Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: volejbolisti pie Latvijas izlases trenera un uzlecošās zvaigznes Ozoliņa

Sportacentrs.com TV: volejbolisti pie Latvijas izlases trenera un uzlecošās zvaigznes Ozoliņa
Avo Kēls, Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sportacentrs.com šajā nedēļas nogalē piedāvās 15 tiešraides no septiņiem dažādiem sporta veidiem! Tiks noskaidroti čempioni futbola 2. līgā, bet principiālas cīņas gaidāmas telpu futbolā, florbolā un volejbolā.

Sestdien turpināsies peldēšanas sacensības “Rīgas Sprints 2018” ar tiešraidēm no rīta (9:30) un vakara (18:00) sesijām. Pēc vakara sesijas Sportacentrs.com TV pieslēgsies “Elvi” florbola līgas mačam starp “Lielvārde/Fatpipe” un “Lekrings”. Arī “Optibet” Hokeja līgā kārtējās spēles - portālā būs tiešraides no visām trim cīņām, bet Sportacentrs.com TV pieslēgsies HK “Kurbads” un HS “Rīga” spēlei ap 15:00 - uzreiz pēc Latvijas telpu futbola “Optibet” Virslīgas līderu dueļa “Petrow” un “Nikars” mača tiešraides.

“Sezonas sākumā daudz runāts par "Nikara" pārmaiņām, un šī spēle droši vien būs labākais lakmusa papīrītis ilggadējo čempionu spēka noteikšanai. Un arī pašas "Petrow" spēka noteikšanai, jo sastāvs tika pastiprināts arī šajā starpsezonā, bet saskaņa laukumā vēl lāga nav atrasta. "Nikara" lielākais pārsvars droši vien varētu būt vārtsargu līnijā – ja "Petrow" vēlas saglabāt līderu lomu un dzīvē apliecināt ambīcijas uz čempiones titulu, vārtsargam (vai vārtsargiem) būs jāaizvada viena no savām labākajām spēlēm sezonā,” spēli piesaka komentētājs Agris Suveizda.

Sestdien norisināsies arī kārtējā cīņa par vietu futbola Virslīgā - Komanda.lv 1. līgas mačā tiksies “Daugavpils/Progress” un “Super Nova”, savukārt čempiontituls tiks izspēlēts 2.līgā, kur finālcīņu svētdien aizvadīs “BatLanes” un “Krāslava”. Nedēļas noslēgumā dienaskārtībā arī handbols un volejbols. Svētdien 19:00 Sportacentrs.com TV tiešraidē principiālā “Parnu” un “Biolars/Jelgava” cīkstēšanās.

“Pērnavas komandu vada Latvijas vīriešu volejbola izlases galvenais treneris Avo Kēls, un, manuprāt viņam viesošanās pie Latvijas klubiem šosezon ir īpašas,” skaidro volejbola komentētājs Jānis Celmiņš. “Abas komandas sezonu iesākušas salīdzinoši nesekmīgi. Salīdzinājumā ar iepriekšējām sezonām abu komandu sastāvi kļuvuši mazāk konkurētspējīgi, un atļaušos prognozēt, ka neviena no šīm komandām necīnīsies par uzvaru līgā. Cīņas galvenā intriga – vai “Biolars/Jelgava” šajā spēlē spēs izcīnīt pirmo panākumu sezonā? Tāpat ar interesi varam gaidīt Latvijas uzlecošās zvaigznes Atvara Ozoliņa viesošanos Jelgavā, viņš šosezon pirmo reizi izmēģina spēkus ārzemēs, spēlējot Pērnavas komandā, kur nokļuva ar trenera Kēla svētību.”

Sportacentrs.com tiešraides nedēļas nogalē:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
3.11.9:30*Peldēšanas sacensībasRīgas Sprints 2018
3.11.13:30*LTFA Optibet virslīga telpu futbolāFC Petrow - FK Nikars
3.11.13:30OHL regulārā sezonaHK Lido - HK Prizma
3.11.14:00Komanda.lv 1.līga futbolāBFC Daugavpils/Progress - SK Super Nova
3.11.15:00*(1.periods sācies)OHL regulārā sezonaHK Kurbads - HS Rīga
3.11.16:00OHL regulārā sezonaHK Zemgale/LLU - HK Liepāja
3.11.17:00Elvi florbola līgaKurši/Ekovalis - SK Pārgauja
3.11.18:00*Peldēšanas sacensībasRīgas Sprints 2018
3.11.19:00*(pēc peldēšanas)Elvi florbola līgaLielvārde/Fatpipe - Lekrings
3.11.19:00Credit24 Meistarlīga volejbolāBigbank Tartu - Jēkabpils Lūši
4.11.13:45LČ futbolā 2.līgas finālsFC BatLanes - FK Krāslava
4.11.14:00*LTFA Optibet virslīga telpu futbolāFK Beitar - TFK Rēzekne/RFA
4.11.16:00*Credit24 Meistarlīga volejbolāOC Limbaži/MSĢ - RTU/Robežsardze
4.11.17:00SynotTip handbola virslīgaASK/LSPA - HK Vaiņode
4.11.18:00*Credit24 Meistarlīga volejbolāParnu VK - VK Biolars/Jelgava

* - tiešraide arī televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV!


Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
5

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Harri Saintula. Foto: LHF
4

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
8

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.