Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2936, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: Kreicbergs: "Spāņiem ir ļoti aktīva aizsardzība, taču arī viņi ir tikai cilvēki"

Latvijas izlases handbolists Nils Kreicbergs pauž viedokli dienu pirms Eiropas 2020. gada čempionāta sākuma. Jau ceturtdien Latvijas izlase turnīra atklāšanas spēlē tiksies ar Spānijas valstsvienību.

, 2020-01-09 01:22, pirms 4 gadiem
Lai izdodas!
2

Norvēģija kā pirmā iekļūst EČ handbolā sievietēm pusfinālā

Eiropas čempionātā handbolā sievietēm kā pirmā pusfinālā iekļuvusi septiņkārtējā čempione Norvēģija, kas pārspēja Horvātiju ar 36:25, izcīnot savu piekto uzvaru turnīrā. Līdz šim tieši Norvēģijas handbolistes ir vienīgā izlase, kas čempionātā vēl nav piedzīvojusi zaudējumu.
Dainis Krištopāns. Foto: AFP/Scanpix
9

Latvija pēc debijas cīņu par pasaules čempionātu sāks pret Izraēlu

Eiropas Handbola federācijas mītnē Austrijas galvaspilsētā Vīnē notikusi 2021. gada pasaules čempionāta Eiropas zonas kvalifikācijas izloze. Latvijas rokasbumbas izlase aprīlī par vietu izšķirošajā atlases kārtā cīnīsies pret Izraēlu.
Spānija - 2020. gada Eiropas čempione handbolā. Foto: AFP / Scanpix
4

Spānija otro reizi pēc kārtas kļūst par Eiropas čempioni handbolā

Spānijas vīru handbola izlase svētdien Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā otro reizi pēc kārtas un otro reizi vēsturē kļuva par Eiropas čempioni, finālspēlē ar rezultātu 22:20 apspēlējot Horvātijas izlasi.