Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ņikita Gusevs "triumfē", SKA atkal uzvar!

Ņikita Gusevs "triumfē", SKA atkal uzvar!
SKA vienības uzbrucējs Ņikita Gusevs.

Krievijas klubs Sanktpēterburgas SKA, šodienas mačā pret Lokomotīvas Jarosļavas vienību kārtējo reizi izcīnīja uzvaru. Šī jau SKA vienībai ir 17. uzvara pēc kārtas.

Sankpēterburgas SKA spēlē pret Jarosļavu, rezultātu atklāja Jarosļavas komanda un pirmo vārtu autors, vien pēc četrām nospēlētām minūtēm bija Vladislavs Kartaevs, pēc Egora Averina un Daņila Apaļkova piespēles. Otro spēles vārtus iemeta SKA vienība, tā autors bija Ņikita Gusevs, kas spēles rezultātu panāca jau 1:1 16:59, viņam asistēja Egors Rikovs un Aleksandrs Barabānovs. Otro vārtu autors SKA vienībai bija Ilja Kovaļčuks, pēc Pavela Datsyka un Jačeslava Voinvoa piespēles. Līdz ar to, trešos, ceturtos, piektos vārtus atkal guva Ņikita Gusevs. Trešajā vārtu guvumā asistēja Nikolajs Prohorkins. Ceturtajā - Pāvels Datsyks, Ilja Kovalčuks.Tikmēr piektajā vārtu guvumā Gusevam asisteja, Artjos Zubs un Aleksandrs Barabānovs. Mača noslēgumā sestos vāŗtus SKA labā guva Sergejs Plotņikovs pēc Maksima Karpova piespēles.