Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Foto: Liepājas hokejisti "Rally Kurzeme" laikā

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Dienas sākumā ātrumposmā pie „Depo” skatītājiem bija iespēja iemēģināt roku ripas raidīšanā vārtos. To izmantoja mazi un lieli. Katrs, kurš piedalījās, saņēma no komandas puišiem ne tikai ielūgumu uz sezonas pirmo mājas spēli, bet arī suvenīrus, rokasspiedienus un autogrāfus. Hokejisti labprāt izmēģināja arī citu piedāvātās atrakcijas. Īpaši iecienīti bija lēcieni no augstuma.
Rallija noslēguma pasākumā „Red sun buffet” pludmales bārā tika prezentēta ne tikai komanda, bet arī tās jaunā himna, kuras autors ir Emīls Dreiblats. Uz skatuves kāpa grupa „Willow farm”. Tās izpildījumā himna skanēja īpaši pacilāti. Apsveikuma vārdus teica Liepājas pilsētas mērs Uldis Sesks, un kā piederības zīmi komandai viņš saņēma kreklu ar savu vārdu un 1. numuru.
Latvijas čempionāts hokejā startē jau septembrī, un pirmā spēle Liepājā pret HASC „Jūrmala” notiks 13. septembrī pulksten 17.00 Liepājas ledus hallē.

Foto: Ģirts Gertsons

     [+] [-]

, 2014-09-01 11:02, pirms 10 gadiem

Komentārs par 14. attēlu

Viss jau čotka, man jau liekas vienādas kepkas būtu šinī pasākumā rullējušas.