Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Par Zviedrijas līgas vadītāju kļūst Silverstranda

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par Zviedrijas līgas vadītāju kļūst Silverstranda
Jenija Silverstranda. Foto: SHL

Par Zviedrijas Hokeja līgas vadītāju kļuvusi 47 gadus vecā Jenija Silverstranda, kura tādējādi pametusi Stokholmas "Djurgarden" – klubu, kurā viņa kopš 2013. gada bija direktore.

"Meklējām līderi ar lielu pieredzi. Cilvēku, kurš zina un izprot Zviedrijas līgas šodienas un rītdienas apstākļus un arī problēmas," teica Andešs Kelstrems, Zviedrijas Hokeja līgas prezidents. Viņa vadībā Jenija Silverstranda apstiprināta par ģenerāldirektori. "Viņa ir ļoti kvalificēta un prot būvēt organizāciju."

Silverstranda darbu Stokholmas "Djurgarden" sāka 2004. gadā, pirms tam strādājot mārketingā un pasākumu organizēšanā. Pēc nepilniem desmit hokeja klubā pavadītajiem gadiem 2013. gadā viņa tika iecelta par kluba direktori. "Tas ir patīkams izaicinājums. Kopā ar klubiem centīsimies spert nākamo soli," pauda Silverstranda, kura amatā stāsies rudenī, sākoties jaunajai sezonai.

Kad Silverstranda kļuva par "Djurgarden" vadītāju, komanda spēlēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā. Savukārt 2018./19. gada sezonā komanda sasniedza Zviedrijas spēcīgākās līgas finālu, gadu iepriekš spēlējot pusfinālā. Šajā sezonā "Djurgarden" spēlēja Čempionu līgas pusfinālā.

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se/article/vvx5ak8i...