas.. nevis uz kašķiem javelk..
, 2009-04-03 01:37, pirms 15 gadiem
Saraksti vari parādīt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-03 03:39, pirms 15 gadiem
Nu Kira daudz darījis Lv hokeja labā, taču šorei gribas ticēt RD, jo Kira jau kopš pašiem sākumiem apvainojies uz RD par to, ka viņu nepaņēma pulciņā un man daudz loģiskāks liekas variants, ka NHL vadība ar piedāvājumu vērstos pie komandas, kas spēlē KHL un ir pilnīgi neatkarīga no federācijas, nevis vērstos pie LHF un Lipmana, kuram nau nekāda sakara ar Dinamo.
Protams pastāv iespēja, ka daļēja taisnība ir abiem. Iespējams Džeifs vērsās ar piedāvājumu pie RD savukārt, kad Lipmans bija paciemojās ASV tad papļāpājās ar NHL pārstāvjiem un kaut ko sarunāja, iespējams, ka šie pārstāvji, nemaz nesaprata, ka Lipmanam reālas saistības ar RD nemaz nau.
, 2009-04-03 03:42, pirms 15 gadiem
P.s. Aizmirsu piebilst, ka ar visu šo putru, manuprāt, Kirovs centās kaut kā izkārtot, ka spēlēšana notiek caur LHF un viņš varētu kādu žūksnīti no biļešu ienākumiem iekasīt sev.
, 2009-04-03 04:01, pirms 15 gadiem
Reaktors rakstīja: Tu automātiski tici visam ko tev pasniedz priekšā? Piemēram man nav skaidrs, kuram taisnība, jo nav teikts, ka paši Rd nav baigie žuļiki.
Lūk tā, nodarbini kritisko domāšanu
tak padomaa normaali....kaut kaads Kira kaut ko sarunaa,pat neprasot pašas komandas piekrišanu...ar kaadaam tiesiibaam viņš to var dariit??? nav smiekliigi ko??? tipa tagad ''Dinamo'' komandas vadiiba ar mieriigu sirdi var pateikt,ka neko nezin par kaut kaadu speeleešanu ar Panters komandu,un Kira ielido taadaa kaunaa,ka maz neliktos!!! no LHF sarunaat viņš vareeja vieniigi speeli ar valsts izlasi,nevis privaatklubu,kas speelee citas valsts liigaa(KHL),un ir pakļauts taas liigas noteikumiem,driizaak Dinamo speeleešanas atļauja bija jaaprasa KHL!!! tipa ja man pieder veikals,tad neviens bez manas piekrišanas,un iepriekšējaas sarunaašanas ar mani,tur nedriikst riikot kaut kaadas prezentaacijas(kaut tas buutu VID,kuram es maksaaju nodokļus,un esmu viņu pakļautiibaa)...cerams tas ir saprotams!!! šoreiz tiešām izskataas,ka Kira bik paaršāvis paar striipu ar savu visdariišanas plaatiibu!
, 2009-04-03 05:01, pirms 15 gadiem
Atļaušos citēt kolorīto Latvijas sporta žurnālistu, Matuļa kungu: kamēr šie divi pretņi (domāts Lipmans ar Koziolu, un viss kas ir saistīts ar RD) mēģinās sēdēt pie viena galda, tikmēr pavasarī Latvijā miera nebūs!!!
, 2009-04-03 07:16, pirms 15 gadiem
Nez, man jau liekas, ka RD pī ārs ir melojis krietni vairāk.
, 2009-04-03 07:20, pirms 15 gadiem
Lipmans un Dinamo varētu visi sanākt kopā un publiski izmērīt, kuram garāks...
, 2009-04-03 07:39, pirms 15 gadiem
Nu dod veči!
Tik ilgi ņemsies, ka beigās tās pantēras nospļausies un nemaz neatbrauks!
, 2009-04-03 07:46, pirms 15 gadiem
Sākas kārtējā ķīvēšanās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-03 08:21, pirms 15 gadiem
Ivars77 rakstīja: Nu dod veči!
Tik ilgi ņemsies, ka beigās tās pantēras nospļausies un nemaz neatbrauks!
Tev taisniba! Baigi krutais jau tas BEGIMOTS ir....
, 2009-04-03 08:47, pirms 15 gadiem
Ko var Kira zīmēties, dināmo dibināšanas sākumā viņš jau bļaustījās ka tas ir pateicoties viņam, pēc tam čali izmeta no laivas un šis apklusa...

Kiram lakam iesēdies prātā teicies: "kas tad sunim asti cels ja ne pats"
tikai tā nav viņa aste ko tas cilā!
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Dilans Larkins. Foto: Paul Sancya/AP/Scanpix
12

Latvijas pretiniece ASV nosauc 15 hokejistus no pasaules čempionāta sastāva

Amerikas Savienoto Valstu hokeja izlase, kas pirms gada zaudēja Latvijai bronzas spēlē, nosaukusi sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam. Pagaidām paziņoti 15 hokejisti, un visi ikdienā ir stabili Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvji.
Tomāšs Tatars. Foto: AP/Scanpix
10

Latvijas pretiniecei Slovākijai nākamajā nedēļā pievienosies pieci NHL spēlētāji

Slovākijas valstsvienības treniņiem, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, nākamajā nedēļā pievienosies pieci spēlētāji no Nacionālās hokeja līgas (NHL).