Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

Bresta pārspēj sekotājus, Leipciga turpina uzvaru sēriju

Bresta pārspēj sekotājus, Leipciga turpina uzvaru sēriju
SC DHfK "Leipzig" - ceturtā uzvara pēc kārtas Vācijas 1. bundeslīgas spēlēs.

Svarīgu uzvaru SEHA līgas čempionātā guva Daiņa Krištopāna pārstāvētais Baltkrievijas čempions Brestas HC "Meshkov", bet Aivja Jurdža pārstāvētais Leipcigas SC DHfK ceturtajā spēlē pēc kārtas uzvarēja Vācijas 1. bundeslīgā un turpina atrasties līderu grupā.

Brestas komanda savā laukumā ar 26:24 (14:15) pārspēja vienu no spēcīgākajiem Slovēnijas klubiem "Gorenje Velenje", kas ir viens no brestiešu sekotājiem cīņā par tikšanu finālčetriniekā. Pirmajāpuslaikā viesiem divreiz bija triju vārtu pārsvars, bet mājinieki pirmo reizi vizmaz divu vārtu pārsvaru panāca tikai 43. minūtē (20:18) un to izdarīja Krištopāns, kura rēķinā šajā mačā 4 vārti un 5 rezultatīvas piespēles. Kaut kā neiet kopā ar savainojumiem, kas neļauj spēlēt izlases sastāvā pret Ungāriju un Dāniju... Laikam ir iemesli, par kuriem mēs nezinām. Starp citu, lielu neapmier;īnātību par Baltkrievijas izlases spēlētāju nelaišanu uz spēlēm, aizbildinoties ar sakrātajiem nelieliem savainojumiem, Brestas kluba vadībai un treneriem ir izteicis arī Baltkrievijas izlases galvenais treneris Jurijs Ševcovs.
Līderu grupā Skopjes "Vardar" tagad ir 28 punkti (14 spēlēs; SEHA līgā par uzvaru ir 3 punkti), Zagrebas PPD - 19 (8), Brestai - 17 (9), "Veszprem" - 15 (6), "Pivovarna Laško" - 12 (8) un "Gorenje Velenje" - 9 (7) punkti.
Ceturto uzvaru pēc kārtas Vācijas 1. bundeslīgā guva Leipcigas komanda, kas savā laukumā ar 25:20 (12:8) pārspēja TVB "1898 Stuttgart" handbolistus. Jurdža rēķinā - 2 vārti. Evara Klešnika pārstāvētais HSG "Wetzlar" viesos ar 20:24 (10:13) piekāpās čempionam Manheimas "Rhein-Neckar Lowen". Klešnikam trīs noraidījumi, Aleksandram Pētersonam "Lauvu" sastāvā - 5 vārti.
Savainojuma dēļ Koburgas komandas rindās jau trešo spēli izlaiž Ģirts Lilienfelds. Koburgas komanda beidzot guva pirmo uzvaru 1. bundeslīgā savā laukumā - 24:19 (10:7) pār HBW "Balingen-Weilstetten".
Leipcigas komanda turnīra tabulā atrodas 5. vietā, Veclāra ir 10. vietā, savukārt Koburga dala 17.-18. vietu, taču tagad tikai punkts to šķir no 15. vietas jeb izkrišanas robežas.


, 2016-10-31 12:25, pirms 7 gadiem
Prieks par Daini!
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.