Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Sportacentrs

Šodien un rīt HK Rīga play-off mači Sportacentrs.com tiešraidēs

HK Rīga šodien un rīt aizvadīs Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) pirmās play-off kārtās spēles, tiekoties ar Zalcburgas Red Bull. Abus mačus 17:00 iespējams vērot Sportacentrs.com interneta tiešraidēs. Sestdien spēles trešo trešdaļu, bet svētdien spēles otro un trešo periodu būs iespējams vērot arī Sportacentrs.com TV.

Šajā sezonā abas komandas tikušās divreiz un uzvaras dalījušas uz pusēm. Komandu pirmajā savstarpējā spēlē Piņķos mūsējie uzvarēja ar 2:1, bet izbraukumā rīdzinieki piekāpās ar 2:4.

Regulārajā čempionātā "Rīga" nopelnīja 104 punktus, ieņemot sesto vietu Rietumu konferencē. Savukārt Red Bull (80 punkti) ierindojās vienpadsmitajā pozīcijā.

Regulārajā čempionātā Leonīda Tambijeva vadītajā komandā rezultatīvākais spēlētājs ir Rūdolfs Maslovskis, kurš iekrāja 34 punktus (9+25), viņam seko Jevgenijs Jeļisejevs 31 (19+12), Artūrs Kuzmenkovs 28 (7+21). Tāpat jāizceļ arī Andris Siksnis (9+15), Edgars Kurmis (11+12), Kārlis Ozoliņš (13+9). Rezultatīvāko aizsargu galvgalī ir komandas kapteinis Edmunds Augstkalns (7+12), viņam seko Edgars Sikna (5+12), Siksnam gan, savainojuma dēļ, sezona ir beigusies.

Regulārās sezonas pirmo daļu HK Rīga vārtsargs Rihards Cimermanis pavadīja ar Dinamo Rīga komandu. Saskaņā ar decembra beigās ieviestajiem KHL jaunajiem noteikumiem katram klubam spēlei obligāti ir jāpiesaka tikai viens hokejists vecumā līdz 21 gadam. Pirms sezonas tika noteikts, ka katrā KHL komandā jābūt vismaz četriem 1992. gadā un vēlāk dzimušiem hokejistiem, bet spēles pieteikumā tiek ierakstīti vismaz divi. Liela daļa komandu vienu no jaunā spēlētāja vietām atvēlēja otrajam vārtsargam, kas gandrīz nekad neiziet laukumā. Cimermanis aizvadītajās 22 MHL spēlēs atvairīja 91,3% pretinieku metienu, savukārt Nils Grīnfogels 90,4%, bet Salvis Balandīns 89.6%.

Sērija ilgs līdz trim uzvarām. Sērijas otrā spēle norisināsies 2. martā Piņķos. Trešo un ceturto maču, ja tas būs nepieciešams, komandas aizvadīs 5. un 6. martā Zalcburgā, bet, ja sērija ieilgs līdz piektajai spēlei, tad tā notiks 9. martā Piņķos.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...


, 2014-03-01 10:01, pirms 10 gadiem
Es kaut ko esmu palaidis garām... kopš kura laika LTV nerāda HK Rīga spēles un turklāt pleiofu?!
Protams, paldies SC, ka vismaz 3. periodu parādīs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-01 11:04, pirms 10 gadiem
fanotājs a rakstīja: Internetã varēs redzēt visu spēli, bet ierobežoti Sportacentrs tv, ja pareizi sapratu.
rekur web un tv kalendars: LIVE
, 2014-03-01 12:48, pirms 10 gadiem
Gribētos dzirdēt skaidru atbildi no LTV. Kāpēc nerāda PO spēles MHL. Vai tas arī ir kaut kas sarežģīts un ļoti dārgs. Un man bija naiva cerība , ka PO spēles rādīs arī no izbraukuma. To ka LTV nerādīs pat mājas spēles... līdz kaut kam tādam pat nebiju spējīgs aizdomāties.
, 2014-03-01 18:15, pirms 10 gadiem
ltv7 drīz tikai bus seriaali murgi........
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
5

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
1

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.