Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Lilienfelds paliek 2. bundeslīgā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Lilienfelds paliek 2. bundeslīgā
Ģirts Lilienfelds deva lielu ieguldījumu svarīgajā uzvarā
Foto: GG Fotoservice Gräbedünkel

Ģirta Lilienfelda pārstāvētais Eizenahas klubs ThSV "Eisenach" Vācijas 2. bundeslīgas spēlē savā laukumā ar 33:25 (18:14) pārspēja TV "Korschenbroich" un nodrošināja sev vietu Vācijas otrajā pēc ranga handbola līgā uz nākamo sezonu.

Tas bija 19. marta spēles atkārtojums - toreiz vienam no skatītājiem spēles sākumā kļuva slikti ar sirdi (infarkts, taču par lami līdzjutējs izdzīvoja) un spēle pēc 40 minūšu garas pauzes tika pārtraukta. Tagad tā kļuva Eizenahas komandai par ļoti svarīgu spēli un "Werner-Assmann" halles tribīnēs to vēroja vairāk nekā 2200 skatītāju. Mājinieki uzvarēja pārliecinoši un viens no rezultatīvākajiem viņu rindās bija Latvijas izlases handbolists Ģirts Lilienfelds, kura rēķinā 5 vārti (otrais rezultatīvākais komandā pēc Adriana Vēlera, kuram 6 vārti).

Nākamsezon Vācijā būs nevis divas - Ziemeļu un Dienvidu - 2. bundeslīgas, bet gan viena, kurā būs 18 komandu un Eizenahas klubs līdz ar šo uzvaru jau nodrošināja sev tajā vietu.