Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Kreicbergam trīs vārti, "Cocks" neveiksmīgs puslaiks un zaudējums Lisabonā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kreicbergam trīs vārti, "Cocks" neveiksmīgs puslaiks un zaudējums Lisabonā
Nils Kreicbergs. Foto: Riihimäen Cocks

Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas kārtējā mačā Nila Kreicberga pārstāvētā Somijas un Baltijas čempionvienība Rīhimeki "Cocks" izbraukumā piedzīvoja sakāvi pret Lisabonas "Sporting" - 29:38.

Nils Kreicbergs šovakar kopumā izdarīja septiņus metienus un "Cocks" labā guva trīs vārtus, pirmajā puslaikā izceļoties arī ar divu minūšu noraidījumu. Somijas ilggadēji labākais handbola klubs lūkoja atkārtot mājās sasniegto - 20. oktobrī gaiļi bija spējuši pārsteidzoši uzvarēt "Sporting" vienību ar 25:23.

Pēc līdzvērtīga (4:4) spēles sākuma "Sporting" veica 5:1 izrāvienu, panākot sev 9:5 pārsvaru. Līdz puslaiku pārtraukumam portugāļi bija spējuši iekrāt jau astoņu vārtu vadību - 23:15. Pēc 15 minūšu pārtraukuma cīņas gaitā nekas būtiski nemainījās, mājiniekiem nedaudz palielinot savu atrāvienu un novedot spēli līdz drošiem diviem punktiem.

Pa 11 vārtiem guva gan "Sporting" handbolists Frankiss Karols Marco, gan "Cocks" spēlētājs Tēmu Tamminens.

Līdz ar to pēc sešām no kopumā desmit kārtām "Cocks" ar četriem punktiem C apakšgrupā ieņem ceturto vietu, no kārotās otrās pozīcijas atpaliekot par četriem punktiem. Nākamajā spēlē 9. novembrī Somijas vienība viesos spēkosies ar vicelīderes pozīciju ieņemošo Zviedrijas klubu Partilles "Sävehof".

Izmantotie resursi:
EHF Ticker