Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Latgols" galotnē salauž Jūrmalas pretestību un izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Latgols" galotnē salauž Jūrmalas pretestību un izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas
Jānis Pavlovičs. Foto: Ritvars Raits

"SynotTip" handbola Virslīgā uzvaru izcīnīja "Latgols", kas izbraukumā ar 32:29 sīvā cīņā pieveica "Jūrmalas Sportu".

Viesi aizvadīja veiksmīgāku cīņas ievadu, iegūstot divu vārtu pārsvaru un pirmajās četrās minūtēs ielaižot tikai vienus vārtus. Tiesa, handbolā notikumi laukumā mēdz mainīties ļoti ātri, un Edgara Grīnberga rezultatīvais metiens ļāva vadībā izvirzīties jau "Jūrmalas Sportam" ar 5:4. Tomēr pirmā puslaika turpinājumā sekmīgāk uzbrukumā un arī aizsardzībā klājās "Latgola" handbolistiem, kuriem izdevās gan četru, gan trīs vārtu izrāvieni.

Pamati uzvarai tika ielikti spēles pirmajā daļā, iegūstot plus četri, taču Rolands Ivanovs līdzsvaroja rezultātu – laukuma saimnieki panāca 22:22. Galvenā cīņa bija priekšā, un abas komandas ilgāku laiku turējās plecu pie pleca. Taču spēles izskaņā vairāk aukstasinības bija "Latgolam", kas guva četrus no pēdējiem sešiem punktiem un viesos tika pie uzvaras – 32:29.

Tādējādi "Latgols" izcīnīja ceturto uzvaru tikpat mačos, kamēr "Jūrmalas Sportam" laukumā klājies grūtāk – tikai viena uzvara četrās spēlēs, lai gan ambīcijas pirms sezonas bija lielākas.

Uzvarētāju rindās labākais ar septiņiem vārtiem bija Normunds Seņkāns, bet viņam piebalsoja Kristaps Logins un Jānis Pavlovičs – abu kontā pa pieciem rezultatīviem metieniem. Pavlovičs realizēja abus viņam uzticētos soda metienus. Zaudētāju rindās 11 vārti Ivanovam, astoņus iemeta Māris Grēberis, bet pārējiem krietni mazāk.

Četras uzvaras četros mačos ir arī Dobeles "Tenax" kontā, bet neviena cita komanda nav sākusi sezonu bez zaudējumiem.

     [+] [-]

, 2018-09-30 17:49, pirms 6 gadiem
Nav tabulas. Liekas četras no astoņām komandām tiek tālāk.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-30 23:27, pirms 6 gadiem
Pēc 4 kārtām kopvērtējuma tabula prasās obligāti, autor!