Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Ābols

"Vilki" trilleri divreiz izlaiž vadību, tomēr pagarinājuma pieveic "Jokerit"

"Vilki" trilleri divreiz izlaiž vadību, tomēr pagarinājuma pieveic "Jokerit"
Teilors Hols
Foto: AFP/Scanpix

Šodien startēja Rīgas "Vilku" kauss kur trillera cienīga spēlē pārāki bija "Vilki" ar rezultātu 4:3 OT, tehnisku iemeslu dēļ pirmā spēle netika translēta un komentēšana nebija pieejama.

Rīgas "Vilki" savu debiju uz hokeja ledus sāka agresīvi un Kanadiešu superzvaigzne Hols jau pirmajā minūte guva vārtus, panākot ātri vieglu vadību, turpinājums gan vairs nebija tik veiksmīgs un "Jokerit" lielais spiediens lika "Vilkiem" saprast kur nonākuši, bet lielisku sniegumu vārtos demonstrēja Grabis.


Otrajā perioda "Jokerit" spiediens tikai pieauga, bet A.Salmanovics, izmantoja aizturēto sodu lai ātra pretuzbrukumā raidītu jau otros vārtus šajā spēlē, turpinājums nebija īpaši veiksmīgs, jo džokeriem vajadzēja tikai 3 minūtes lai sāktu pakaļdzīšanos rezultāta ko izmantoja Jormans, perioda beigas vel pāris bīstami momenti, bet tas arī viss.

Trešo periodu aktīvi iesāka "Vilki" kas noveda pie rupjas kļūdas un Lundins ar Jormaku izgājiena 2 pret 0 pārspēja Grabi panākot jau 2:2, paniku tas neradija un mājnieki turpināja spēlēt kā iesāka, tas arī nesa augļus, 5 minūtes pirms pamatlaika beigām pēc lieliskas Salmanoviča piespēles precīzs bija Broks kas panāca 3:2, savukārt pēdēja minūte pretinieki nospieda uz ceļiem mūsu komandu un ar sesto laukuma spēlētāju 5 sekundes pirms pamatlaika beigām izlīdzināja rezultātu 3:3

Papildlaiks gan rita tikai 1 minūti, jo pēc vairākiem bīstamiem metieniem savu vārdu teica Baldaris, pieliekot punktu šim mačam un uzvarot to ar 4:3

Citā mačā "Dinamo" pārspēja Maskavas "CSKA" ar rezultātu 2:0, pa vārtiem Videlam un Dārziņam

 


Rīgas ''Vilki'' - Helsinku ''Jokerit'' 4:3OT (2:0;0:1;1:2,1:0)

Vārti: 1:39 Hols (Abrams, Hulis) 1:0, 27:17 Salmanovics (Credit24, Broks) 2:0, 31:51 Norman (Jensen) 2:1, 45:20 Lundin (Jormakka, Gilroy) 2:2, 55:18 Broks (Salmanovics) 3:2, 59:55 Jensen (Lauridsen, Norman) 3:3, 61:02 Baldaris (Gailis, Abrams)

Soda minūtes: 4:6

Vārtsargi: Edgars Grabis - Jānis Kalniņš


Rīgas ''Vilku'' sastāvs

Edgars Grabis (Vasja Bocmanis); Arturs Abrams - Gints Regelis, Matiss Krasilnikovs - Mairis Credit24, Demiss Vahtanovs - Vitaly Konstantin; Taylor Hall - Rets Krasilnikovs - HMB Hulis, Marcel Hossa - Olivers Broks - Aleksejs Salmanovics, Elgars Sergejonaks - Gvidos Kazlauskas - Johny Lee, Jay Kenzy - Otins Baldaris - Raitis Gailis.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-10-01 22:49, pirms 6 gadiem
Vai kaut kur tiešraide ir vērojama?
, 2018-10-02 15:55, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: prieks par 0+2
tikko iedomājos, kā Dārziņš ienāk SC pēc spēles un ieraksta "prieks par 0+2"
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
6

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
1

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.