Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Dude izcils pret Čempionu līgas uzvarētāju, Klešniks un Kukša dominē Oberlīgā

Dude izcils pret Čempionu līgas uzvarētāju, Klešniks un Kukša dominē Oberlīgā
Ingars Dude
Foto: Limoges Hand 87

Latvijas izlases handbolists Ingars Dude turpina demonstrēt izcilu sniegumu, un pēdējā mačā Francijas kausa izcīņā Ingars bija labākais spēlē pret EHF Čempionu līgas klubu ''Montpellier''. Produktīvi cīnījušies arī citi Latvijas handbolisti.

Francijas kausa 1/16 finālā cienīgu spēli pret pagājušās sezonas EHF Čempionu līgas uzvarētāju ''Montpellier'' aizvadīja Latvijas izlases handbolista Ingara Dudes pārstāvētā Francijas 2. līgas komanda ''Limoges Hand 87'. Mača ievadā mājinieki pat vairākas reizes ieguva trīs vārtu handikapu, bet turpinājumā ''Montpellier'' pierādīja savu pārākumu un uzvarēja ar 28:25. Dude aizvadīja lielisku spēli un ar pieciem vārtiem bija dalīti rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Vācijas Bundeslīgā Aivja Jurdža ''DHfK Leipzig'' ar 23:26 viesos zaudēja ''Füchse Berlin''. Jurdžs spēlēja epizodiski un pie vārtu guvumiem netika. Tikmēr Latvijas handbola audzēkņa Aleksandra Pētersona ''Rhein-Neckar'' ar 29:23 pieveica ''TSV Hannover-Burgdorf''. Pētersons izpildīja astoņus metienus, guva piecus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Vācijas 2. Bundeslīgā kārtējo uzvaru izcīnījusi līdervienība ''HSC 2000 Coburg'', kas savā laukumā ar 36:33 pieveica ''TuS N-Lübbecke''. Uzvarētāju sastāvā Ģirts Lilienfelds izpildīja trīs metienus, guva vienus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. ''EHV Aue'' savu skatītāju priekšā ar 29:26 pieveica ''HC Rhein Vikings'', bet Austris Tuminskis spēles protokolā ar vārtu guvumiem nav atzīmējies. ''TV Grosswallstadt'' ar 31:25 pieveica ''HSV Hamburg''. Artūrs Kuģis laukumā pavadīja 46 sekundes.

Islandes handbola līgā Emīla Kurzemnieka ''Afturelding'' spraigā spēlē viesos ar 25:24 pieveica ''Haukar''. Latvijas handbolists šajā reizē ar gūtiem vārtiem neizcēlās.

Vācijas 3. līgā Māra Veršakova ''TGS Pforzheim'' ar 30:36 piekāpās ''HBW Balingen-Weilstetten II''. Māris spēli pabeidza ar trīs vārtiem. Toma Lielā ''Saarlouis'' ar 29:25 savā laukumā uzvarēja Elvija Borodovska ''TSG Hassloch''. Lielais laukumā nedevās, bet Borodovskis guva četrus vārtus, realizēja divus no trim septiņu metru soda metieniem un nopelnīja vienu brīdinājumu.

Vācijas Oberlīgā jeb pēc spēka ceturtajā līgā Evara Klešnika ''LIT Tribe Germania'' ar 27:20 pieveica ''TuS Ferndorf II''. Evars spēli pabeidza ar vieniem vārtiem, brīdinājumu un vienu divu minūšu sodu. Vārtsarga Edgara Kukšas ''OHV Aurich'' ar 29:18 uzvarēja ''VfL Edewecht''. Gan Klešnika, gan Kukšas pārstāvētās komandas savā zonas ir pārliecinošas līdervienības, pie tam ''OHV Aurich'' uzvarējusi visās 13 spēlēs.


Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Marcel von Fehrn/Eibner-Pressefoto/Imago Images/Scanpix

Krištopāns palīdz Melzungenei izcīnīt svarīgu punktu pret pirmā trijnieka komandu

Vācijas handbola Bundeslīgā Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen" savā laukumā cīnījās 25:25 pret "Flensburg-Handewitt".