Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Uvis Strazdiņš: "Pirmais puslaiks bija šausmīgs..."

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Uvis Strazdiņš: "Pirmais puslaiks bija šausmīgs..."
Uvis Strazdiņš

Ar komandas zaudējumu Zviedrijas Allsvenskan handbola līgā debitēja Latvijas izlases labās malas spēlētājs Uvis Strazdiņš - viņa pārstāvētā Solnas AIK savā laukumā ar 20:27 (10:17) zaudēja vienai no līgas TOP 3 (pēc pirmsezonas prognozēm) komandām "Skanela".

Viss ūdens bija izliets pirmajā puslaikā - 10:17. Lai arī pretinieks ir viens no Allsvenskan līgas favorītiem, tomēr pirmo spēli un vēl savā laukumā AIK cerēja aizvadīt krietni labāk.

"Pirmais puslaiks bija šausmīgs... Pat nezinu, kas tas bija - pārāk liels satraukums pirms pirmās spēles vai kas cits, bet mūsējie spēlēja tā, it kā laukuma pretējā galā nebūtu vārtu. Pasīvs uzbrukums, tiesneši paceļ roku un brīdina, sākas steiga, zaudēta bumba un - ātrais pretuzbrukums. Un tā visu pirmo puslaiku," neizpratnē par pirmo spēli bija Uvis.

"Visi gaidīja cits uz citu. Otrajā puslaikā jau bija krietni labāk, taču kaut ko glābt vairs nevarēja. Es spēlēju pēdējās 15 minūtes - no malas malas vārti netika gūti, bet pats guvu vienus vārtus pusātrajā uzbrukumā. Ja gribam būt sešiniekā, tad tā spēlēt nedrīkst."

Nākamo spēli AIK aizvadīs 19. septembrī viesos ar komandu "Torslanda".