Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Krievijas Hokeja federācija iestājās par PČ 2021 aizvadīšanu Baltkrievijā

Rolands Eliņš

Krievijas Hokeja federācija iestājās par PČ 2021 aizvadīšanu Baltkrievijā
Vladislavs Tretjaks. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Krievijas Hokeja federācijas (FHR) prezidents Vladislavs Tretjaks krievu medijiem norādījis, ka viņa vadītā federācija atbalsta pasaules čempionāta rīkošanu Baltkrievijā, un solīja, ka Krievijas hokeja izlase būs gatava uz to ierasties.

IIHF ir saņēmusi Latvijas valdības aicinājumu izvairīties no pasaules čempionāta organizēšanas Baltkrievijā, kur turpinās masu protesti pret vasarā notikušo prezidenta vēlēšanu viltošanu. IIHF pārstāvji gan publiski norādījuši, ka nevēlas pārcelt PČ politisku apsvērumu dēļ, taču izskata turnīra sarīkošanas riskus, ieskaitot Covid-19 situāciju.

Līdzīgu nostāju pauda arī Krievijas Hokeja federācija. "FHR atbalsta IIHF lēmumu sakarā ar pasaules čempionāta rīkošanu Minskā. Mēs esam ārpus politikas," sacīja Tretjaks. "Galvenais – spēlētāju drošība."

"Atbalstām Baltkrieviju, plānojam tur ierasties uz pasaules čempionāta spēlēm," sacīja Tretjaks. "Esmu pārliecināts, ka tur viss tiks sarīkots augstā līmenī."

Pasaules čempionātā, kas paredzēts nākamā gada maijā, Krievija spēlēs A grupā, kurā ir arī Baltkrievija, Zviedrija, Čehija, Šveice, Slovākija, Dānija un Lielbritānija.

Izmantotie resursi:
https://sport24.ru/news/hockey/2020...

  +3 [+] [-]

, 2020-11-02 21:46, pirms 3 gadiem
........un solīja, ka Krievijas hokeja izlase būs gatava uz to ierasties.

Jā, ja tikai CAS šomēnes nepiegriezīs skābekli Rusņas sportistiem un komandām uz četriem gadiem izslēdzot tos no starptautiskās aprites.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-02 21:49, pirms 3 gadiem
Tas nu gan baigais brīnums🤣

  +5 [+] [-]

, 2020-11-02 23:08, pirms 3 gadiem
Nja. Četras Baldera šaibas vienā spēlē ir atstājušas neatgriezeniskas sekas. Bumba ar laika degli

  +2 [+] [-]

, 2020-11-03 11:00, pirms 3 gadiem
Gribētos redzēt kā izbeigtos vecās leģendas dzīve, ja viņš teiktu ko citu. Izkristu pa logu vai atklāti un pēc paša vēlēšanās aizbrauktu uz Sibīriju rakt urāna rūdu.

     [+] [-]

, 2020-11-03 16:35, pirms 3 gadiem
norcha 172 rakstīja: Gribētos redzēt kā izbeigtos vecās leģendas dzīve, ja viņš teiktu ko citu. Izkristu pa logu vai atklāti un pēc paša vēlēšanās aizbrauktu uz Sibīriju rakt urāna rūdu.
Kapēc uzreiz pa logu izkristu? Padzertu "tēju" un atstieptu pekas....