Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Minskas "Yunost" atkal uzvar viesos un nonāk soli no Baltkrievijas titula

Agris Suveizda

Minskas "Yunost" atkal uzvar viesos un nonāk soli no Baltkrievijas titula
Minskas "Yunost" svin vārtu guvumu. Foto: hockey.by

Baltkrievijas hokeja čempionāta finālsērijā vairs tikai viena uzvara nepieciešama pašreizējai čempionei Minskas "Yunost", kas izbraukumā ar 3:0 apspēlēja Soļigorskas "Shakhter" un sērijā panāca 3-1. Maču klātienē vēroja 880 skatītāju.

Pamatu trešajai uzvarai Minskas "Yunost" ielika pirmās trešdaļas beigās, kad vienā vairākumā iemeta divus vārtus. Soļigorskas "Shakhter" uz 41 sekundi palika trijatā, un viesi četras sekundes līdz ceturtā pretinieku laukuma spēlētāja atgriešanās laukumā iemeta pirmo ripu, bet 26 sekundes vēlāk panāca arī 2:0. Pa vārtiem vairākumā guva Vsevolods Kaškars un Maksims Parfejevecs.

25 gadus vecajam Kaškaram, kurš regulārajā sezonā bija rezultatīvākais baltkrievs komandā, tas bija pirmais punkts finālsērijā, bet 45. minūtē viņš ar vēl vieniem vārtiem pielika spēlei punktu – 3:0. Rezultatīvākie spēlētāji finālsērijā ar pieciem punktiem joprojām ir Minskas "Yunost" pārstāvji Mihails Stefanovičs (3+2) un Ivans Drozdovs (2+3).

Vakar Minskas "Yunost" Soļigorskā uzvarēja pagarinājumā (2:1) un mājās otro titulu pēc kārtas nodrošināt varēs jau piektdien. Baltkrievijas čempione tiks arī pie ceļazīmes uz IIHF Čempionu ligu.

Izmantotie resursi:
https://hockey.by/new-admin/games/1...