Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Francijas līderu cīņā Krištopānam graujoša uzvara pār Dudes komandu

Rolands Eliņš

Francijas līderu cīņā Krištopānam graujoša uzvara pār Dudes komandu
Dainis Krištopāns. Foto: TeamPics/PSG

Francijas handbola čempionātā šodien aizvadīta viena spēle augstākajā līgā handbolā, un tajā sacentās divu Latvijas sportistu pārstāvētās komandas – PSG ar 42:20 sagrāva "Limoges".

Daiņa Krištopāna pārstāvētā PSG komanda ātri ieguva dominējošu pārsvaru pār saviem pretiniekiem, izvirzoties vadībā pirmajā puslaikā ar 20:8. Spēles turpinājumā Ingara Dudes komandai "Limoges" situāciju īsti uzlabot neizdevās, kas noveda pie zaudējuma ar 22 vārtu starpību.

Krištopāns šajā spēlē guva vienus vārtus, kā arī viņam bija divu minūšu noraidījums. Savukārt Dude vārtus neguva.

Jāpiezīmē, ka šī bija spēle starp divām turnīra tabulas augšgala komandām. "Limoges" bija veiksmīgi sākusi sezonu un tikusi pie četrām uzvarām un viena neizšķirta sešās spēlēs, un šovakar Dudes komandai tikai otrais zaudējums šosezon, kas gan neliedz ieņem otro vietu tabulā. Citas komandas gan aizvadījušas krietni mazāk spēļu.

Savukārt PSG vietējā līgā turpina spēlēt bez zaudējumiem un guvusi uzvaras visās sešās spēlēs. Šovakar PSG aizvadīja savu rezultatīvāko spēli šosezon, kas arī bija tās lielākā uzvara.

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/lidl-starligue/c...