Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Celtnieks" pret MSĢ/LAT-98 mēģinās pārtraukt neveiksmju sēriju

Jānis Pārums

"Celtnieks" pret MSĢ/LAT-98 mēģinās pārtraukt neveiksmju sēriju
Foto: Romualds Vambuts

Šovakar plkst. 20:15 cīņā par pirmo panākumu SynotTip Virslīgā laukumā dosies Latvijas vicečempioni "Celtnieks Rīga" un MSĢ/LAT-98.

Abas komandas turnīru sākušas ar diviem zaudējumiem. "Celtnieks Rīga" piedzīvojis zaudējumus pret šobrīd SynotTip Virslīgas vadošajām komandām ASK/LSPA (22:23) un Dobeles "Tenax" (21:29), savukārt MSĢ/LAT-98 kapitulējuši dobelniekiem (19:39) un atzinuši Vaiņodes pārākumu (30:32). Ieskaitot Rīgas čempionātu un Baltijas līgu pērnās sezonas vicečempionu un LHF kausa ieguvēju "Celtnieks" zaudējumu sērija ievilkusies jau līdz četrām. Tiesa, tikpat zaudējumus pēc kārtas piedzīvojusi arī MSĢ/LAT-98.

Interesanti, ka murjāņiešu neveiksmju sērija sākās tieši pret maču ar "Celtnieku" Rīgas čempionātā. Šī spēle izvērtās gana spraiga un tikai spēles galotnē Arņa Butana vadītie handbolisti spēja salauzt MSĢ/LAT-98 pretestību, uzvarot ar 25:23.

"Celtniekam" neveiksmju joslu laba iespēja bija pārtraukt aizvadītās nedēļas nogalē Baltijas līgas pirmajā spēlē pret "Ogre/Miandum". Lielāko daļu otrā puslaika rīdzinieki atradās vadībā ar 1-3 vārtu pārsvaru un vēl astoņas minūtes līdz beigām bija priekšā (30:29), bet atlikušajā laikā nespēja gūt vārtus un piekāpās ar 30:34.

"Celtnieks Rīga" komandai šī vakara spēlē nevarēs palīdzēt smadzeņu satricinājumu guvušais saspēles vadītājs Vladimirs Maslaks (tāpat ierindā vēl nav atgriezies Artūrs Lazdiņš), tomēr tik un tā rīdzinieki paliek šīs spēles favorīti. Tikt atpakaļ uz panākumu takas un atgūt pārliecību gan nebūs viegli – MSĢ/LAT-98 jau ir pierādījuši, ka šogad būs nopietns oponents un ceļu pretiniekiem negriezīs.

Kalendārs/rezultāti
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2015-09-30 17:07, pirms 9 gadiem
Par MSĢ uzvaru!!!