Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tatran" klupiens SEHA līgas startā, Krištopānam - 8 vārti

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Tatran" klupiens SEHA līgas startā, Krištopānam - 8 vārti
Dainis Krištopāns guva 8 vārtus mačā pret Maķedonijas čempionu Skopjes RK "Metalurg".
Foto: SITA

Daiņa Krištopāna pārstāvētais daudzkārtējais Slovākijas čempions rokasbumbā Prešovas "Tatran" ar zaudējumu sāka jauno SEHA līgas sezonu - Maķedonijas un Slovākijas čempionu duelī pārāka izrādījās komanda no Skopjes - 32:28. Tagad savā laukumā jācenšas uzvarēt Ungārijas čempionu no Vespremas.

Pirmais puslaiks mačā Skopjē starp RK "Metalurg" un "Tatran" beidzās neizšķirti - 14:14. Pirmajās 15 minūtēs pēc pārtraukuma mājinieki panāca triju vārtu pārsvaru (24:21), kas vēl nebija nekas, bet 29:24 nepilnas astoņas minūtes pirms beigām jau bija nopietns "metalurgu" pieteikums uz uzvaru. Mača likteni lielā mērā izšķīra tas, ka Skopjes komandā 7 spēlētāji guva vismaz pa 3 vārtiem katrs.
"Tatran" rindās rezultatīvākais bija Dainis Krištopāns - 8 vārti. Oliveram Rābekam - 8/1 vārti.
Nākamā spēle SEHA līgā Prešovas komandai jau 2. septembrī savā laukumā ar Ungārijas čempionu un pagājušās sezonas EHF Čempionu līgas pusfinālistu Vespremas klubu.