Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Brahmanis un "Gomel" pusfinālā, pirmās spēles aizvada Slovākijas pārstāvji

Brahmanis un "Gomel" pusfinālā, pirmās spēles aizvada Slovākijas pārstāvji
Edijs Brahmanis
Foto: Denis Kulik/ Hcgomel.com

Šodien ar uzvaru 3:0 ceļazīmi uz Baltkrievijas pusfināliem nodrošināja Edija Brahmaņa pārstāvētā "Gomel" vienība, bet Slovākijā pirmās 1/4 fināla spēles aizvadījuši Juris Štāls un Jānis Andersons.

Slovākijā pirmās 1/4 fināla spēles aizvadīja Jāņa Andersona un Jura Štāla pārstāvētās vienības. Andersons un "Dukla" pirmajā spēlē piekāpās "Bystrica" vienībai ar minimālo 0:1. Andersons šajā mačā statistikā neatzīmējās. Bet Štāla pārstāvētā "Poprad" ar rezultātu 4:3 pieveica "Zvolen" vienību. Štālam šajā mačā divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +2.

Baltkrievijas trešajā 1/4 fināla spēlē uzvaru izcīnija Edija Brahmaņa pārstāvētā "Gomel", kas ar rezultātu 3:0 uzveica "Vitebsk" vienību. Līdz ar šo uzvaru, "Gomel" ir iekļuvusi pusfinālā, kurā sacentīsies ar Minskas "Yunost" un "Dinamo-Molodečno" pāra uzvarētāju. Brahmanim šajā mačā četri metieni pa vārtiem. Tāpat kā iepriekšējos mačos, arī šoreiz "Gomel" nospiedošs pārsvars izdarīto metienu ziņā – 38:16.

Krievijas MHL čempionātā, otro play-off spēli aizvadīja Denisa Baškatova pārstāvētā Minskas "Yunost", kas ar rezultātu 2:1 pārspēja Maskavas "Krasnaja Armija" vienību. Baškatovs spēlēja ceturtajā virknējumā, protokolā atzīmējoties ar diviem metieniem pa vārtiem. Atgādināsim, ka pirmajā spēlē "Yunost" piekāpās "Krasnaja Armija" ar rezultātu 2:3. Sērijā rezultāts šobrīd ir neizšķirts 1:1.

***Eiropas līgās spēlējošo hokejistu sekmes, 2 marts

Līga (Valsts)Hokejists (Poz.)KomandasRez.Stat. spēlēStat. sezonā/play-off
MHL (Krievija)D.Baškatovs (U)Yunost – Krasnaja Armija2:12 met.50 sp. 6+12; 2 sp. 0+0
BaltkrievijaE.Brahmanis (U)Gomel – Vitebsk3:04 met.50 sp. 34+18; 3 sp. 2+1
SlovākijaJ.Štāls (U) Poprad – Zvolen4:32 soda min.; +218 sp. 2+4; 1 sp. 0+0
J.Andersons (A) Dukla – Bystrica0:1-57 sp. 2+9; 1 sp. 0+0

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
BLR - Экстралига - scoreboard | Pointstreak...

     [+] [-]

, 2015-03-02 22:23, pirms 9 gadiem
Štāls Slovākijā nobraucis jau līdz 4. maiņai... salīdzinot ar pagājušo sezonu, šogad viņam smagi iet...