Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Elvijs Melnis

Decembra trīs zvaigznes - Speca, Dacjuks un Nabokovs

Decembra trīs zvaigznes - Speca, Dacjuks un Nabokovs
Džeisons Speca
Foto: AP

Par decembra labākajiem Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) spēlētājiem atzīti centra uzbrucēji Džeisons Speca (Otavas ''Senators'') un Pāvels Dacjuks (Detroitas ''Red Wings''), kā arī vārtsargs Jevgēņijs Nabokovs (Sanhosē ''Sharks'').

Pirmā zvaigzne - Džeisons Speca
Decembra rezultatīvākais NHL spēlētājs - 25 punkti (10+15). Palīdzēja "Senators'' sasniegt pieklājīgu statistiku (9-3-2), kā arī guva punktus 13 mačos no 14 un nopelnīja lietderības koeficientu +14. ''Senators'' Austrumu konferencē ieņem pirmo vietu, apsteidzot sekotājus Ņūdžersijas ''Devils'' jau par deviņiem punktiem.

Otrā zvaigzne - Pāvels Dacjuks
Dacjuks ierindojās trešajā vietā starp decembra rezultatīvākajiem spēlētājiem, gūstot 22 punktus (7+15), kā arī sasniegdams lietderības koeficientu +11. Punktu ailītē pierakstījās 11 mačos no 14 aizvadītajiem. ''Red ''Wings'' uzlaboja pozīcijas turnīra tabulā (12-2-1).

Trešā zvaigzne - Jevgēņijs Nabokovs
Sanda Ozoliņa komandasbiedrs Nabokovs 15 mačos atvairīja 92.5% visu metienu, kā arī ielaida savos vārtos nieka 1.96 ripas vidēji spēlē. 11 no 15 mačiem viņu pretinieki pārspēja divas vai mazāk reizes. Nabokovs patlaban ir šīs sezonas uzvarām bagātākais vārtsargs.

Izmantotie resursi:
www.nhl.com


, 2008-01-03 01:58, pirms 16 gadiem
Daugaviņa topošais maiņas biedrs
, 2008-01-03 02:01, pirms 16 gadiem
Līdz tam vēl biški jāpaugas
Speca noteikti to bija pelnījis, viņa ieguldījums OTT 1.maiņas saspēlē ir nenovērtējams!
, 2008-01-03 03:04, pirms 16 gadiem
bisk ne pa temu - tikko Bostona aizmainija uz Duckiem Boshenski, kas ar ir RW, lidz ar to Karsumam par vienu konkurentu mazak. Vispar jau izskatas, ka Bostona nopietni rekinas ar Karsumu nakotne, vini diezgan daudz jaunos talantus jau aizmainijusi - Versteg, Walter un vel tur paris bija - neatceros tos uzvardus. Un, lai gan Karsums vel nav dabujis izsaukumu uz lielajiem laciem - si Boshenska aizmainisana man gribetos domat ir laba zime - tagad vis ir tikai pasha Karsuma rokas. Turies un paradi viniem mezhoni!
, 2008-01-03 10:30, pirms 16 gadiem
Varu pilnīgi droši pateikt, ka šie trīs spēlētāji ir vieni no tiem, kas nosaka toni mūsdienu hokejā.Ja par Specu un Datsjuku vispār nebūtu ko runāt, tad personīgi man tomēr neliels pārsteigums ir pārsteidzoši stabilais un vienmērīgais Nabokova sniegums.Kaut nu tas tā turpinātos arī līdz pavasarim , jo no tā lielā mērā atkarīgs turpmākais Sharks liktenis.
, 2008-01-03 11:03, pirms 16 gadiem
Datsuka piespeeles ir vnk dieviigas...
, 2008-01-03 14:58, pirms 16 gadiem
Datsjuks ir īsts tīģeris
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-03 16:48, pirms 16 gadiem
Vnk Detroita ir lideri ljoti daudzas jomas, un tapec es vel joprojam ceru, ka vini sogad beidzot iegus Stenlija kausu!!
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
17

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
4

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.